Прескочи до съдържание

Чатъри от всички страни, съединявайте се!

goldeneyeful

Препоръчани мнения

Както и без района на Северо-източна Италия(Триест,Удине,Тренто),както и района на днешна западна Украйна с градове Лвов и Псков заедно с части на Южна Полша(Галиция),както и без части от днешна Румънска Трансилвания с най-хубави градове като Сибиу,Тимишоара и Клуж.

Бе като се замисли човек Австро-Унгария е дядото на Европейския съюз:-))Самият факт ,че през 1916г в дуалистичната империя е живяло население което е говорело на 11 различни езика!!!

Да де ама,ако беше попрочел по-горните писаници щеше да видиш , че иде реч за съвременна карта която на всичкото отгоре се ,,върти,, в заглавната страница на ,,новини,, в:  магеланци точка ком.

Което  е леко странно , т.е. е малко нещо което прави голямо впечатление , каквото е заглавието по темата.

:) :O :)

Редактирано от theo
Връзка към коментар

Да де ама,ако беше попрочел по-горните писаници щеше да видиш , че иде реч за съвременна карта която на всичкото отгоре се ,,върти,, в заглавната страница на ,,новини,, в:  магеланци точка ком.

Което  е леко странно , т.е. е малко нещо което прави голямо впечатление , каквото е заглавието по темата.

:) :O :)

Пускането на пост на заглавната страница, особено тези с най-ниските цени на нискотарифните ми отнема около 1 час седмично. Не е нещо кой знае какво, ама върви в комплект със много други дребни задачки, които ми отнемат подобно време. После идва и това, че съм от тия идиоти, които гледат да няма кадър с неуредени авторски права на заглавната страница, което ми съкращава източниците на снимки от безбрeжното море на images.google.com до общо взето 1-2 сайта, които предлагат наистина безплатни картинки. Търся в тях карта на Европа, виждам нещо, тегля го, оразмерявам го и го качвам - това отнема допълнителни 5-6 минути.

СЕРИОЗНО ли си мислиш, че имам времето да съм толкова педантичен да гледам от коя епоха е тая карта на Европа и кои граници и столици отговарят на действителността???? СЕРИОЗНО ли твърдиш, че ти си толкова педантичен във всеки дребен детайл от нещата, които правиш във всекидневния си живот? Пак повтарям, става дума за заглавна картинка на статия, нито картинката има някакви претенции, нито твърди нещо - сложена е просто да не виси само текст!

Темата съвсем не е за това какви технически грешки правят впечатление в сайта и до края на деня дискусията ще бъде отклонена на подходящото място.

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
  • 4 седмици по-късно ...

Ако има фенове на Ламборгини - ей тези тук ги раздават без пари :biggrin:

Коментар от колегата преди да съм му прочела статията: "Те сигурно ще пробутват стари модели". След като му я прочетох - "Ето, казах ти."

:P

Връзка към коментар

Коментар от колегата преди да съм му прочела статията: "Те сигурно ще пробутват стари модели".

Именно - и аз като разбрах, че са стар модел и веднага се отказах :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз имам няколко! Мащаб 1:18.

Това с мащаба ме изненада. Колекционери ли сте? Не за друго, ма това лято бърсах праха на 270 колички в тоя мащаб и да не сме близки по съдба :lol:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Това с мащаба ме изненада. Колекционери ли сте? Не за друго, ма това лято бърсах праха на 270 колички в тоя мащаб и да не сме близки по съдба :lol:

Хаха, аз и вас двете трудно ви различавам, както stenk и wilks, и ето - има защо!

Редактирано от Childish
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

...разликата е само в наличието на електричество, евентуално заслон и душове. Е, не е зле да се изкъпеш, особено ако си жена.

Щото те мъжете по принцип са си прасета, и си ходят мръсни ли?  :lol:

Хареса ми как набързо ни нагласи :)

П.П. цитата е от друга тема, но не исках да я развалям, защото там сериозно се обсъжда конкретна дестинация

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Щото те мъжете по принцип са си прасета, и си ходят мръсни ли?  :lol:

Хареса ми как набързо ни нагласи :)

П.П. цитата е от друга тема, но не исках да я развалям, защото там сериозно се обсъжда конкретна дестинация

Виж сега, при липса на баня, по-честичко къпане в морето! Не е същото, ама солта консервира разните му там миризми! :P

Връзка към коментар
  • 1 година по-късно ...

Такаааа, току що ми се обади една девойка от хотела.

Което поражда серия въпроси:

1. На какъв език говореше девойката? (Надявам се френски)

2. Кога е срещата?

3. Как ще се познаете?

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Вчера вечерта резервирах и аз. Преди малко ми се обади една гъркиня, че е сбъркала цената и ме помоли да си cancel-на резервацията. Разбрахме се да пише на booking.com и аз да се съглася.

Taзи гъркиня да не звъни от телефон +749....8888? :lol:  Явно снощи от преяждане и препиване  е задала  такива весели цени. :biggrin: Все пак е криза по гръцки. :lol:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Което поражда серия въпроси:

1. На какъв език говореше девойката? (Надявам се френски)

2. Кога е срещата?

3. Как ще се познаете?

1. На английски, уви

2. Еее, дърт съм вече за такъв тип закачки, да дадем път на младежта :biggrin:

3. То другото като се уточни, това е най-малкият проблем :lol: , обикновено мушвам една роза в бутониерата и нося Forbes или FT под мишница :biggrin:

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.