Duke Публикувано: 5 юни, 2015 Сподели Публикувано: 5 юни, 2015 От Алже до Константин ще пътуваме със самолет (полетът е 40 минути), тъй като този район не го дават много безопасен и сухоземен транспорт ни се стори по-рискован. Тидис всъщност е основната причина, заради която отиваме до Константин, римският град е добре запазен и до ден днешен. Още по-добре запазен навремето беше град Тимгад, който се намира в близост до град Батна. Това пак е в района на Константин, макар и малко по-далеч от Тидис. Опитайте да видите и Тимгад, защото определено си заслужава... 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 5 юни, 2015 Сподели Публикувано: 5 юни, 2015 Още по-добре запазен навремето беше град Тимгад, който се намира в близост до град Батна. Това пак е в района на Константин, макар и малко по-далеч от Тидис. Опитайте да видите и Тимгад, защото определено си заслужава... Георги, ако ходите до Тимгад, може ли да ми купите картичка, много моля. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 6 юни, 2015 Сподели Публикувано: 6 юни, 2015 Георги, ако ходите до Тимгад, може ли да ми купите картичка, много моля. Ако отидем - няма проблем 1 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 6 юни, 2015 Сподели Публикувано: 6 юни, 2015 Ако отидем - няма проблем Моля да мислиш за двама! 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 След Гренландия констатирах, че някои неща просто не могат да се заснемат с мобилен телефон и от днес пенсионирам верния ми Samsung Galaxy Note II (или по-скоро само снимачната му част), с който 3 години снимах навсякъде. Току-що ми пристигна новия фотоапарат: SONY DSC-HX400V. Сега го разцъквам и умирам от щастие И констатирам, че технологиите бая са се развили откакто за последно имах фотоапарат... 12 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 След Гренландия констатирах, че някои неща просто не могат да се заснемат с мобилен телефон и от днес пенсионирам верния ми Samsung Galaxy Note II (или по-скоро само снимачната му част), с който 3 години снимах навсякъде. Току-що ми пристигна новия фотоапарат: SONY DSC-HX400V. Сега го разцъквам и умирам от щастие И констатирам, че технологиите бая са се развили откакто за последно имах фотоапарат... Супер!! Със здраве да го ползваш! 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 Току-що ми пристигна новия фотоапарат: SONY DSC-HX400V. Сега го разцъквам и умирам от щастие И констатирам, че технологиите бая са се развили откакто за последно имах фотоапарат... Честито! Със здраве да го ползваш и много хубави снимки от всички краища на света да направиш, че и да ни ги показваш ! 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 12 юни, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Имам важен повод да се отчета в темата. Преди 2 месеца участвах в сериозен фото конкурс със снимки от Йемен. При 6000 регистрирани фотографи от 133 държави и над 8000 фото истории съм на финала, където достигнаха 66 автори. Всички те ще бъдат наградени с престижната Documentary Award, а шестима ще бъдат отличени с Grand Award на финалната церемония в Пекин. Та сега чакам поканата от китайците и се чудя да се стягам ли за Пекин. Със сигурност ще е готино да прекарам малко време сред доказани професионалисти. Но ще трябва и гардероба да преравям за официални тоалети. 53 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Имам важен повод да се отчета в темата. Преди 2 месеца участвах в сериозен фото конкурс със снимки от Йемен. При 6000 регистрирани фотографи от 133 държави и над 8000 фото истории съм на финала, където достигнаха 66 автори. Всички те ще бъдат наградени с престижната Documentary Award, а шестима ще бъдат отличени с Grand Award на финалната церемония в Пекин. Та сега чакам поканата от китайците и се чудя да се стягам ли за Пекин. Със сигурност ще е готино да прекарам малко време сред доказани професионалисти. Но ще трябва и гардероба да преравям за официални тоалети. Браво, Теди!!! 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Браво, Теди! Снимките ти от там са наистина прекрасни! А аз съм видяла много малко от тях.... 1 Връзка към коментар
Nati Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Браво!!! Дано да станеш номер 1, защото снимките ти (не само малкото, които съм виждала от Йемен, но и всички останали) са наистина страхотни! Успех и весело прекарване в Пекин 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Еййй, честито! 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Теди, браво! С нищо не сме допринесли за твоите фотографии, но сме горди, че си една от нас! 5 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Имам важен повод да се отчета в темата. Преди 2 месеца участвах в сериозен фото конкурс със снимки от Йемен. При 6000 регистрирани фотографи от 133 държави и над 8000 фото истории съм на финала, където достигнаха 66 автори. Всички те ще бъдат наградени с престижната Documentary Award, а шестима ще бъдат отличени с Grand Award на финалната церемония в Пекин. Та сега чакам поканата от китайците и се чудя да се стягам ли за Пекин. Със сигурност ще е готино да прекарам малко време сред доказани професионалисти. Но ще трябва и гардероба да преравям за официални тоалети. Евала ти сторвам, девойко! Само напред и нагоре... Връзка към коментар
achieva Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Поздравления, Tedy! Пожелавам ти първото място! 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Браво и успех! 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Казах го и преди , но и тук ти пожелавам голямата награда 2 Връзка към коментар
bungle Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Успех! Много се развълнувах и разчувствах за теб! Стискам силно палци. 3 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Tedy champion,la la la laa..... 3 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Имам важен повод да се отчета в темата. Преди 2 месеца участвах в сериозен фото конкурс със снимки от Йемен. При 6000 регистрирани фотографи от 133 държави и над 8000 фото истории съм на финала, където достигнаха 66 автори. Всички те ще бъдат наградени с престижната Documentary Award, а шестима ще бъдат отличени с Grand Award на финалната церемония в Пекин. Та сега чакам поканата от китайците и се чудя да се стягам ли за Пекин. Със сигурност ще е готино да прекарам малко време сред доказани професионалисти. Но ще трябва и гардероба да преравям за официални тоалети. Браво, Теди, заслужаваш го, снимките, които правиш са прекрасни и с пожелание за много нови успехи и занапред! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 (редактирано) Браво! Успех и по-натам! Редактирано 12 юни, 2015 от Фичо 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 13 юни, 2015 Сподели Публикувано: 13 юни, 2015 Благодаря на всички за пожеланията. Нямам думи, много ме трогнахте. 2 Връзка към коментар
gerido Публикувано: 13 юни, 2015 Сподели Публикувано: 13 юни, 2015 Поздравления, Теди! Страхотна новина ,която развълнува и мен , като голям почитател на снимките ти от Йемен , които публикува тук. Очакваме и си пожелаваме хубавата новина за Grand Award. 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 14 юни, 2015 Сподели Публикувано: 14 юни, 2015 Поздравления, Теди! Заслужила си си място сред топ шест! Браво! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 юни, 2015 Имам важен повод да се отчета в темата. Преди 2 месеца участвах в сериозен фото конкурс със снимки от Йемен. При 6000 регистрирани фотографи от 133 държави и над 8000 фото истории съм на финала, където достигнаха 66 автори. Всички те ще бъдат наградени с престижната Documentary Award, а шестима ще бъдат отличени с Grand Award на финалната церемония в Пекин. Та сега чакам поканата от китайците и се чудя да се стягам ли за Пекин. Със сигурност ще е готино да прекарам малко време сред доказани професионалисти. Но ще трябва и гардероба да преравям за официални тоалети. Каква хубава новина! Честито, Теди! Пожелавам ти да си в челната шестица! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега