Брани Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 Добавих поредния своеобразен диамант на бляскава и неповторима грандиозност към и без това немалката ми корона на самото величие, метафорично казано: според Дуолинго-то вече знам 200 думи на испански! 8 1 8 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 14 ноември, 2019 преди 6 часа, Брани каза: Добавих поредния своеобразен диамант на бляскава и неповторима грандиозност към и без това немалката ми корона на самото величие, метафорично казано: според Дуолинго-то вече знам 200 думи на испански! Малееее, полиглот, такъв! Почваме да звавиждамееее! 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 14 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2019 преди 4 часа, AlexandraKo каза: Малееее, полиглот, такъв! Почваме да звавиждамееее! Е чак сега ли! На мен хиляди хора ми завиждат откакто се помня. За величието! 😛 2 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 14 ноември, 2019 преди 29 минути , Брани каза: Е чак сега ли! На мен хиляди хора ми завиждат откакто се помня. За величието! 😛 Ми, не сме се усетили до сега:))))) 1 Връзка към коментар
vlady Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 новата ми брандирана кредитна карта 17 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 преди 15 минути , vlady каза: новата ми брандирана кредитна карта Извинявай, може ли да си дръпнеш палеца по-нагоре, че не се вижда добре и не можем да придобием цялостна представа за визията на картата...? 1 19 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 CVС - то обаче е само в app-a 😉 2 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 17 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2019 преди 4 часа, stanimir каза: CVС - то обаче е само в app-a 😉 А и може да се сменя след всяка онлайн покупка. Това е най-хубавото на Bunq. 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 Изнервих се на промоцията на Себу пасифик. Трябваше да направя компромис и с дата, и с час да я хвана. Мислих, мислих и я пропуснах от мислене. Те след два дни пуснаха нова за всички дати и часове, които ми харесват и си купих билети. 😄 11 7 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 Утепахме прасето у Сръбско уикенда обикаляйки Власинското езеро с велосипед 😂😂🤣 6 2 8 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 Похвалвам се с един невероятен подарък 10 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 Искам да се похваля и аз! Поради икономичния режим, който си самоналожих (само!) тази година поради ред причини, ми останаха 18 дни ОТПУСКА! Знам, че сам по себе си този факт не е за хвалене. Точно. Тук. Но нека погледнем от другата страна на монетата. Да. От нея! Това означава, че до края на юни ще имам за изразходване още едни 18 дни отпуска! Скай из дъ лимит фур ми! 12 3 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 преди 8 минути , Брани каза: Искам да се похваля и аз! Поради икономичния режим, който си самоналожих (само!) тази година поради ред причини, ми останаха 18 дни ОТПУСКА! Знам, че сам по себе си този факт не е за хвалене. Точно. Тук. Но нека погледнем от другата страна на монетата. Да. От нея! Това означава, че до края на юни ще имам за изразходване още едни 18 дни отпуска! Скай из дъ лимит фур ми! Ауууу, завижд, завиииижд!:)))))) 1 3 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 22 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2019 Хайде и аз да се похваля - Сряда бях на интервю за виза САЩ и днес си получих паспорта с 10-годишна такава... само дето нямам хартисала отпуска като @Брани 😉, но за 10 години белким намеря 2 седмици за там.... 15 8 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 22 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2019 преди 16 часа, Брани каза: Искам да се похваля и аз! Поради икономичния режим, който си самоналожих (само!) тази година поради ред причини, ми останаха 18 дни ОТПУСКА! Знам, че сам по себе си този факт не е за хвалене. Точно. Тук. Но нека погледнем от другата страна на монетата. Да. От нея! Това означава, че до края на юни ще имам за изразходване още едни 18 дни отпуска! Скай из дъ лимит фур ми! Откога Империята разрешава ОТПУСК! 😮 Нещо гнило има тука 😕 Ама, за да не е спам, на мене ми остават 28 дни неизползван отпуск за 2019 г. При това имам изрична писмена забрана от ръководството да ползвам дори един ден отпуск до края на годината, че съм председател на една комисия по инвентаризация и трябва да съм наличен по всяко време да разписвам документи. 😄 Не ми стигат всичките студентски книжки и картони, дето трябва да подписвам в края на годината. Тендовагинитът ми е сигурен 😄 Anger is the path to the dark side 😉 Anger leads to hate; hate leads to suffering... Честно, имаш късмет, че не съм подал CV за работа при Императора, като нищо ще ти взема 'ляба 😄 (A трицифреният брой неизползвани дни - компенсации, които ми се дължат за извънредни дежурства, хич няма и да ги споменавам, за да не се сдухаш съвсем. Обаче си прав, скай из дъ лимит 😉 3 1 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2019 преди 18 часа, Брани каза: Скай из дъ лимит фур ми! ноу, ноу дер из но лимит ! 