Otnesen Публикувано: 6 април, 2023 Сподели Публикувано: 6 април, 2023 преди 20 минути , boogy83 каза: на места където ви е страх. Не ме разбирай погрешно - не става въпрос за страх...Повечето пъти пътувам с децата и това да се забъркам в излишни неприятности е последното нещо ,което бих искал да се случи. Няколко пъти съм го носил с мен и бях споменал преди,че малкия виждайки @Tea_Filleva със знамето ме беше попитал тя защо ни е откраднала знамето. 4 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 8 април, 2023 Сподели Публикувано: 8 април, 2023 Купих си 36 кенчета Хайнекен(18 за мен и 18 за жена ми, това е максимума) от фришопа на Сабиха, че в Оман не ми се търси. До гейта има кафе където се пуши, разкош! 10 1 2 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 15 април, 2023 Сподели Публикувано: 15 април, 2023 Имаме автоматична пералня Индезит и почна след края на прането да свети вместо една зелена лампа,и още една червена. И вратата не се отваря. Питахме познат техник и той каза да ударим леко по вратата и наистина се оправи. 3 8 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 15 април, 2023 Сподели Публикувано: 15 април, 2023 преди 3 часа, dimitrov6 каза: Имаме автоматична пералня Индезит и почна след края на прането да свети вместо една зелена лампа,и още една червена. И вратата не се отваря. Питахме познат техник и той каза да ударим леко по вратата и наистина се оправи. На времето телевизора Юност имаше такава функция...да се оправя след почукване 😄 1 8 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 15 април, 2023 Сподели Публикувано: 15 април, 2023 преди 21 минути , boogy83 каза: да се оправя след почукване С чукане доста работи се оправят 🤣 1 12 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 19 април, 2023 Сподели Публикувано: 19 април, 2023 Вярвам или не в Господ, но винаги преди дълго пътуване, особено извън Европа, паля вкъщи свещичка и се моля всичко да мине благополучно. И явно има кой да ме чуе. Днес ми е последният ден в Тунис. Полетът ми е в 1 ч. през нощта. От Кайруан се прибрах в хотела в Сус, а от Сус трябваше да хвана влака за Тунис. Влакът обаче, идващ някъде от най- южната част на Тунис, закъсня с малко повече от час. Не се притесних защото до 1 ч. има доста време. Пристигам в Тунис на свечеряване. Изскачам от гарата и воден от maps.me се насочвам към паркинга от където тръгват автобусите към летището. Странно, улиците са пусти, няма хора, нито коли, нито градски транспорт. Стигам до паркинга и удрям на греда. Паркингът е затворен, вътре касите също, няма жива душа. Яка греда! Питам двама младежи от съседното кафене защо е затворен паркингът толкова рано. Рамадан е! Изпадам в паника. Единственият начин да стигна до летището е с такси. Това е ясно. Ама в джобчето ми дрънкат последните 5-6 тунизийски динара, приготвени точно за последния билет и нещо за хапване, а това са нищо пари, едно магнитче тук струва толкова. За информация, на идване, пак беше посред нощИте, шоферът ми взе 25 динара /е, айде с бакшиша 30/. Вдявам, че трябва да тегля от банкомат. Да, ама къде по тъмно да търся банкомати в непознат град, ще е губене на време,, а и как работят, приемат ли наши карти, ами ако всичко ми излиза на арабски. Още по- голяма паника! Вървя потен и притеснен и си мисля. Ще спра такси, казвам му каква ми е ситуацията, ако ме вземе, вземе. Мина първото в червено, след минута прехвърча друго, в зелено, но не го видях. Останах да чакам. Видях, че наближава друго в зелено. На десетина метра от мен видях, че е пълно. /Тогава защо свети зелено?/. Махам му, спира пред мен. Аз, с треперещ глас, аха да заплача, и объркан френски му казвам. Мосю, je m'en vais, това са последните ми 5 динара. Ça va bien pour l'aéroport ? Той, с усмивка, сядай, il n'y a pas problème. Наместих се при другите и камък ми падна от сърцето. Беше нещо като споделено такси. Та в момента съм на aéroport Carthage. Tout est fini très bien. Дали пък някой от горе не бди над мен? 33 14 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 8 май, 2023 Сподели Публикувано: 8 май, 2023 За пръв път през целия си живот съм без услугата телевизия (имахме даже и в казарамата, новините се гледаха по задължение). Почти не гледам от години така или иначе, информацията си набавям от внимателно избирани алтернативни източници по Интернет, имам огромно количество шедьоври на киното, документални филми, видео концерти на записи. Точно както от дете не съм виждал радиоапарат/ тюнер, така прекъснах и ненужната телевизия. От Виваком ми се обадиха след 2 дни да ме питат за причините за отказа от услугата. Отговорих, че не искам да ми пълнят главата с пропаганда и глупости, че на всичкото отгоре и да плащам за това и така разговорът приключи скоропостижно и без допълнителни уговорки. 