Прескочи до съдържание

София - Варна/Бургас и обратно: по 5-20 Евро

Препоръчани мнения

преди 3 минути , tch каза:
Преди 1 час, chandni каза:

Еееее, то само като те "усети", че си на iPhone и утроява цената... :laugh:

Не, но щом човек търси от мобилно устройство, значи е на зор и системата веднага го използва. При малка част от търсачките оказва значение, че си с Iphone Също

Офтопик...

Има засичане и на състоянието на батерията 🤨 

Като дава отражение при формирането на цената на момента.

Колкото по малко батерия, толкова е по-голяма вероятност клиента да приема първата предложена цена, даже и да е по-висока от приемливата.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
1 hour ago, Tim said:

Офтопик...

Има засичане и на състоянието на батерията 🤨 

Като дава отражение при формирането на цената на момента.

Колкото по малко батерия, толкова е по-голяма вероятност клиента да приема първата предложена цена, даже и да е по-висока от приемливата.

От вчера, приложението прави справка и с данъчната ти декларация .. 😉

Връзка към коментар

В апликейшъна на България Ер не ми намира два билета Варна - София, закупени през rumbo.es и lastminute.es. Има ли някаква особеност при добавянето на такива резервации или да звъня на България Ер да проверят какво се случва. Успешно добавих други два полета на различни от проблемната дати, така че грешката едва ли е в мен, освен ако няма някаква особеност. 

Връзка към коментар

Звънни им. Имах случай дето не ми излизаше и се оказа, че са ми възстановили сумата по картата с която съм купил, защото им била съмнителна и са ми канселирали резервацията. Разбрах го когато тръгнах да се чекирам чак

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз да докладвам, че с 300 зора успях да си добавя полетите. Оказа се, че PNR кода от е мейлите за потвърждения от rumbo и lastminute, не е кодът на резервациите в сайта на бг ер. Успях да ги добавя по номер на електронен билет като след третата цифра сложих тире. Явно форматът в мейлите също не беше точен. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
On 7/26/2019 at 6:53 PM, elateq said:

Днеска, закупен билет за България ер, през www.edreams.com.au директно за 39$ AUD (около 47 лв), при цена в сайта 113 лв. Плащане с mastercard debit.

Пробвах 100-ина пъти и плащането отказва да мине.

Screenshot_2019-08-02-04-42-10-577_com.android.chrome.png

Връзка към коментар
Мирослав Василев
В момента, nedko каза:

Пробвах с 3 революта и 1 Райфайзен.

Пробвай да минеш през jetcost.com.au, понякога цената която изкарва за edreams и opodo е почти еднаква. Може през opodo, да стане.

Връзка към коментар
На 10.05.2019 г. в 16:49, ngalabov каза:

jetcost.dk---sembo.dk

По схемата  jetcost.dk--> sembo.dk някой успял ли да купи билет? Ако да, с каква карта и какво ip? Пробвах с всякакви карти ip-та - не минава плащането и това е

Връзка към коментар
7 hours ago, dorida said:

По схемата  jetcost.dk--> sembo.dk някой успял ли да купи билет? Ако да, с каква карта и какво ip? Пробвах с всякакви карти ip-та - не минава плащането и това е

Аз преди време. С Revolut, не си спомням реалната VISA или виртуалната MasterCard и с БГ IP. Поста ми е на предната страница. За Бургас беше изгодно, за Варна сваляше съвсем малко. 

Връзка към коментар

Здравейте! Вчера получих от edreams.es супер оферта от 8 евро за билет Бургас-София в събота сутринта в 5 часа. Обаче нещо не ми е много ясно. Защо, когато почвам да правя резервация и добавям имената на детето изведнъж ми дава крайна цена не 16 евро, ами някъде около 38 евро. И дали е сигурно да купувам билети от тях? Никога не съм го правила. Чудя се да не отида на аерогарата и да ми кажат, че примерно имам да плащам още един тон неща и да ми излезе солено това пътуване. В офертата пише, че билетите са с включени такси и багаж. Ще се радвам някой, ако може да ми отговори.

Връзка към коментар
2 minutes ago, LECHUGITKA said:

Здравейте! Вчера получих от edreams.es супер оферта от 8 евро за билет Бургас-София в събота сутринта в 5 часа. Обаче нещо не ми е много ясно. Защо, когато почвам да правя резервация и добавям имената на детето изведнъж ми дава крайна цена не 16 евро, ами някъде около 38 евро. И дали е сигурно да купувам билети от тях? Никога не съм го правила. Чудя се да не отида на аерогарата и да ми кажат, че примерно имам да плащам още един тон неща и да ми излезе солено това пътуване. В офертата пише, че билетите са с включени такси и багаж. Ще се радвам някой, ако може да ми отговори.

Обикновено цената се променя, когато се стигне до плащането и се въведе картата с която се плаща, защото промоцията е само за плащане с определен тип карта. Няма как цената да се смени при въвеждане на имена.

Аз купувам само от тях билети и проблеми няма,няма и никакви други уловки.  Включения багаж е кабинен, не чекиран.

Връзка към коментар

Много благодаря за уточнението за багажа, че щях да се изтреса с един голям куфар и да се чудя какво да правя. Аз обаче не съм стигала до въвеждане на данни от картата. Имах впредвид, че когато добавя детето цената се променя, т.е. единият билет остава осем евро, но другия не. Та се чуда дали това е възможно.

Връзка към коментар
преди 7 минути , LECHUGITKA каза:

Много благодаря за уточнението за багажа, че щях да се изтреса с един голям куфар и да се чудя какво да правя. Аз обаче не съм стигала до въвеждане на данни от картата. Имах впредвид, че когато добавя детето цената се променя, т.е. единият билет остава осем евро, но другия не. Та се чуда дали това е възможно.

Предолагам,че гледаш цени с edreams Prime - срещу 55 евро на година получаваш отстъпка за всички полети.Цената за един човек е 8 евро,но за двама са вдига на около 19 евро на човек и затова получаваш такава цена накрая.

Връзка към коментар
Мирослав Василев

Току-що закупен билет София - Бургас / еднопосочен / през www.jetcost.no -> www.sembo.no за 107 крони (20 лв), при цена в официалният сайт 64 лв.

Плащане с карти Виза и Мастър кард, поне аз не видях да има ограничение.

Потвърждението дойде за 1 час, всичко е наред и виждам резервацията в сайта.

Не съм проверявала, дали намалението е само за вътрешни или става и за международни полети.

П.С при трима или повече пътници, цената се намалява още повече.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Мирослав Василев
преди 9 минути , Alexander каза:

Пробвах с различни браузъри и ИП-та, под 189 крони няма, а със сембо е 260!

Не знам как си докарала такава цена

Случайно пробвах сега, няколко различни дати през първите две седмици на септември и при всяка ми изкарва 107 крони. Иначе ip-то си е българско.

Връзка към коментар
10 minutes ago, Alexander said:

Пробвах с различни браузъри и ИП-та, под 189 крони няма, а със сембо е 260!

Не знам как си докарала такава цена

Пробвай с jetcost.dk - > sembo.dk

Няма значение IP-то. 

Да не гледаш Варна? Че не върви тук. 😉

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Пробвах многократно през jetcost.com.au --> opodo и edreams, дава супер цени, уж иска дебитна мастер, разпознава Револютските като такива, слагах нови пощи, но не минава плащане и на двата сайта. Сменях ИП същата работа. 

София-Варна търся

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.