maialearrosto Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 Бонджорно, дружина! Аз много-много не ще да се хваля, тъй щото е срамотно, ама да споделя нещо весело. Вчера се връщам от Тоскана и Венеция с група, и...: 1. Колежката в Сиена. Викам й след обиколката да пийнем по кафенце, а тя ми каза, че има индивидуални клиенти, чели "магеланци.ком" и затова са я ангажирали. Боже-боже, де го чукаш, де се пука... 2. Колежката във Флоренция споделя, че лицензираните екскурзоводи на български там също четат "магеланци.ком" и мислели да пишат писмо на потребителя маялеарросто. Аз й казах, че вместо да му пишат, да погледне пред себе си, като в това време се потупах по шкембето доволно. Знаете, че "маяле" (ит.) е прасе. Тя пък се ухили и ми каза: "Аха-а-а, значи ти си прасето..." Защо го пиша туй нещо. Защото форумът е полезен и свързва хората. СЕдам да си пиша домашните, че много матр`ял се събра... 21 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 (редактирано) Taка, вече мога да се похваля, след като се поизпотих 2 дни тук докато оправя проблем с билетите. Купихме билети 18 July SOF-SIN 08 August SIN-SOF с Qatar, през Doha. Като и отиването и връщането DOH<->SIN са с A350-900, нямам търпение и за самолета и за летищeто (Changi),а ... и за самото пътуване. Остава да решим дали от Сингапур ще се насочим към Австралия или към Малайзия, Камбоджа и Индонезия Редактирано 7 май, 2015 от П.Кръстев 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 10 май, 2015 Снощи, заради overbooking на България Еър ни сложиха в бизнес класата и си пътувахме прекрасно. За трети път ми се случва с различни превозвачи. 15 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Похвалвам се, че скоро ще видя моста на Дрина - онзи, за който четох и ревах... И да препоръчам книгата на Иво Андрич! 2 Връзка към коментар
Hesoss Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 до преди малко се оплаквах в темата за сълзите и подсмърчането ама и да се поФаля леко...в петък шъ си правя гиздаф мАторо ...нещо което доста време обмислях какво точно да е как да стане и т.н. Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Похвалвам се, че скоро ще видя моста на Дрина - онзи, за който четох и ревах... И да препоръчам книгата на Иво Андрич! И аз тъкмо тази книга чета! След като я свърша дано успея да видя моста и на живо. 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Похвалвам се, че скоро ще видя моста на Дрина - онзи, за който четох и ревах... И да препоръчам книгата на Иво Андрич! Еее, супер! Това наистина ще е забележително преживяване! От Сараево ли ще подходиш към Вишеград или откъм Сърбия (Белград)? И да не пропуснеш да разгледаш Дървенград на Кустурица, нали? И аз тъкмо тази книга чета! След като я свърша дано успея да видя моста и на живо. Страхотна книга! Аз също искам да стигна до тоя мост, даже вече съм проучил много сериозно и пътя, и хотелите, и всичко, но... По-нататък ще е. Не помня дали сме коментирали тук пътуване до Вишеград, но до Гуча - със сигурност 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 (редактирано) Еее, супер! Това наистина ще е забележително преживяване! От Сараево ли ще подходиш към Вишеград или откъм Сърбия (Белград)? И да не пропуснеш да разгледаш Дървенград на Кустурица, нали? От София през Ниш и към Вишеград и Сараево. До Белград няма да ходим, няма време. За един уикенд става въпрос само Дървенград и Каменград - задължително. http://www.peika.bg/statia/Andrichgrad_kamenniyat_grad_na_Kusturitsa_l.a_i.91229.html А някой знае ли какво стана с филма на Костурица за моста? Не е сниман още, нали? Редактирано 13 май, 2015 от noshtna_ptica 1 Връзка към коментар
Banditka Публикувано: 14 май, 2015 Сподели Публикувано: 14 май, 2015 noshtna_ptica, ако ви остане време в програмата, в Мокра гора можете да минете и през парка "Беле воде" тук можеш да видиш снимки (все не ми остава време да кача албум във форума от пътешествието в Босна) http://www.titi-saso.blogspot.com/2014/05/18.html 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 май, 2015 Ооох, да се похваля - слязох от метлата, че ми оправиха нета и компютъра. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Пия кафе с директора на музея "Васил Левски" , говорим си за история и честно ме е срам , колко неща не знам 7 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Пия кафе с директора на музея "Васил Левски" , говорим си за история и честно ме е срам , колко неща не знам Стенк, то това не е много за хвалене. Май си сбъркал темата с "Искам да се оплача". 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Е разисквахме доста неща за които едва ли ще се наканя да прочета в книжките . Не е много за хвалене , но не е и за оплакване . Познаваме се от много време , но сега покрай нощта на музеите задълбахме повечко в историята. 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Познаваме се от много време , но сега покрай нощта на музеите задълбахме повечко в историята. Доколкото помня в нощта на музеите друго се обсъждаше на твоята/нашата маса 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 (редактирано) Аз не бях на вода и може да ми се губи нещо Редактирано 19 май, 2015 от stenk 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 20 май, 2015 Сподели Публикувано: 20 май, 2015 Пия кафе с директора на музея "Васил Левски" , говорим си за история и честно ме е срам , колко неща не знам Важно е да не бъркаш регионите, другото са подробности от пейзажа... 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 май, 2015 Сподели Публикувано: 21 май, 2015 Dear Mr.Mateev, It is our pleasure to welcome you to Silver membership status with Privilege Club. Yey, вече съм Silver member в програмата на Qatar Airways. Да дават безплатни билети и да не се правят 19 Връзка към коментар
strelec72 Публикувано: 22 май, 2015 Сподели Публикувано: 22 май, 2015 Не мога да се стърпя и да не се поФаля...за 5 месеца посетени 11 държави на 2 континента ....Тайланд,Лаос,Виетнам,Камбоджа,Филипини,Босна и Херцеговина,Хърватия,Черна гора,Германия,Холандия,Белгия.....навсякъде с туристическа програма ,не само преминаване.... 19 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 22 май, 2015 Не мога да се стърпя и да не се поФаля...за 5 месеца посетени 11 държави на 2 континента ....Тайланд,Лаос,Виетнам,Камбоджа,Филипини,Босна и Херцеговина,Хърватия,Черна гора,Германия,Холандия,Белгия.....навсякъде с туристическа програма ,не само преминаване.... Браво, яви се равен на Матейко! 2 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 22 май, 2015 Сподели Публикувано: 22 май, 2015 (редактирано) Аз ще се похваля с още една порция закупени билети. 22.07.2015 SIN -> BNE 06.08.2015 SYD -> SIN Остана само да оправя вътрешните полети и да се надявам всичко да е наред с пътуването и да сме живи и здрави. Редактирано 22 май, 2015 от П.Кръстев 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 24 май, 2015 Сподели Публикувано: 24 май, 2015 Току-що си резервирах рент-а-кар за 6 дни в Гран Канария за... 38 евро тотал, което прави по 12 лева на ден за наем на кола. Подобрих си рекорда 6 Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 24 май, 2015 Сподели Публикувано: 24 май, 2015 (редактирано) Току-що си резервирах рент-а-кар за 6 дни в Гран Канария за... 38 евро тотал, което прави по 12 лева на ден за наем на кола. Подобрих си рекорда Да вземем и ние да чуем как се случват тия неща, недей се ослушва.. Аз ще се похваля с още една порция закупени билети. 22.07.2015 SIN -> BNE 06.08.2015 SYD -> SIN Остана само да оправя вътрешните полети и да се надявам всичко да е наред с пътуването и да сме живи и здрави. А ти, мен, реши ли къде и как ще се харчат 14те големи, че аз леко ти изпуснах плановете из темите? Така като гледам, май ще е някъде из земите на кенгурата и бушмените.. Редактирано 24 май, 2015 от Plovdivian Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 24 май, 2015 Сподели Публикувано: 24 май, 2015 Да вземем и ние да чуем как се случват тия неща, недей се ослушва.. Нямам идея как се случва, просто такива са цените в http://www.economycarrentals.com/ 3 Връзка към коментар
alex0001 Публикувано: 24 май, 2015 Сподели Публикувано: 24 май, 2015 И аз да се похваля.10 дни ще плакна очи по рускнините!Русия, идвам! 4 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 24 май, 2015 Сподели Публикувано: 24 май, 2015 А ти, мен, реши ли къде и как ще се харчат 14те големи, че аз леко ти изпуснах плановете из темите? Така като гледам, май ще е някъде из земите на кенгурата и бушмените.. Ами надявам се да е там, че вече взех билетите Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега