Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

в този ред на мисл ида добавя че  наскоро успях да изкопча немския топкешбек. промоцията от 7 евро за полет,

при покупка от last minute като за да намеря правилният рейт използвах jetcost.at. ( за схемата с дайнърс ) и се получи. - но трябваше да се по клика няколко пъти насам ната мза да отвори и в ласт минит правиният рейт особено прес линка от topcashback

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 31.07.2023 г. в 17:57, ДиянаВ каза:

Два пъти съм поръчвала неща от сайта на найк.

От американският Топкешбек-Найк сигурно  няма да може,защото  пише,че не изпращат извън САЩ. Питам,защото там имам някой долар,а не в английския.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 16 минути , dimitrov6 каза:

От американският Топкешбек-Найк сигурно  няма да може,защото  пише,че не изпращат извън САЩ. Питам,защото там имам някой долар,а не в английския.

Ами с ГГБГ после. Но има транспорт и мито. Едва ли и иначе има как да се мине метър де ...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

преди 21 минути , dimitrov6 каза:

ами поръчваш от европейския сайт (за печелене на кешбек де)

ако имаш гифт карта в долари е по-сложен въпроса, ама затова аз винаги пращам кешбека към Револют и мога да го ползвам за всичко

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 37 минути , dimitrov6 каза:

И аз до този извод стигнах след разцъкване. В американския е по-голяма отстъпката, но не намерих опростен начин за поръчка. Използвам топкешбек юк и в найк избирам България.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Аз съм с "com" значи с Американската версия, обаче от 3/4 дни влизам и правя врътките с skyscanner, обаче пари вече не ми идват (по 0.31$).

Освен и аз да се регистрирам към uk и оттам да пробвам.....

Иначе мисля парите да ги прехвърля към paypal. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 15 минути , Иван Попов каза:

Аз съм с "com" значи с Американската версия, обаче от 3/4 дни влизам и правя врътките с skyscanner, обаче пари вече не ми идват (по 0.31$).

Освен и аз да се регистрирам към uk и оттам да пробвам.....

Иначе мисля парите да ги прехвърля към paypal. 

Може,защото само 5 пъти месечно трябва. В английския парите може към Револют по IBAN.

Може да се регистрираш и в Quidco.com.Пак се тегли към Револют по IBAN.

Screenshot 2023-08-05 at 13-50-59 Skyscanner Flights 15p Cashback Quidco.png

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , dimitrov6 каза:

Може,защото само 5 пъти месечно трябва. В английския парите може към Револют по IBAN.

Може да се регистрираш и в Quidco.com.Пак се тегли към Револют по IBAN.

Screenshot 2023-08-05 at 13-50-59 Skyscanner Flights 15p Cashback Quidco.png

Къде може парите да ги пусна в PayPal

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 26 минути , neuromancer каза:

oтиваш на Account -> Payout, най-долу има пейпал, въвеждаш си имейла там

Благодаря! 

А само до 5 пъти месечно и в двете версии ли може да се използва това връщане на пари от skyscanner? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

да

то е без да купуваш нищо, само цъкане

имаше още 3-4 неща дето дават кешбек без да купуваш, само се регистрираш някъде, но е по веднъж

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Иван Попов каза:

Дали стигаш до последната страница на търсенето.  Първо в Топкешбек натискаш  на Skyscanner- Вземи кешбек. Отваря се нова страница  на Skyscanner там избираш полета и датата и натискаш Търси. Отваря се страница  с авиокомпания изпълняващи този полет и Избираш една. Отваря се страница  с посредници за този полет с тази авиокомпания-Избираш един. И на последната пета страница  излиза вече цената.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Правя го както казваш, стигам до края, но пише, че е до 5 пъти на месец..... 

Което означава, че чак септември месец пак ще ми дадат по 0.31 долара. 

image.png.21eacae8898ee732c10b51e94e30fa0e.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , Иван Попов каза:

Правя го както казваш, стигам до края, но пише, че е до 5 пъти на месец..... 

Което означава, че чак септември месец пак ще ми дадат по 0.31 долара. 

image.png.21eacae8898ee732c10b51e94e30fa0e.png

Миналият  месец  бях изтрил кеша на браузъра и на другия ден не ми отчете кешбек,но след няколко дни се появи .Ако се пробва повече  от 5 пъти месечно  може да те накажат,май го четох в правилата някъде.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , dimitrov6 каза:

Миналият  месец  бях изтрил кеша на браузъра и на другия ден не ми отчете кешбек,но след няколко дни се появи .Ако се пробва повече  от 5 пъти месечно  може да те накажат,май го четох в правилата някъде.

Ами каквото дойде, дали ще ме накажат, най-много да не ми дадат парите, не вярвам друго да ми направят 😀

Благодаря за информацията! 😊

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 24 минути , Иван Попов каза:

Ами каквото дойде, дали ще ме накажат, най-много да не ми дадат парите, не вярвам друго да ми направят 😀

Благодаря за информацията! 😊

Може да блокират профила.Защото им създаваме излишна работа.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

абе тия търсения са някакви дреболии и не си струват разправията, според мен

ако влизаш за друго - да букваш през букинг или да теглиш или да провериш дали са дошли парите може да цъкнеш едно търсене ей така на излизане...

ПП може да е късмет, но американския сайт доста бързо плаща кешбек от букинг, имах престой 24-29 юли и вече е готово за теглене

от английския сайт имам малко по-отрано друг престой и не са дошли още

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Аз се сещам да търся най-вече благодарение на @dimitrov6😄. С един профил ми стига до следващото забравяне.

Тук поне нещо се печели.Иначе играя и в томбола с кодове от Кока кола,събирам по земята,ако видя капачка,но от една година след 200 опита никаква награда.В OLX имам няколко обяви,и там не върви много,последно един мошеник щеше да идва за една мебел,но само дето го чаках.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 22 минути , neuromancer каза:

Е, нали работи с другите...

Да речеш, че е нещо типично австралийско дето го няма другаде...

Хотелът, който ми трябва за 1 седмица, го няма в другите търсачки...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

С другите TopCashback - ове имам предвид.

Никога не ми е хрумвало да ползвам австралийския или японския, ама щом не става, подминаваш и ползваш друг.

В американския е 7% днес

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.