Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 1 минута , reinamarsela каза:

Да, получава се! В цената, която ти дава включва и цената на мястото, което в сайта на райан искат да купиш. Просто залагаш в търсенето , колко възрастни и колко деца!

А кога избираш самото място, полсле от сайта на Раян при чен ин или някакси през Румбо?

Връзка към коментар

Не, не всичко е през Румбо. Не си спомням много ясно , мисля че на случаен принцип Румбо ги избира . Отдавна ги резервирах , но всичко влиза в цената.

Редактирано от reinamarsela
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , Oshko каза:

А кога избираш самото място, полсле от сайта на Раян при чен ин или някакси през Румбо?

Скоро купувах билети.Цената ако зададеш 2 възрастни беше 12 Е.За възрастен в комбинация с дете стана 13,5.Места не позволява да избираш.Просто на схемата за полета преди закупуването нямаше запазени места.После имаше 2.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да попитам само, скоро дали сте забелязвали оферти с Mastercard Prepaid, тъй като Пощенска Банка вече я предлагат, а мисля, че по едно време излизаха намаления с нея. Благодаря!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

От jetcost.pt и go to gate даваше днес голяма отстъпка с Маестро, но при въвеждане на цифрите в полето  още, казваше, че номера е грешен..Пробвах с няколко карти и все така..поредното фалшиво намаление.

Попаднах на много добри цени с aegean София-Атина-Барселона, като в Атина стопа е 25 часа, на цени от 36 евро общо през бравофлай. Разпокъсано е много по-скъпо.

Лошото е, че не дава билети за всеки ден, макар да има всеки ден полети между трите града..Щях да купя веднага, понеже си търся София-Барселона за януари, а не съм бил в Атина.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 10 минути , Alexander каза:

От jetcost.pt и go to gate даваше днес голяма отстъпка с Маестро, но при въвеждане на цифрите в полето  още, казваше, че номера е грешен..Пробвах с няколко карти и все така..поредното фалшиво намаление.

Попаднах на много добри цени с aegean София-Атина-Барселона, като в Атина стопа е 25 часа, на цени от 36 евро общо през бравофлай. Разпокъсано е много по-скъпо.

Лошото е, че не дава билети за всеки ден, макар да има всеки ден полети между трите града..Щях да купя веднага, понеже си търся София-Барселона за януари, а не съм бил в Атина.

И аз така, Маестро-то не го приема в GotoGate.

И да внимавате много като попълвате, защото за малко да изгоря с 100Е. Отметнах, че ще плащам с Виза кредит, цената не се промени, въведох цифрите и чак тогава явно се е променила и за малко да натисна 'PAY'. Бях свикнал още с избора на тип карта да се променя цената, а не чак след въвеждането и.

Редактирано от Oshko
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искам да споделя може и да грешен извод :

При търсене  в рамките на деня на отстъпки за Wizz air в jetcost първо дава само с Viabuy, но при повторни търсения сменя и на Амекс. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Имаме раздвижване на нашите любими сайтове.

Днес успях да купя отдавна наблюдаваните билети за началото на януари  София-Барселона с Ryan  с по 12 евро реално намаление в посока през jetcost.pt->bravofly.pt и плащане с Мастеркард дебит, в случая на ПИБ.

Днес хем ги намалиха от Ryan, хем хванах и допълнителна отстъпка, та съм много доволен.

Интересното беше, че за 3 билета даваше по-малка отстъпка от 7,50 евро на билет, отколкото за 1 или 2, та ги взех успешна на два пъти 2+1, като платих с една и съща карта.

Правих опити за София-Рим при евтините билети под 20 евро с Ryan и за Уиз, но не даваше  отстъпки.

След това смених тактиката и избирах цени над 20 евро в поска и излязоха тези набързо:

-София- Рим на 24.07  от 28 евро с Ryan слезе на 16 евро.

-София-Мадрид на 25.10, днес имат намаление и дава цена в Ryan 30->27 евро и слиза на 15 евро, сваля по 12 евро в посока.

-София-Стансед 31.07 от 37 евро на 25евро, сваля 12 евро в посока.

-София-Стансед-София 18.09-19.09 от 28 евро на 18 евро или само 10 евро намаление общо.

От опитите според мен сваля по 12 евро в посока за цени над 20-25 евро на еднопосочен билет, при цени в посока от 15 евро не сваля, но ако са  двупосочни и сумата стане общо  25-30 евро тогава отново сваля около 5 евро в посока или 10 общо.

За двупосочни с цена над 50 евро сваля по 22 евро.

Може да не са  съвсем точни сумите на самите билети, но това забелязах на първо четене.

Успех с опитите и пазаренето!

• Харесвам 21
Връзка към коментар

Намерих си търсен от мен полет до Брюксел за трима човека при крайна цена 1 евро за всички :ok:, която се оказа валидна само за плащане с американ експрес. Имам три други различни карти, но с тях цената е 81-82-83 евро...

Има ли начин да виждам цената при плащане с различните видове карти преди да съм се засилила да купувам ?

Редактирано от Dreamm
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 15 минути , Dreamm каза:

Намерих си търсен от мен полет до Брюксел за трима човека при крайна цена 1 евро за всички :ok:, която се оказа валидна само за плащане с американ експрес. Имам три други различни карти, но с тях цената е 81-82-83 евро...

Има ли начин да виждам цената при плащане с различните видове карти преди да съм се засилила да купувам ?

Да би трябвало най-отдолу при метода на плащане да избираш от падащо меню видовете карти и ти калкулира цената спрямо избраната карта

IMG_6902.PNG

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря. А от опита ви имате ли впечатления дадена цена колко време се задържа? Дали ще имам време в понеделник да се сдобия с въпросната карта и да купя билетите?

Връзка към коментар

Току-що прочетох, че картите Американ Експрес са премахнати в България, считано от 15.07.2017 и са заменени с мастъркард и още някаква, не я запомних. Аз опитах да платя с мастъркард, но цената стана 82 евро. Е това вече е дискриминация!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
14 minutes ago, Dreamm said:

Току-що прочетох, че картите Американ Експрес са премахнати в България, считано от 15.07.2017 и са заменени с мастъркард и още някаква, не я запомних. Аз опитах да платя с мастъркард, но цената стана 82 евро. Е това вече е дискриминация!

Това е известно отпреди 3-4 месеца,  Пощенска банка спря кранчето за плащане с Американ експрес, аз моята до последно я използвах...но вече ЙоК! 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, Alexander каза:

Имаме раздвижване на нашите любими сайтове.

Днес успях да купя отдавна наблюдаваните билети за началото на януари  София-Барселона с Ryan  с по 12 евро реално намаление в посока през jetcost.pt->bravofly.pt и плащане с Мастеркард дебит, в случая на ПИБ.

Днес хем ги намалиха от Ryan, хем хванах и допълнителна отстъпка, та съм много доволен.

Търся същото нещо но за края на Януари. Сега пробвах посочената от теб схема, но с Mastercard Debit не ми дава отстъпката. Дава добра отстъпка за Viabuy Mastercard Prepaid, но за жалост не разполагам с такава. Продължавам да дебна :)

Връзка към коментар
преди 5 минути , Alexander каза:

Точно за края на януари важат, но зависи от компанията и цените на билетите.

Ами за Ryanair, билета е 30 Евро ако си го взема от Ryan, в bravofly.pt ми го намира пак от тях, посочва ми цена 23 евро, което ме устройва. Иска обаче Viabuy Mastercard и щом напиша номер на карта (пробвах с 3 различни, Diners, Mastercard, Visa) и ми променя цената на 41 евро :(

Връзка към коментар

Не разбирам какъв точно е проблема ти.

В момента намаленията през споменатите сайтове са валидни, няма никаква Viabuy.

Ето за края на януари, от 30 евро слиза на 19 евро с мастеркард дебит.

2.thumb.jpg.1bd0ed36aeddbed939b121a19d6ecabc.jpg

Редактирано от Alexander
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.