😆 14 1 10 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 8 май, 2023 Сподели Публикувано: 8 май, 2023 Вероятно тук има много такива анти-теле-та. Преди петнайсетина години ми се развали телевизор и замина в сервиз, където казаха, че нямало някакъв чарк, но ще ми се обадят, като го получат. Чаках към пет години да се обадят, но все още тишина.... И след още някоя година се закупи нов ТВ не по мое настояване. Като го гледам колко се ползва сега, цял живот ще ме изкара. 1 10 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 8 май, 2023 Сподели Публикувано: 8 май, 2023 Искам да се похваля, че съм избран за спомоществовател на УИЗ - превалутират ме по курс 3,85 лева за евро. Желая им успехи в бизнеса, много нови дестинации и дълъг успешен път в конкурентна среда в полза на клиента и тях, разбира се! 🙂 1 6 11 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 8 май, 2023 Сподели Публикувано: 8 май, 2023 Преди 1 час, FlyTraveler каза: За пръв път през целия си живот съм без услугата телевизия (имахме даже и в казарамата, новините се гледаха по задължение). Почти не гледам от години така или иначе, информацията си набавям от внимателно избирани алтернативни източници по Интернет, имам огромно количество шедьоври на киното, документални филми, видео концерти на записи. Точно както от дете не съм виждал радиоапарат/ тюнер, така прекъснах и ненужната телевизия. От Виваком ми се обадиха след 2 дни да ме питат за причините за отказа от услугата. Отговорих, че не искам да ми пълнят главата с пропаганда и глупости, че на всичкото отгоре и да плащам за това и така разговорът приключи скоропостижно и без допълнителни уговорки. 😆 Аз съм така от 2013 г. И до ден днешен, не чувствам липса, даже напротив. Имам повече време за по-важни неща. 10 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 8 май, 2023 Сподели Публикувано: 8 май, 2023 преди 7 минути , MayaS каза: Аз съм така от 2013 г. И до ден днешен, не чувствам липса, даже напротив. Имам повече време за по-важни неща. Значи се увеличаваме. Аз от поне 7 години ич, ама ич не гледам нито БТВ, нито НТ, нито БНТ, и ич ми не дреме. Единственото, което гледам са музикалните канали, те са ми и най- напред. Дори и аз мислех наскоро дали да не променя договора, ако има такава опция, и да остана само с интернет. 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 9 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 май, 2023 Виза за ДР Конго - взета! Официално най-досадната и трудна виза, която съм правил някога. Едно от по-интересните изисквания беше преведено на френски от заклет преводач свидетелство за съдимост. Разходката до посолството в Прага поне беше приятен бонус. Подчертавам, че принципно има опция за електронна виза, но при нея задължително се иска нотариално заверена покана от местен човек, което за мен беше непреодолим проблем. През посолството покана не трябва, минава се само с хотелска резервация. Заминавам за Киншаса в края на месеца 😊 38 33 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 10 май, 2023 Сподели Публикувано: 10 май, 2023 Да се похваля и аз, че прехвърлих бройката от 50 посетени държави 🙂 И в рамките на шегата да се похваля, колко добре уползотворих батерията на телефона си днес 9 10 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 10 май, 2023 Сподели Публикувано: 10 май, 2023 преди 44 минути , boogy83 каза: Да се похваля и аз, че прехвърлих бройката от 50 посетени държави 🙂 И в рамките на шегата да се похваля, колко добре уползотворих батерията на телефона си днес Интересна африканска география имаш. Обикновено хората с по-малко страни имат Египет, Канарски, Мароко, а ти – Судан. 2 1 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 10 май, 2023 Сподели Публикувано: 10 май, 2023 преди 43 минути , Argentique каза: Интересна африканска география имаш. Обикновено хората с по-малко страни имат Египет, Канарски, Мароко, а ти – Судан. Судан ми е голяма гордост. И добре че го посетихме януари, че сега....лошо стана там 🙂 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 май, 2023 Сподели Публикувано: 10 май, 2023 преди 2 часа, Argentique каза: Интересна африканска география имаш. Обикновено хората с по-малко страни имат Египет, Канарски, Мароко, а ти – Судан. Един лош човек го подхлъзна @boogy83 за Судан... 