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Публикувано: 22 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 ноември, 2019 Днес подписах нов трудов договор и започвам нова работа от понеделник. Своеобразен завършек на един доста турбулентен период от живота ми, в който към края едва издържах натоварването на работата на смените и за пръв път влезнах в болница (за щастие - фалшива тревога). За съжаление късам тотално с авиацията и вече съм изцяло в IT сферата. Ще видим какво ще донесе бъдещето. 45 12 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 22 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2019 3 minutes ago, Георги said: Ще видим какво ще донесе бъдещето. Успех! 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 22 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2019 Всички сме ай ти в България. Ай ти направи това, ай ти онова. 😄 Късмет! 5 24 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 22 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2019 преди 2 часа, Георги каза: Днес подписах нов трудов договор и започвам нова работа от понеделник. Своеобразен завършек на един доста турбулентен период от живота ми, в който към края едва издържах натоварването на работата на смените и за пръв път влезнах в болница (за щастие - фалшива тревога). За съжаление късам тотално с авиацията и вече съм изцяло в IT сферата. Ще видим какво ще донесе бъдещето. Успех! Спокойствие на новото работно място! Това става все по-важно с годините. Казвам го от опит. Понякога се налага да се откаже човек от някои цели, за да запази здравето и комфорта си. 5 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 22 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2019 Е, имаш време пак да се сърнеш авиацията... Живот дълъг - никога не се знае какво те чака зад ъгъла 🙂 Успех! 5 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 25 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2019 Боби премина от детския клас по колоездене в любителския клас с новото си колело CUBE Aim RACE 27.5 черен мат с 16 инчова рамка, което получи авансово за рождения си ден през Януари. Колелото е с геометрия и компоненти като за Крос-Кънтри каране и се надявам да си подобри уменията в гората и по малките пътечки през идния сезон. Вчера след като го изкарахме от магазина станаха факт и първите 52 км. Официално вече е с по-хубаво колело от моето 😂 Аз пък също така вчера чукнах и 10 000 км на байка ми DRAG ZX PRO 2017. 18 11 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 26 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2019 Да не спамим в темата за Черния петък с билетите, затова тук. Най-бързата в момента и една от най-добрите wordpress теми astra я предплагат с 30% намаление. Ако вече си купил лиценз за година, ти предлагат, освен намалението, да ти приспаднат и тази сума. Така доживотния лиценз и съпорт в момента е на цената на стандартния двугодишен. Съпортът им е просто брутално добър, помогнаха ми безплатно с допълнителни скриптове, без да им влиза в работата. 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 26 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2019 На 22.11.2019 г. в 13:28, master_of_germs каза: Откога Империята разрешава ОТПУСК! 😮 Нещо гнило има тука 😕 Ама, за да не е спам, на мене ми остават 28 дни неизползван отпуск за 2019 г. При това имам изрична писмена забрана от ръководството да ползвам дори един ден отпуск до края на годината, че съм председател на една комисия по инвентаризация и трябва да съм наличен по всяко време да разписвам документи. 😄 Не ми стигат всичките студентски книжки и картони, дето трябва да подписвам в края на годината. Тендовагинитът ми е сигурен 😄 Anger is the path to the dark side 😉 Anger leads to hate; hate leads to suffering... Честно, имаш късмет, че не съм подал CV за работа при Императора, като нищо ще ти взема 'ляба 😄 (A трицифреният брой неизползвани дни - компенсации, които ми се дължат за извънредни дежурства, хич няма и да ги споменавам, за да не се сдухаш съвсем. Обаче си прав, скай из дъ лимит 😉 Не ти трябва - голямо текучество е при него. Само аз се позадържах ... 🙂 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 26 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2019 преди 16 минути , Брани каза: Не ти трябва - голямо текучество е при него. Само аз се позадържах ... 🙂 Да, де, ама с мене вървят и безплатно милиарди микроби... много по-лесно се клонират, да ти кажа, и това води до оптимизация на разходите 😉 1 3 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега