Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано: (редактирано)

Сложих SSD хард на 6-годишния си лаптоп (стария диск изгърмя) и съм в шок колко е бърза системата сега. След този ъпгрейд мисля да не сменям машината поне още 2-3 години :)

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 9
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Изкарах страхотен уикенд с хора които са ми приятели благодарение на магеланци.ком и съжалявам за някой други които не присъстваха.

"Магеланци" сближава хората ;)

• Харесвам 19
Публикувано: (редактирано)

"Някои" други. Аз не съжалявам за нищо, прекарах уикенда във Варна, заради националите по волейбол- първият мач беше ок, но вторият плачевен.

Ще видим дали няма съм в темата за оплаквания следващия  след финалите, че усещанията ми са такива засега.

Редактирано от Тони
  • Харесвам 1
Публикувано:

Иначе да се похваля, че вече имам билети. :lol: :lol: :lol:

И знам, че всички знаят за къде, така че няма да казвам!!!

• Харесвам 7
Публикувано:

Иначе да се похваля, че вече имам билети. :lol: :lol: :lol:

И знам, че всички знаят за къде, така че няма да казвам!!!

Австралия?

• Харесвам 1
Публикувано:

Вече цялото семейство официално сме с постоянна адресна регистрация в Тенерифе. Това означава големи намаления за самолети, кораби и увеселителни неща. Двупосочен с багаж с това намаление+румбо до кой да е остров наоколо излиза по 16-17евро.

• Харесвам 17
Георги Матеев
Публикувано:

Току-що си взех билет за Кувейт... с 55 евро по-ниска цена, отколкото е в сайта на Turkish Airlines. Изключително приятна отстъпка :)

Diners вече определено е любимата ми карта, да са живи и здрави също и португалците от jetcost и edreams и да продължават да разбиват с такива оферти :)

• Харесвам 11
Публикувано:

чудех се дали да пиша тук или " В момента съм...", но хваленето надделя :) Та, да се похваля, тая нощ се роди сина ни Самуил :) Не е свързана с пътуване хвалбата ми, но съм сигурна, че скоро ще бъде първото му пътуване, че държа да бъда Магеланец от малък :)

• Харесвам 45
Публикувано:

чудех се дали да пиша тук или " В момента съм...", но хваленето надделя :) Та, да се похваля, тая нощ се роди сина ни Самуил :) Не е свързана с пътуване хвалбата ми, но съм сигурна, че скоро ще бъде първото му пътуване, че държа да бъда Магеланец от малък :)

Честито! Много семейно щастие и незабравими пътешествия :)

Публикувано:

От тази новина по-хубава няма!!!

Честит да ви е Самуил!

Да бъде здрав, усмихнат и обичащ пътуването!

Бързо възстановяване на теб и скорошно пътуване в увеличен състав!

• Харесвам 2
Публикувано:

Дааа... новината е чудесна! Живо и здраво да е детето! Бързо възстановяване на mu_ry... и скорошно първо пътешествие и за двама Ви! :)

Второто май официално обявено магеленче е това... Знам за поне още едно, което предстои скоро...

• Харесвам 2
Публикувано:

Ееее,  че то, каква по-голяма хвалба от тази може да има?И навсякъде си е точно на мястото.

Честито, да сте живи и здрави и много, много  щастливи!

61.jpg

Публикувано:

Честито бебе. Много здраве му желая и да ви носи много щастие. Името е прекрасно, хубаво е че има още хора, които кръщават така децата си!  :)

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.