Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Публикувано:
4 hours ago, mamaivy said:

Вероятно въпросът ми не е за тази тема,но така или иначе тук се коментираха полетите на , Royal Jordanian. Какво ми трябваше по нощите да чета коментари за , Gotogate! Проблем ли е липсата на бащино име при полетите за Банкок? Резервационната система на Букинг изискваше само  name  и family name.  И съответно така са резервирани полетите с име и фамилия.

Нямам опит с Royal Jordanian , но никога не съм имал проблем без бащино име в резервация с която и да е авиокомпания.Въобще не го мисли.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Някой има ли опит с Kissnfly? Не съм ги ползвал, но ми намали полет на БългарияЕр, който трябваше да купя спешно, от 194 на 118 евро и купих два. Пише, че ще издадат полетите до 24 часа, надявам се да се случи... 😄 

Публикувано:
преди 38 минути , Loverboy каза:

Някой има ли опит с Kissnfly? Не съм ги ползвал, но ми намали полет на БългарияЕр, който трябваше да купя спешно, от 194 на 118 евро и купих два. Пише, че ще издадат полетите до 24 часа, надявам се да се случи... 😄 

Няколкото пъти опити с тях винаги начисляваха допълнителна такса и не финализирах. Но доколкото знам са едни от непрепоръчителните, някъде назад беше писано. Дано да е наред при теб

Публикувано:
преди 37 минути , Branko каза:

Няколкото пъти опити с тях винаги начисляваха допълнителна такса и не финализирах. Но доколкото знам са едни от непрепоръчителните, някъде назад беше писано. Дано да е наред при теб

При мен не искаха допълнителна такса, но така или иначе билетът е non refundable и ще трябва да се прежали, ако нещо. Но мисълта да летя в 06.00 вместо в 10.00 като бял човек ме изкуши 😁 Ще кажа след 24 часа кво е положението. Ако не потвърдят на тази цена, ще върнат парите директно по картата, предполагам. 

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Loverboy каза:

Измамници са. Преди година едвам успях да си върна парите от тях. Първо ще те мотаят 2-3 дни и ще ти кажат, че не могат да издадат билета на тази цена и ще ти предложат да доплатиш. Мисля, че и @Георги Матеев беше споделил негативен опит с тях.

За бг еър за сега най-чисто е през jetcost.pt сваля си доволно и издават билета веднага.

Публикувано:
В момента, Jorro каза:

Измамници са. Преди година едвам успях да си върна парите от тях. Първо ще те мотаят 2-3 дни и ще ти кажат, че не могат да издадат билета на тази цена и ще ти предложат да доплатиш. Мисля, че и @Георги Матеев беше споделил негативен опит с тях.

И като им откажеш какво става? След колко време ти казаха, че не могат на тази цена? 

Публикувано:
преди 5 минути , Loverboy каза:

И като им откажеш какво става? След колко време ти казаха, че не могат на тази цена? 

Ами мотаеха ме уж ги превели, но те не идваха около 2 седмици и накрая май ги заплаших с кредит кард клейм  и ги пуснаха. 

Публикувано:

Днес купих през jetcost.pt rumbo билети за раянъер и се оказа, че вече продават приорити и багаж на цените на сайта на раян + 5 евро административна такса, което приятно ме изненада, защото пак имаше спестяване от общата цена в сайта. Втората приятна изненада беше в края на резервацията, когато ме прехвърли в сайта на раянеър за верификация на акаунта с моя имейл и буквално с два клика ме верифицира и после си добавих резервацията в моя профил. 

• Харесвам 12
Публикувано:
преди 48 минути , Jorro каза:

Днес купих през jetcost.pt rumbo билети за раянъер и се оказа, че вече продават приорити и багаж на цените на сайта на раян + 5 евро административна такса, което приятно ме изненада, защото пак имаше спестяване от общата цена в сайта. Втората приятна изненада беше в края на резервацията, когато ме прехвърли в сайта на раянеър за верификация на акаунта с моя имейл и буквално с два клика ме верифицира и после си добавих резервацията в моя профил. 

С Дайнърс ли? 
Не е зле да се уточнява картата, особено когато е по-специфична.

През трип също съм имала подобна верификация. Партньорства сигурно 🙂

Публикувано:
преди 21 минути , ДиянаВ каза:

С Дайнърс ли? 
Не е зле да се уточнява картата, особено когато е по-специфична.

През трип също съм имала подобна верификация. Партньорства сигурно 🙂

Diners от flykk , в момента jetcost.pt-> rumbo работи с дайнърс и сваля всичко, като съм най-доволен от Бг еър, еър сърбия, дори уизз и раян.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 4 минути , Jorro каза:

Diners от flykk , в момента jetcost.pt-> rumbo работи с дайнърс и сваля всичко, като съм най-доволен от Бг еър, еър сърбия, дори уизз и раян.

На Раян ми сваля полет от 44 на 31€ за двама, но нямам Дайнърс, та ще чакам и на АК да падне цената 😃

• Смея се 3
Публикувано:

Kiss and fly са ми написали, че не могли да потвърдят цената с авиокомпанията и щели да върнат рефънд. Да видим колко време ще отнеме. 

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 15 часа, Jorro каза:

Втората приятна изненада беше в края на резервацията, когато ме прехвърли в сайта на раянеър за верификация на акаунта с моя имейл и буквално с два клика ме верифицира и после си добавих резервацията в моя профил. 

И при мен стана така , само че , аз купих от jetcost.nl - lastminute , няма измислени имейли като в edreams и Раян направо ме верифицираха и резервацията се видя в акаунта ми.  И аз съм Данърс от Flykk

Публикувано:
На 7.07.2026 г. в 23:36, Jorro каза:

На Бг Аир е около 30 евро надолу на еднопосочните Sof/Var/Boj (от 80 на 50 ги сваля), аз напазарих за цяло лято с flykk

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз напазарувах Air Serbia с Edreams.nl в крайна сметка - свали ми 10 евро полет от 95 на 85. Това е най-ниското, което успях да постигна. През джеткостовете падаха по 7-8 евро. После в сайта на Ер Сърбия стана ясно защо толкова малко свалят сайтовете - Едриймс са им платили 112 евро. А на сайта като потребител като тръгвах да купувам си беше 95 евро. Което означава, че авиокомпанията надува цената за посредниците и реално те свалят от 112 на 85, което е прилична отстъпка. Но реално като потребител можеш да го вземеш за 95. Аз в крайна сметка купих оттам не заради 10 евро отстъпка, а защото проклетият сайт на сърбите забиваше и не ми даваше да купя билетите - забиваше на екрана с плащането и не издаваше билета, нито ми взимаше пари. Накрая се отказах и купих през посредник. А предния ден купих през сайта на сърбите друг полет за 65 без проблем. 

Мисля, че Матеев беше казал, че това с надуването на цени за посредници го прави и Изиджет. 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 4.07.2026 г. в 13:35, lio каза:

При опит да се плати замразен билет през edreams App изкарва следното съобщение “Unfortunately, your payment was cancelled”. Пробвах с други карти и начини, пак така.

Предните два дни са купувани:

В един ден 4 еднопосочни билети.

На другия ден 2 еднопосочни билети.

Днес е купен един еднопосочен билет и на втория дава това съобщение.

Това ли е краят на акаунта, няма мейл или друго?

Сподели как се развиха нещата, ако може. Пуснаха ли те след няколко дни да си купиш билетите или това беше края?

Публикувано:

Някой да е успял да напазарува скоро с Прайм? 

Получавам "Unfortunately your payment was cancelled" в сайта и в iOS апа за всички предложени payment methods, за билети на Раян и Уиз. 

Публикувано:
7 hours ago, vivo said:

Някой да е успял да напазарува скоро с Прайм? 

Получавам "Unfortunately your payment was cancelled" в сайта и в iOS апа за всички предложени payment methods, за билети на Раян и Уиз. 

Да не си баннат ? Виж на предната страница какво е писано по въпроса.

Публикувано:
преди 2 часа, stanimir каза:

Да не си баннат ? Виж на предната страница какво е писано по въпроса.

Видях писаното от Матеев, но - поне официално - изглежда всичко да е наред с акаунта ми - Prime си е там, Price Freeze мина за един от полетите, но не успях след това да го закупя през апа.
Ще пробвам пак след няколко дни. 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 14.07.2026 г. в 11:19, Ivan Ivanich каза:

Сподели как се развиха нещата, ако може. Пуснаха ли те след няколко дни да си купиш билетите или това беше края?

Свързах се със съпорта, отговориха ми чак след като замразяването на билета, който исках изтече. Казаха, че много съжаляват, че не съм успял да купя това, което искам, да опитам отново.

Не съм опитвал от седмица, за сега нямам нищо за купуване, че да кажа със сигурност какво се случва. 

Изглежда го играят невинни, нито спират акаунта, нито ти дават обаче да купиш изгодно, когато преценят. Плащаш си таксата за прайм и те решават кога какво да купиш.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 5 часа, vinidj каза:

От 2 години си работят схемите Momondo.De и Google Flights с държава Германия и инкогнито мод

Това кое сваля точно? Скоро не съм разцъквал Момондо.

преди 4 часа, vivo каза:

Видях писаното от Матеев, но - поне официално - изглежда всичко да е наред с акаунта ми - Prime си е там, Price Freeze мина за един от полетите, но не успях след това да го закупя през апа.
Ще пробвам пак след няколко дни. 

Баннат си неофициално 100%, както много други хора. Официално по акаунта всичко изглежда ок, но практически системата отхвърля автоматично всички опити за плащания независимо от метода.

Не могат да си позволят официален бан защото после много хора ще оспорват Прайм таксите. Доста елегантно прецакват клиентите.

Сподели после дали си успял да платиш след няколко дни и дали бан-ът е бил само временно.

• Харесвам 2
Публикувано:

Рапортувам за рефънд-а от канселираните полети на Трансавия, купени с Дайнърс през ластминът. Тъй като картите съм ги изтрил се притеснявах, че няма да ми дойде рефънда и писах на Флик, които ми отговориха да се оправям с посредника, но strongly advise-наха да не съм трил картите, тъй като те били за многократно ползване, а не били еднократни и били сигурни за дългосрочно. Според мен те плащат на Дайнърс на открита карта и като генерираме постоянно нови, те имат разходи. Така че трябва внимателно с тях с картите и пускането всеки път на нова. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Да кажем, че много от нас са с shadow ban, хем не можем да купуваме, хем ни дърпат таксата за прайм. Плащаме за услуга, която не получаваме, съпорта е безсилен и не иска да съдейства.

Какво правим, оспорваме с банката?

Публикувано:

Просто действате по-разумно без оливане.Всичко е казано и описано , вкл. относително в кой момент решават да спуснат бариерата.При всички положения "ползите" надвишават многократно таксите.

П.П Няма универсална схема която да сваля всичко.Momondo.de се има предвид за полети на Райън ли ? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• adreno
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.