Георги Матеев Публикувано: 19 юни, 2015 Публикувано: 19 юни, 2015 (редактирано) Сложих SSD хард на 6-годишния си лаптоп (стария диск изгърмя) и съм в шок колко е бърза системата сега. След този ъпгрейд мисля да не сменям машината поне още 2-3 години Редактирано 19 юни, 2015 от Георги Матеев 9
stanimir Публикувано: 6 юли, 2015 Публикувано: 6 юли, 2015 Изкарах страхотен уикенд с хора които са ми приятели благодарение на магеланци.ком и съжалявам за някой други които не присъстваха. "Магеланци" сближава хората 19
Тони Публикувано: 7 юли, 2015 Публикувано: 7 юли, 2015 (редактирано) "Някои" други. Аз не съжалявам за нищо, прекарах уикенда във Варна, заради националите по волейбол- първият мач беше ок, но вторият плачевен. Ще видим дали няма съм в темата за оплаквания следващия след финалите, че усещанията ми са такива засега. Редактирано 7 юли, 2015 от Тони 1
Тони Публикувано: 7 юли, 2015 Публикувано: 7 юли, 2015 Иначе да се похваля, че вече имам билети. :lol: И знам, че всички знаят за къде, така че няма да казвам!!! 7
Зани Публикувано: 7 юли, 2015 Публикувано: 7 юли, 2015 Иначе да се похваля, че вече имам билети. :lol: И знам, че всички знаят за къде, така че няма да казвам!!! Австралия? 1
Alexander Публикувано: 8 юли, 2015 Публикувано: 8 юли, 2015 Вече цялото семейство официално сме с постоянна адресна регистрация в Тенерифе. Това означава големи намаления за самолети, кораби и увеселителни неща. Двупосочен с багаж с това намаление+румбо до кой да е остров наоколо излиза по 16-17евро. 17
Георги Матеев Публикувано: 11 юли, 2015 Публикувано: 11 юли, 2015 Току-що си взех билет за Кувейт... с 55 евро по-ниска цена, отколкото е в сайта на Turkish Airlines. Изключително приятна отстъпка Diners вече определено е любимата ми карта, да са живи и здрави също и португалците от jetcost и edreams и да продължават да разбиват с такива оферти 11
mu_ry Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 чудех се дали да пиша тук или " В момента съм...", но хваленето надделя Та, да се похваля, тая нощ се роди сина ни Самуил Не е свързана с пътуване хвалбата ми, но съм сигурна, че скоро ще бъде първото му пътуване, че държа да бъда Магеланец от малък 45
Тони Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 Ееее, прекрасна новина! Честито на теб и таткото! Да ви е жив и здрав! 2
Цвете Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 Това е най-хубавата новина! Честит да е Самуил! Много здрав и силен! Бързо възстановяване на теб!
Duke Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 Да ви е жив и здрав, а с тази рождена дата май първата дестинация в живота му е очевидна... 4
Зани Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 Каква хубава новина! Да е жив и здрав и много да пътува !
Лидия Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 чудех се дали да пиша тук или " В момента съм...", но хваленето надделя Та, да се похваля, тая нощ се роди сина ни Самуил Не е свързана с пътуване хвалбата ми, но съм сигурна, че скоро ще бъде първото му пътуване, че държа да бъда Магеланец от малък Честито! Много семейно щастие и незабравими пътешествия
Mary Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 чудех се дали да пиша тук или " В момента съм...", но хваленето надделя Та, да се похваля, тая нощ се роди сина ни Самуил Не е свързана с пътуване хвалбата ми, но съм сигурна, че скоро ще бъде първото му пътуване, че държа да бъда Магеланец от малък От тази новина по-хубава няма!!! Честит да ви е Самуил! Да бъде здрав, усмихнат и обичащ пътуването! Бързо възстановяване на теб и скорошно пътуване в увеличен състав! 2
Polina Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 Дааа... новината е чудесна! Живо и здраво да е детето! Бързо възстановяване на mu_ry... и скорошно първо пътешествие и за двама Ви! Второто май официално обявено магеленче е това... Знам за поне още едно, което предстои скоро... 2
AlexandraKo Публикувано: 14 юли, 2015 Автор Публикувано: 14 юли, 2015 Ееее, че то, каква по-голяма хвалба от тази може да има?И навсякъде си е точно на мястото. Честито, да сте живи и здрави и много, много щастливи!
mililia Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 Поздравления за новото попълнение, Mu_ru. Да ви е жив и здрав Самуил и много да ви радва.
Tedy Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 Честито бебе Самуил, Mu_ry! Да е много здрав и с късмет малкият магеланец.
desislavna Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 Честит ви бебок - бъдещ пътешественик! Да е жив и здрав, усмихнат и да ви радва! 1
Krum4ov Публикувано: 14 юли, 2015 Публикувано: 14 юли, 2015 Честито бебе. Много здраве му желая и да ви носи много щастие. Името е прекрасно, хубаво е че има още хора, които кръщават така децата си! 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега