T.E.Lawrence Публикувано: 10 март, 2023 Публикувано: 10 март, 2023 С agoda vip platinum получих по Line безплатен ъпгрейд за... agoda vip platinum. Мaйтапът настрана, ако имате line инсталиран, добавете agoda, освен интересни кодове, сега този ъпгрейд може да Ви свърши работа. Намаля от цената на много хотели, ъпгрейд екстри и при проблем ти решават казуса с предимство. 4 2
crazyhorse Публикувано: 10 март, 2023 Публикувано: 10 март, 2023 преди 29 минути , T.E.Lawrence каза: С agoda vip platinum получих по Line безплатен ъпгрейд за... agoda vip platinum. Мaйтапът настрана, ако имате line инсталиран, добавете agoda, освен интересни кодове, сега този ъпгрейд може да Ви свърши работа. Намаля от цената на много хотели, ъпгрейд екстри и при проблем ти решават казуса с предимство. Не мога да добавя agoda! По-рано пак беше казал да се добави нещо в line, но пак не ми се получи! 1
GlobeRider Публикувано: 10 март, 2023 Публикувано: 10 март, 2023 преди 2 минути , crazyhorse каза: Не мога да добавя agoda! По-рано пак беше казал да се добави нещо в line, но пак не ми се получи! Аз сканирах този QR code: Ама нещо не получих ВИП Платинум 😄 2
T.E.Lawrence Публикувано: 10 март, 2023 Публикувано: 10 март, 2023 преди 56 минути , crazyhorse каза: Не мога да добавя agoda! По-рано пак беше казал да се добави нещо в line, но пак не ми се получи! преди 53 минути , IPBurov каза: Аз сканирах този QR code: Ама нещо не получих ВИП Платинум 😄 Ами аз ги добавих като бях Тайланд и ми пишат на тайски. Реално нищо не им разбирам, ама като кликна на поредното промо разбирам какво съм спечелил. 😄 Гледам ми пише регион Сингапур с почти милион и двеста хиляди "приятели". Обикновено пращат кодове, това сега беше за първи път ъпгрейд. Може би еднократно изпращат всяко промо до всичките и после чакаш другото. 4
crazyhorse Публикувано: 4 юли, 2024 Публикувано: 4 юли, 2024 Вероятно е някаква грешка,но този хотел(https://www.agoda.com/bg-bg/book/?cnty=45&secdat=AKAuNoMtpcF5B0eks6LzkX3LT3nGVFcsneEre8mlscY%2FUiP57IND51wSid3DJkARR3hgPPvxr1KZVr%2FT0IWYZxhB%2B%2FVW%2BHow%2BCVOcnqy2QReENFhkgfEoGqeV6fIC1NowI2I%2Fr%2BKW7halWvnfpC4NUCmUdaWrkYaF4AYxQoNaR%2FarZZht1n%2Ff5iB9qtDOxDWL7Ayr2CFcZrhGdRx4HO42j%2FSwyLvwLSH2zPgkEOfnaT8luyPr2ngpFVb3xd34nk4UZypxr1K%2FY8B5uMAdrrDKg9OwLe3S15Wi6xpTe%2BS0%2BlY7wbN3clFeDWP1%2BZYuWpbcl1Lxcquc%2F4gQdPmxFQaBg%3D%3D&v=29&cnIcp=0&dclid=&gclid=&ame=&aso=&aca=&aco=&ate=&mrs=0&siteId=1846397&ori=BG&r0=E4BAO%2FrDrb%2B9822IkRxCJFWGlE41osAckPoY7q2%2B7s8ce5WDeY3Iz5dj5e2rQjj%2FH83LHudZvFH6p9tqtPSCSLGfuFpUwQPcQTavfbKKM5KMaIBmePzTPXIvpUMcxlMgPS2Lk%2FGxrtsoUdST7FKLjgo4GulS5N%2Bo%2FM1afeUA4%2FLaun2soWzMvGqo8HG%2B%2BrHyQt%2BAL0DEqJ5qhJi0uSx2uHaIJCwXYfqsf8QfzfOj%2FvLh62XV8U%2FgIOniUtMdK8LFnNRea%2FEwf7Y8gOnTvTaesYr7kxuNwr1n68W4%2BPmpZ3Y%3D&nr0=4&xbr0=&sarg=PVjdCijiTXvouGwVjpEbUgIZ7T0%2FX5%2BwJ%2F99iWbxkblLuh%2Fm8SZkIdePQkfFL%2BWUs8vcLZj2OFv8x5rqCjviOYjDUd603RoRcTARj2EC23zuOYno%2Frqfi6nKemcxy5XpCJ6Ry15sEtIgM0%2BAP6fENExNBqJ4cWTV6ccsIoTq6GFsrvOlrIDO6r9gz5H3jStdDeYSgc7XBK3whBX%2FYANeNqn2pAAY4gqYhBkLjX%2FjrBtKrgJg%2By9umqpcjyISbZRyL81fRSBNUwo8eR%2Bl7Sdzqw%3D%3D&sreq=-1&finc=true&nco=0),предлага нощувки в тройна стая за 4 евро на нощ!