🤣 Иначе сега гледам - при мен Jetcost е изхабил близо 60% от батерията. Дълга нощ беше 🙂 Между другото Оподо ми издадоха всички билети, включително висящите (т.е. потвърдиха ги ръчно, някои дори цели 24 часа след плащането) и съм 99% сигурен, че са се примирили и няма да отменят нищо. Най-вероятно щетите им наистина са ограничени само до нашия форум. Епична "промоция" и то вече втора за годината (първата беше с аржентинското песо), браво на Едриймс групата 🙂 15 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 11 май, 2023 Сподели Публикувано: 11 май, 2023 @Георги Матеев Вроятно някои от тези , потвърдени ръчно може да дадат фира - имам такъв случай от днес , билета беше потвърден ръчно ( Оподо) , а/к SAS , впоследствие анулиран . Аз купих билета за приятел , дадох му инфото , човека ръчка за потвърждение през чата и след получено такова , анулация . 1 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 11 май, 2023 Сподели Публикувано: 11 май, 2023 Подобни "промоции" правят хората мързеливи.За какво да отделиш дни , седмици , месеци в търсене на дъмпове , страйкове и т.н. , когато за една нощ над теб наготово се изсипва рогът на изобилието ? Взех само нещо малко около предстоящи полети , за да има за какво да мисля и през останалата част от годината.Ако знам какво ми предстои за година напред някак си вече не e интересно. 1 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 11 май, 2023 Сподели Публикувано: 11 май, 2023 Трудно е сравнението между нещо, което работи години наред и спестява по 1000$-2000$ в посока с нещо, което е валидно няколко часа с намаление от 100-200$. Общото мисля е ясно : тръпката, адреналина и забавлението от купуването на самолетни билети на минимална ( за класа си ) цена е безценно за нас , боледуващите от самолетна треска и (май) по-добро от секса 😃, ако мога да перифразирам един приятел … 5 1 1 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 11 май, 2023 Сподели Публикувано: 11 май, 2023 За секс не знам , не мога да направя сравнение. Темата обаче е да се похвалим, та Бостън-Ню Йорк на United - 7€ в най-пиковия вечерен час , и JFK - BCN еднопосочен на TAP за 32€. За повече просто не остана време. 10 1 2 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 12 май, 2023 Сподели Публикувано: 12 май, 2023 Шефът ми се казва Исус (Хесус на испански) и ме праща за 3 седмици в Париж от 5 до 23 юни да заместя колега и да довърша семестъра. Е, кажете, мога ли да откажа щом Исус ме зове?! 😀 Така казах и на жена ми, че на Исус не мога да откажа въпреки че много съм се дърпал. Кеф голям! Ще трябва да организирам добре нещата и да заведа децата до Дисниленд! 11 12 Връзка към коментар
Julian999 Публикувано: 15 май, 2023 Сподели Публикувано: 15 май, 2023 След почти едногодишни кореспонденции с Wizz air най накрая има развитие за един закъснял полет с 2.10 ч . Ще изплатят разходите за храна сумата е символична по 10 евро на човек ,но важно е спорта . Първоначално се беше захванала Румяна Сакалииска и само едни автоматични отговори почти се отказах , подадох още един иск преди около 20 дни и го пое един младеж днес ми е пратил Майл иска банковите сметки,🎉😜 4 5 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 25 май, 2023 Сподели Публикувано: 25 май, 2023 Вчера, 24 май, докато се прибирах от разходката на Витоша, в градския транспорт срещнах @Lindt и Жижо. Веднага ги познах по снимките и им се представих, вече се познаваме и на живо:). След толкова писания за остров Халки и лятото на Родос направо си беше време:) 18 1 3 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 26 май, 2023 Сподели Публикувано: 26 май, 2023 На 25.05.2023 г. в 14:28, Asya Assenova каза: Вчера, 24 май, докато се прибирах от разходката на Витоша, в градския транспорт срещнах @Lindt и Жижо. Веднага ги познах по снимките и им се представих, вече се познаваме и на живо:). След толкова писания за остров Халки и лятото на Родос направо си беше време:) И аз бързо те разпознах, но втори ден не мога да се окопитя от шока, че срещата с мен е повод за хвалене И колко малко им трябва на позитивните хора да се зарадват. 7 1 7 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 май, 2023 Сподели Публикувано: 26 май, 2023 преди 46 минути , Lindt каза: ... но втори ден не мога да се окопитя от шока, че срещата с мен е повод за хвалене ... Не четеш внимателно: На 25.05.2023 г. в 14:28, Asya Assenova каза: ... срещнах @Lindt и Жижо. ... Въпреки, че е на второ място, ударението е на Жижо. 1 13 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега