naTpuoT Публикувано: 16 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2017 Определено ми е време за работа с 30 дни отпуска... http://www.dnes.bg/crime/2017/01/10/mvr-shte-ima-oshte-3000-slujiteli-do-kraia-na-godinata.328333 Сега е моментът Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 16 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2017 http://www.dnes.bg/crime/2017/01/10/mvr-shte-ima-oshte-3000-slujiteli-do-kraia-na-godinata.328333 Сега е моментът хахахаха зарязвам IT сектора (: Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 16 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2017 Търсенето на билет за Неапол тук Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 ... че прочетох на сто места "новината" за новата линия на Райн еър от Пловдив до Брюксел Шарлероа, та включително и че има намаление на билетите до 13.02, и когато днес реших да проверя кои дни и часове е линията, ударих на камък. Излиза само ЮК от Пловдив, а би трябвало Брюксел да тръгне от март. Е как ни лъжат, за пореден път, много се ядосах. 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 ... че прочетох на сто места "новината" за новата линия на Райн еър от Пловдив до Брюксел Шарлероа, та включително и че има намаление на билетите до 13.02, и когато днес реших да проверя кои дни и часове е линията, ударих на камък. Излиза само ЮК от Пловдив, а би трябвало Брюксел да тръгне от март. Е как ни лъжат, за пореден път, много се ядосах. Мне.. започват полети от Октомври. Търси за есента! "Райънеър" днес обяви своята нова линия от Пловдив до Брюксел Шарлероа, която ще стартира в началото на месец октомври, ще се осъществява 2 пъти седмично като част от планираната зимна програма", посочиха от авиокомпанията. "За да отпразнува новия маршрут "Райънеър" пуска в продажба билети за полети през февруари и март на цени, започващи от 19,99 евро. Отстъпките са валидни до 0,00 часа на 13 февруари". Връзка към коментар
traveler Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Мне.. започват полети от Октомври. Търси за есента! Въпросът, е че Брюксел Шарлероа въобще не фигурира като дестинация от Пловдив. 1 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Да, и аз установих, че дестинацията Пловдив - Шарлероа въобще не фигурира в сайта на Райън още в деня, в който обявиха новината, и това продължава и до днес. А такива планове си правих! 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 След обиколка на няколко държави и пазаруване в индийски сайтове, влизам в агода да резервирам хотел и не става. Пиша на съпорта на revolut, блокирали ми картата заради необичайна активност. За щастие го оправиха веднага. 2 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 След обиколка на няколко държави и пазаруване в индийски сайтове, влизам в агода да резервирам хотел и не става. Пиша на съпорта на revolut, блокирали ми картата заради необичайна активност. За щастие го оправиха веднага. Вместо да ти дадат бонус като активен клиент, те да ти блокират картата 1 Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 9 март, 2017 Сподели Публикувано: 9 март, 2017 Днес загубих 175 Евро за неотменяем хотел от Priceline, тъй-като следобед се разбра, че Берлинските летища ще стачкуват утре, и полетът ми до Лондон беше отменен. Германия разочарова за пореден път, но за щастие, май за мен това преля чашата и съм се решил да се връщам обратно в UK скоро, та всъщност може да се окаже, че тези 175 евро ще са добра загуба... Боже, колко съм бесен в момента, не е истина! Чувствам се като в затвор! В центъра на Европа съм, а съм като в концлагер в Северна Корея, благодарение на федералната република и безумният им швабски манталитет! 4 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 10 март, 2017 Сподели Публикувано: 10 март, 2017 Провери си условията по кредитната карта, с която е платен хотела или билетите дали нямаш застраховка отмяна на пътуване. На мен така ми възстановиха пари преди няколко месеца, но отмяната на пътуването беше поради болест. 2 Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 10 март, 2017 Сподели Публикувано: 10 март, 2017 Провери си условията по кредитната карта, с която е платен хотела или билетите дали нямаш застраховка отмяна на пътуване. На мен така ми възстановиха пари преди няколко месеца, но отмяната на пътуването беше поради болест. За съжаление, платих с Немска дебитна карта, а не с някоя кредитна, но за другият път със сигурност ще плащам само с кредитна карта, когато купувам полети от Германия (надявам се да ми се налага само още няколко пъти да го правя, така или иначе). Благодаря за съвета! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 март, 2017 Сподели Публикувано: 10 март, 2017 Планираното за утре и дългоочаквано първо пътуване с бебето до Бергамо отпадна. Вдигна днес температура и плана беше бързо прероен в полза на стоенето вкъщи. Само да се оправя детето, пък пътуванията няма да избягат. Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 10 март, 2017 Сподели Публикувано: 10 март, 2017 Мда, с мъничките човечета винаги има неочаквани събития. Да оздравее, пък имате цялото време на света да попътувате. 2 Връзка към коментар
shots Публикувано: 11 март, 2017 Сподели Публикувано: 11 март, 2017 Планираното за утре и дългоочаквано първо пътуване с бебето до Бергамо отпадна. Вдигна днес температура и плана беше бързо прероен в полза на стоенето вкъщи. Само да се оправя детето, пък пътуванията няма да избягат. Жалко за пропадналото пътуване! Надявах се да споделиш как му е понесло летенето на дребосъчето преди да му причиним и ние същото на нашето. Ако не бъркам вашето е юнско бебе, а нашето е родено на 2 юли и емоциите са същите. Ние сме му избрали Берлин за първа дестинация. 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 11 март, 2017 Сподели Публикувано: 11 март, 2017 (редактирано) Планираното за утре и дългоочаквано първо пътуване с бебето до Бергамо отпадна. Вдигна днес температура и плана беше бързо прероен в полза на стоенето вкъщи. Само да се оправя детето, пък пътуванията няма да избягат. Не съжалявай за пътуването. Пътуванията на г-ца Пенина тепърва започват, даже съм сигурен, че ще има повече от тате и от мама. Важното сега е тя да е здрава И да се оплача, че излезе ли супер оферта за Япония, по някакъв неписан закон в кредитната ми карта няма пари. Ще има в понеделник пари, но офертата вече не е валидна. Мислено цитирам Стоичков, няколко пъти. Редактирано 11 март, 2017 от Костов 2 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 11 март, 2017 Сподели Публикувано: 11 март, 2017 И да се оплача, че излезе ли супер оферта за Япония, по някакъв неписан закон в кредитната ми карта няма пари. Ще има в понеделник пари, но офертата вече не е валидна. Мислено цитирам Стоичков, няколко пъти. Не се оплаквай, явно не е дошло твоето време за Япония. При мен е така с Бразилия- много я искам, но всеки път, в който излезе нещо добро за там, аз вече съм купила билет за другаде и съответно не ми остава отпуск за годината. Мисля, че нещата се случват, когато трябва и случайно наместените в очакване на желаната дестинация места хич не са случайни. В тази връзка чакам да се засечем на сбирка - имам да те черпя поне една ракия за офертата на Гълф еър до Тайланд Не бях го мислила, но не се сдържах и се връщаме супер доволни. 6 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Жалко за пропадналото пътуване! Надявах се да споделиш как му е понесло летенето на дребосъчето преди да му причиним и ние същото на нашето. Ако не бъркам вашето е юнско бебе, а нашето е родено на 2 юли и емоциите са същите. Ние сме му избрали Берлин за първа дестинация. То не се губи, мислим другия месец да направим втори опит Само изчаквам да видя дали Уиз ще ми признаят амбулаторния лист и да върнат парите от полета. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Хич не ми харесва как билетите по Коледа с катарците постепенно се вдигат с по 5-10-20 лева през няколко дни, а още Коледа е толкова далече. 2 Връзка към коментар
Georgi_G Публикувано: 21 март, 2017 Сподели Публикувано: 21 март, 2017 Снощи си отвисяхме на Фиумичино, но поне се прибрахме! 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 22 март, 2017 Сподели Публикувано: 22 март, 2017 От няколко месеца вадим документи за продажба на част от имот в София, категорично мога да кажа, че в администрацията работят абсолютни малоумници (или хора, на които не им пука как си вършат работата), до тук имаме 3 сгрешени документа, които връщаме за корекция (2 от общината и един от Агенция по вписвания),другият връх на малоумие е , че от общината ни искаха официален документ от Архитектура и градуостройство за смяната на името на улицата през годините(все едно ние сме го сменяли по наше желание!! ). Надявам се да оцелея психически до момента на сделката 4 Връзка към коментар
Pepi Popova Публикувано: 27 март, 2017 Сподели Публикувано: 27 март, 2017 Тъй като си счупих очилата и си бях купила секундно лепило, реших да го нося с мен в случай, че се счупят пак и да ми е под ръка и както можете да предположете се е разляло в чантата ми... няма много жертви, но парите ми пострадаха. Оплакването е че са се лепнали 4 банкноти(евро) една за друга и не знам как да процедирам. Според вас да се мъча ли да ги отлепям някакси(топла вода и някакви такива) или да пробвам в БНБ да ми ги сменят? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 27 март, 2017 Тъй като си счупих очилата и си бях купила секундно лепило, реших да го нося с мен в случай, че се счупят пак и да ми е под ръка и както можете да предположете се е разляло в чантата ми... няма много жертви, но парите ми пострадаха. Оплакването е че са се лепнали 4 банкноти(евро) една за друга и не знам как да процедирам. Според вас да се мъча ли да ги отлепям някакси(топла вода и някакви такива) или да пробвам в БНБ да ми ги сменят? Не, не с вода, в никакъв случай. Сложи ги в чист спирт за известно време. 1 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 27 март, 2017 Сподели Публикувано: 27 март, 2017 Според мен, отиди до обслужващата те банка и разговаряй с касиер или с друг служител. Имах случай на изпрани в пералня банкноти и ми ги смениха. Бях пробвал в не обслужваща ме банка и в нея ми отказаха. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 април, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2017 (редактирано) Вчера пак си мешахме капите с тия от Близу-то. Отивам да плащам, всички такси с по 2 лева отгоре. Питам що тъй? Щото, до сега били пуснали спортни канали безплатно, сега вече ще са платени. Аз питам, като не съм поръчала, че у нас никой не гледа такива канали /то и телевизия не гледаме, ама това е друг въпрос/, защо са ми ги начислили тези пари? Обяснението : трябвало изрично да кажем, ЧЕ НЕ ИСКАМЕ, иначе, като не сме казали, значи искаме. Не да поръчаме, ами да се откажем от нещо, което не сме поръчали. Не я сФанах тая антилогика. Че кат се разфучах, тихичко и змийско, всичко си застана на място. Тъй че, който ползва Близу, да го има предвид. Редактирано 4 април, 2017 от AlexandraKo 8 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега