Тони Публикувано: 10 април, 2015 Сподели Публикувано: 10 април, 2015 Найс. Ама да имаше и месец и половина-две време....ехе... 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 април, 2015 Сподели Публикувано: 10 април, 2015 Ееее, то не може "и душата в рая и това в онова" Трябва да сме по-скромни и да се радваме и на малкото, което имаме ... 4 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 10 април, 2015 Сподели Публикувано: 10 април, 2015 Аз да се похваля, че удържам на Уиз и офертите им, направо съм желязна и нищо не купувам! Пазя ги останалите си три седмици като зеницата на очите си! :lol: 4 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 (редактирано) Да се похваля, че днес съм един особенно горд баща. Дъщеря ми се прибра в къщи с грамота - първо място в състезанието " Аз и буквите" . Редактирано 14 април, 2015 от Костов 19 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Ееее, браво на детенцето А ти с какво го почерпи за успеха? 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Ееее, браво на детенцето А ти с какво го почерпи за успеха? С един голяяяяяям шоколад 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2015 С един голяяяяяям шоколад А така, заслужава! 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Миналата година си донесох от Китай разни екзотични семена, между които някакви странни за едно растение, което представлява нещо средно между боб, леща и грах, и което условно ще нарека Нещото Та да се похваля, че вчера Нещото надигна главица на бял свят. Да видим какво ще излезе, пък ако вържат шушулки, догодина ще покоряваме Женския пазар (за магеланци - отстъпка 20%) 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Миналата година си донесох от Китай разни екзотични семена, между които някакви странни за едно растение, което представлява нещо средно между боб, леща и грах, и което условно ще нарека Нещото Та да се похваля, че вчера Нещото надигна главица на бял свят. Да видим какво ще излезе, пък ако вържат шушулки, догодина ще покоряваме Женския пазар (за магеланци - отстъпка 20%) bb.jpg Ауууу, дано на Нещото му хареса в Бг и да се размножи успешно. 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Нещото... хахахаха... хахаха... Много ме накефи! Фичо, акъа ми взимате с тези цени. Ако може някой да ми намери супер евтини билети от Лондон до Нова Зеландия по Новва Година, обещавам специален дар... Аз не ща да се хваля - ни да се оплаквам - кефя се да чета и да коментирам. Дано не ме наритат Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 19 април, 2015 Сподели Публикувано: 19 април, 2015 Току-що Austrian Airlines отказаха да ме качат на самолета Виена-София поради overbooking. Дадоха ми хотел + 250 евро кеш + ме ребукнаха на първия полет за София утре сутрин. Как да не харесва човек Виена 21 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 април, 2015 Сподели Публикувано: 19 април, 2015 Току-що Austrian Airlines отказаха да ме качат на самолета Виена-София поради overbooking. Дадоха ми хотел + 250 евро кеш + ме ребукнаха на първия полет за София утре сутрин. Как да не харесва човек Виена Те са обичайните заподозрени с овърбукинга, никога не пречи да идеш и да си доброволец предварително Особено с техните 1000 полета на ден до София, стига да не е критично закъснението си е далавера 6 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 19 април, 2015 Сподели Публикувано: 19 април, 2015 Хмм точно ти ги беше описвал май в хрониките за овърбукинга. Явно продължават в същия дух Явно обаче в крайна сметка им излиза по-изгодно. 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 19 април, 2015 Сподели Публикувано: 19 април, 2015 (редактирано) Те са обичайните заподозрени с овърбукинга, никога не пречи да идеш и да си доброволец предварително Особено с техните 1000 полета на ден до София, стига да не е критично закъснението си е далавера Вкарвай ми ги в главата ти, тия идеи да заработвам допълнително ... Редактирано 19 април, 2015 от Костов 3 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 Току-що ми се обадиха от картов отдел на "Алфабанк", че съм един от спечелилите 200,00 лв. от томболата им свързана с пазаруването с кредитни карти 'Visa" за миналата седмица 23 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 Честито, Деси. Хахаха, от месец насам дори в супера плащам с карта, ама не ме огрява. 4 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 Честито, Деси. Хахаха, от месец насам дори в супера плащам с карта, ама не ме огрява. Е и аз така - 2,00 лв. да са с карта плащам :-))))), а през живота си никога нищо не съм печелила и дори си помислих, че някой се майтапи с мен - много приятно усещане Другата седмица да се похвалиш и ти, Тони 9 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 Е и аз така - 2,00 лв. да са с карта плащам :-))))) Това не е особен повод за гордост и хвалби. Иначе честито за наградата 1 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 (редактирано) Това не е особен повод за гордост и хвалби. Иначе честито за наградата Оооооо, напротив - кварталния ми магазин е "Била" и понякога дори само нещо дребно да трябва да купя го плащам с карта, за да участвам в играта :-) Редактирано 4 май, 2015 от Desi75 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 Абе имаше една приказка, че човек, като печели, не знае какво губи и като губи, не знае какво печели, та може би е подходяща за цитиране в конкретния случай Казано с прости думи - за да ти дават даром 200 лева, значи са ти взели или предстои да ти вземат поне 2000 лева. Сега да не го приемеш съвсем буквално - може да не ти бръкнат директно в джоба, ами по-скоро да си направят някоя полулегална далаверка на твоя нищо неподозиращ гръб. За да не е голословно подобно твърдение, може би е редно да цитираме друга една популярна приказка за безплатния обяд и неговата пълна липса в днешния сметкаджийски свят. Поздрави и умната Връзка към коментар
Sju Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 Току що се връщаме от тур, заради който минахме 4000+ километра до Азорите. Видяхме китовеее!!!! 18 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 Абе имаше една приказка, че човек, като печели, не знае какво губи и като губи, не знае какво печели, та може би е подходяща за цитиране в конкретния случай Казано с прости думи - за да ти дават даром 200 лева, значи са ти взели или предстои да ти вземат поне 2000 лева. Сега да не го приемеш съвсем буквално - може да не ти бръкнат директно в джоба, ами по-скоро да си направят някоя полулегална далаверка на твоя нищо неподозиращ гръб. За да не е голословно подобно твърдение, може би е редно да цитираме друга една популярна приказка за безплатния обяд и неговата пълна липса в днешния сметкаджийски свят. Поздрави и умната Доста странна и грешна логика. 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2015 (редактирано) Днеска сме на едно много хубаво място - Ранчо Тексас - кееееееееееф на буци След малко ще го опиша в дневника, че сега съм се размазала на плажа, кат ония животни в морето / медузи им викат/ . Редактирано 4 май, 2015 от AlexandraKo 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 (редактирано) Тексас Къв Тексас бре, не бяхте ли на Канарите Редактирано 4 май, 2015 от Фичо 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2015 Ми то и тука има щата Тексас, ей сега-сегичка ще ти туря снимки на офиса на шерифа. Че самият шериф не можах да го издебна ;) Иди в другата тема, сега ще обясня. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега