mintoq Публикувано: 2 август, 2023 Публикувано: 2 август, 2023 в този ред на мисл ида добавя че наскоро успях да изкопча немския топкешбек. промоцията от 7 евро за полет, при покупка от last minute като за да намеря правилният рейт използвах jetcost.at. ( за схемата с дайнърс ) и се получи. - но трябваше да се по клика няколко пъти насам ната мза да отвори и в ласт минит правиният рейт особено прес линка от topcashback 1
dimitrov6 Публикувано: 4 август, 2023 Публикувано: 4 август, 2023 На 31.07.2023 г. в 17:57, ДиянаВ каза: Два пъти съм поръчвала неща от сайта на найк. От американският Топкешбек-Найк сигурно няма да може,защото пише,че не изпращат извън САЩ. Питам,защото там имам някой долар,а не в английския. 1
jorocontrola Публикувано: 4 август, 2023 Публикувано: 4 август, 2023 преди 16 минути , dimitrov6 каза: От американският Топкешбек-Найк сигурно няма да може,защото пише,че не изпращат извън САЩ. Питам,защото там имам някой долар,а не в английския. Ами с ГГБГ после. Но има транспорт и мито. Едва ли и иначе има как да се мине метър де ... 1
neuromancer Публикувано: 4 август, 2023 Публикувано: 4 август, 2023 преди 21 минути , dimitrov6 каза: От американският Топкешбек-Найк сигурно няма да може,защото пише,че не изпращат извън САЩ. Питам,защото там имам някой долар,а не в английския. ами поръчваш от европейския сайт (за печелене на кешбек де) ако имаш гифт карта в долари е по-сложен въпроса, ама затова аз винаги пращам кешбека към Револют и мога да го ползвам за всичко 1 1
ДиянаВ Публикувано: 4 август, 2023 Публикувано: 4 август, 2023 преди 37 минути , dimitrov6 каза: От американският Топкешбек-Найк сигурно няма да може,защото пише,че не изпращат извън САЩ. Питам,защото там имам някой долар,а не в английския. И аз до този извод стигнах след разцъкване. В американския е по-голяма отстъпката, но не намерих опростен начин за поръчка. Използвам топкешбек юк и в найк избирам България. 1 1
dimitrov6 Публикувано: 4 август, 2023 Публикувано: 4 август, 2023 На 30.07.2023 г. в 9:27, Ivan Ivanich каза: Skyscanner затвориха кранчето, вече не дават бонус в UK версията. Май се оправи.Сега погледнах. 4
Иван Попов Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 Аз съм с "com" значи с Американската версия, обаче от 3/4 дни влизам и правя врътките с skyscanner, обаче пари вече не ми идват (по 0.31$). Освен и аз да се регистрирам към uk и оттам да пробвам..... Иначе мисля парите да ги прехвърля към paypal. 1
dimitrov6 Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 преди 15 минути , Иван Попов каза: Аз съм с "com" значи с Американската версия, обаче от 3/4 дни влизам и правя врътките с skyscanner, обаче пари вече не ми идват (по 0.31$). Освен и аз да се регистрирам към uk и оттам да пробвам..... Иначе мисля парите да ги прехвърля към paypal. Може,защото само 5 пъти месечно трябва. В английския парите може към Револют по IBAN. Може да се регистрираш и в Quidco.com.Пак се тегли към Револют по IBAN. 1
Иван Попов Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 преди 1 минута , dimitrov6 каза: Може,защото само 5 пъти месечно трябва. В английския парите може към Револют по IBAN. Може да се регистрираш и в Quidco.com.Пак се тегли към Револют по IBAN. Къде може парите да ги пусна в PayPal 1
neuromancer Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 oтиваш на Account -> Payout, най-долу има пейпал, въвеждаш си имейла там 1
Иван Попов Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 преди 26 минути , neuromancer каза: oтиваш на Account -> Payout, най-долу има пейпал, въвеждаш си имейла там Благодаря! А само до 5 пъти месечно и в двете версии ли може да се използва това връщане на пари от skyscanner? 1
neuromancer Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 да то е без да купуваш нищо, само цъкане имаше още 3-4 неща дето дават кешбек без да купуваш, само се регистрираш някъде, но е по веднъж 1
bad kid Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 При мен още дава едно на ден в американския и Skyscanner, ама да видим дали ще ги потвърдят. 2
dimitrov6 Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 преди 1 час, Иван Попов каза: Аз съм с "com" значи с Американската версия, обаче от 3/4 дни влизам и правя врътките с skyscanner, обаче пари вече не ми идват (по 0.31$). Дали стигаш до последната страница на търсенето. Първо в Топкешбек натискаш на Skyscanner- Вземи кешбек. Отваря се нова страница на Skyscanner там избираш полета и датата и натискаш Търси. Отваря се страница с авиокомпания изпълняващи този полет и Избираш една. Отваря се страница с посредници за този полет с тази авиокомпания-Избираш един. И на последната пета страница излиза вече цената. 1
Иван Попов Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 Правя го както казваш, стигам до края, но пише, че е до 5 пъти на месец..... Което означава, че чак септември месец пак ще ми дадат по 0.31 долара. 1
dimitrov6 Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 преди 6 минути , Иван Попов каза: Правя го както казваш, стигам до края, но пише, че е до 5 пъти на месец..... Което означава, че чак септември месец пак ще ми дадат по 0.31 долара. Миналият месец бях изтрил кеша на браузъра и на другия ден не ми отчете кешбек,но след няколко дни се появи .Ако се пробва повече от 5 пъти месечно може да те накажат,май го четох в правилата някъде. 1
Иван Попов Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 преди 4 минути , dimitrov6 каза: Миналият месец бях изтрил кеша на браузъра и на другия ден не ми отчете кешбек,но след няколко дни се появи .Ако се пробва повече от 5 пъти месечно може да те накажат,май го четох в правилата някъде. Ами каквото дойде, дали ще ме накажат, най-много да не ми дадат парите, не вярвам друго да ми направят 😀 Благодаря за информацията! 😊 1
dimitrov6 Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 преди 24 минути , Иван Попов каза: Ами каквото дойде, дали ще ме накажат, най-много да не ми дадат парите, не вярвам друго да ми направят 😀 Благодаря за информацията! 😊 Може да блокират профила.Защото им създаваме излишна работа. 1 1
neuromancer Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 (редактирано) абе тия търсения са някакви дреболии и не си струват разправията, според мен ако влизаш за друго - да букваш през букинг или да теглиш или да провериш дали са дошли парите може да цъкнеш едно търсене ей така на излизане... ПП може да е късмет, но американския сайт доста бързо плаща кешбек от букинг, имах престой 24-29 юли и вече е готово за теглене от английския сайт имам малко по-отрано друг престой и не са дошли още Редактирано 5 август, 2023 от neuromancer 6 1
ДиянаВ Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 Аз се сещам да търся най-вече благодарение на @dimitrov6😄. С един профил ми стига до следващото забравяне. 3 1 1
dimitrov6 Публикувано: 5 август, 2023 Публикувано: 5 август, 2023 Преди 1 час, ДиянаВ каза: Аз се сещам да търся най-вече благодарение на @dimitrov6😄. С един профил ми стига до следващото забравяне. Тук поне нещо се печели.Иначе играя и в томбола с кодове от Кока кола,събирам по земята,ако видя капачка,но от една година след 200 опита никаква награда.В OLX имам няколко обяви,и там не върви много,последно един мошеник щеше да идва за една мебел,но само дето го чаках. 1 1
Яничка Публикувано: 7 август, 2023 Публикувано: 7 август, 2023 В потрес съм - Австралийският topcashback не работи с Booking? 2 2 1
neuromancer Публикувано: 7 август, 2023 Публикувано: 7 август, 2023 Е, нали работи с другите... Да речеш, че е нещо типично австралийско дето го няма другаде... 2
Яничка Публикувано: 7 август, 2023 Публикувано: 7 август, 2023 преди 22 минути , neuromancer каза: Е, нали работи с другите... Да речеш, че е нещо типично австралийско дето го няма другаде... Хотелът, който ми трябва за 1 седмица, го няма в другите търсачки... 1
neuromancer Публикувано: 7 август, 2023 Публикувано: 7 август, 2023 С другите TopCashback - ове имам предвид. Никога не ми е хрумвало да ползвам австралийския или японския, ама щом не става, подминаваш и ползваш друг. В американския е 7% днес 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега