Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, neuromancer каза:

С другите TopCashback - ове имам предвид.

Никога не ми е хрумвало да ползвам австралийския или японския, ама щом не става, подминаваш и ползваш друг.

В американския е 7% днес

Е, да, с американския го направих, както обикновено. Но в австралийския ме бяха рифърноли и трябваше скоро да направя мин. 10$ оборот там. Всичко е сметки 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
На 5.08.2023 г. в 16:12, dimitrov6 каза:

Може да блокират профила.Защото им създаваме излишна работа.

Да не се чудите само после защо разните банки започнаха да закриват кешбек програмите ... 🙂

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

За съжаление американският Topcashback е намалил много процента за Букинг. В момента е 4% и е exclusive offer, тоест нормално ще е 3% като на английския сайт. Та ако няма промоция това си губи смисъла, по-добре връзките през карти Виза и Мастеркард или кодове

• Шок 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 12 минути , neuromancer каза:

За съжаление американският Topcashback е намалил много процента за Букинг. В момента е 4% и е exclusive offer, тоест нормално ще е 3% като на английския сайт. Та ако няма промоция това си губи смисъла, по-добре връзките през карти Виза и Мастеркард или кодове

На Agoda дава 7%, избора е същия като при букинг. На Hotelscombined кешбека е 6,3% и за по-голямата част от местата за настаняване препраща към букинг.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 28 минути , neuromancer каза:

До скоро беше 6%, а сега 4....

Е хубава работа на Topcashback..... 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, ДиянаВ каза:

Аз вчера го гледах даже 7%

Абе явно постоянно се мени. Готов съм да се закълна за 6% вчера. Днес:

image.png.82c0ea6f3cec10af266d931dc8fb37b2.png

Явно се гъбаркат с нас.

И все пак цените да се проверяват с и без референцията. Цените се менят за някой от местата и може и да няма файда накрая ...

• Харесвам 3
Публикувано:

То ясно че се мени, но доскоро беше минимум 6% и понякога повече, а сега е 4%  special offer, тоест минимума е по-малко.

преди 2 часа, iMari каза:

На Agoda дава 7%, избора е същия като при букинг. На Hotelscombined кешбека е 6,3% и за по-голямата част от местата за настаняване препраща към букинг.

Благодаря!

досега бях убеден, че поне в Бразилия избора през Агода беше доста малък, но сега проверих и изглежда почти като в Букинг. 

Жалко само, че тъкмо изкласих до Genius 2 ниво, ще сравняваме по-усилено явно.

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, jorocontrola каза:

Абе явно постоянно се мени. Готов съм да се закълна за 6% вчера. Днес:

image.png.82c0ea6f3cec10af266d931dc8fb37b2.png

Явно се гъбаркат с нас.

И все пак цените да се проверяват с и без референцията. Цените се менят за някой от местата и може и да няма файда накрая ...

Вчера запазих в букинг със 7% кешбек. Даже реализирам резервацията в момента. 😃
Hotels.com държат по-високи цени като цяло, а за повечето гръцки села няма никой. Но за Турция са супер. Там пък букинг не върви много в прованса, особено на място е съвсем блокиран.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 часа, Argentique каза:

Вчера запазих в букинг със 7% кешбек. Даже реализирам резервацията в момента. 😃
Hotels.com държат по-високи цени като цяло, а за повечето гръцки села няма никой. Но за Турция са супер. Там пък букинг не върви много в прованса, особено на място е съвсем блокиран.

Значи ти си късметлийка 😊

А аз в момента я реализирам на 6% 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Quidco винаги ли са толкова експедитивни? За резервация през юни чакам сумата да дойде през ... декември. Даже още се чака потвърждение от търговеца. За сравнение, през TopCashBack получих преди 3 седмици кешбек по резервация от средата на юли.

Публикувано:
преди 8 минути , Zaro каза:

Quidco винаги ли са толкова експедитивни? За резервация през юни чакам сумата да дойде през ... декември. Даже още се чака потвърждение от търговеца. За сравнение, през TopCashBack получих преди 3 седмици кешбек по резервация от средата на юли.

Quidco ги отписах аз

Две резервации на доста високи цени със 12% кешбек и ме отсвириха

Бил съм ползвал и промо код или карта с отстъпка им казали от хотела, но такова нещо нямаше. Исках да пратят доказателство, отговориха, че не могат 🤷🏻‍♂️

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 минути , Милен Вълчев каза:

FB_IMG_1693303747086.jpg

От кой сайт е тази оферта?

Публикувано:

Щом е паунди значи е английският. Това е много добра възможност, както рязко намалиха процента

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 48 минути , bad kid каза:

Избрах хотел. Интересно, че като мина през линка ми маха безплатната анулация. 😐

Да, по някога така става. Добре е винаги да се сравнява цената на хотела преди и след topcashback, както и дали условията са същите (non-refundable/free cancelation).

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
Преди 1 час, Фил каза:

Понякога доста бавничко им се получава (кажи-речи година) :grin:, ама важното е да става! 

image.png.b0eb39d34de8feb6e758f1cf198b8e87.png

Ако кажеш, че и паундът се е покачил оттогава … ехееее😄, нямаш стигане😜

• Смея се 2
Публикувано:
преди 5 минути , ДиянаВ каза:

Ако кажеш, че и паундът се е покачил оттогава … ехееее😄, нямаш стигане😜

Естествено, че ще кажа - цели 4 стотинки! :biggrin:
image.png.3acdd83f03e5d8e36bf2f03ea339ea27.png

• Смея се 6
Публикувано:

Само да кажа, ако някой не знае, че долари от топкешбек се получават по сметката в Wise с ACH данните без проблем и без такса за превалутиране. Изпробвано. Отне един ден повече отколкото през Пейпал и револют (т.е. общо 2 дена вместо един).

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

Ще резервирам хотели в Италия и първо си търся местата в Букинг. После пробвам да резервирам избраното минавайки през ТСВ. Като пробвах и през английския и през американския ТСВ, но и в двата случая в букинг цената става доста по-висока. Нещо временно ли уцелвам или вече няма смисъл да се минава букинг през ТСВ?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.