darinamarinova Публикувано: 15 ноември, 2024 Публикувано: 15 ноември, 2024 TCB UK 9% кешбек https://www.topcashback.co.uk/agoda/ 3
darinamarinova Публикувано: 16 януари, 2025 Публикувано: 16 януари, 2025 Промокод 10% за избрани хотели https://www.flynous.com/aguda-com-promotion-code-great-discount-accommodation/ Валиден до 31.01.2025 за престой до 31.12.2025 5
darinamarinova Публикувано: 27 февруари, 2025 Публикувано: 27 февруари, 2025 9% кешбек https://www.topcashback.co.uk/agoda/ 1
Doctor Who Публикувано: 7 март, 2025 Публикувано: 7 март, 2025 Агода в момента генерира грешни цени, а когато има високи има и ниски. 1 3
Doctor Who Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 При влизане през https://www.tripadvisor.com/ АГОДА в момента смята евро към долар 1:1 и се получава по-ниска цена около 17 %. Вероятно не важи навсякъде, но си струва да се провери. Има също някаква грешка свързана с безплатната анулация - дава дата след датата на резервация, а когато Агода имат бъгове се намират и попадения. Късмет! 11 2 1
Argentique Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 Имам наблюдения, че за някои страни, склонни да взимат допълнителни такси към цената на нощувка, Агода не показва тези такси. Така хотели в Рим ми се показват с по-ниска цена, но като добавя минимум 7€ на човек на ден, цената скача. Няма я в разбивката на цената city tax. Докато в Букинг я има. За Гърция също има големи надценки от април до октомври за 4-5*, там платих 20€ за две нощувки еко такса в 4* и после много се разправях с Агода, които така и не ми я възстановиха, но поне я добавиха после в ценообразуването за конкретния хотел. Но само за него. 😄 Та си внимавайте.
Doctor Who Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 преди 9 минути , Argentique каза: Имам наблюдения, че за някои страни, склонни да взимат допълнителни такси към цената на нощувка, Агода не показва тези такси. Така хотели в Рим ми се показват с по-ниска цена, но като добавя минимум 7€ на човек на ден, цената скача. Няма я в разбивката на цената city tax. Докато в Букинг я има. За Гърция също има големи надценки от април до октомври за 4-5*, там платих 20€ за две нощувки еко такса в 4* и после много се разправях с Агода, които така и не ми я възстановиха, но поне я добавиха после в ценообразуването за конкретния хотел. Но само за него. 😄 Та си внимавайте. Да, имат промяна в ОУ и такса превалутиране 5% - писал съм в някоя тема преди година, но това се избягва като се плаща от сметка в долари - Revolut, WISE и т.н., но ако се случи следва клейм.
Argentique Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 Специално сега ми показва хотелите в трипадвайзър в долари, а ме праща в Агода и ми показва по-висока цена пак в долари...
Doctor Who Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 преди 10 минути , Argentique каза: Специално сега ми показва хотелите в трипадвайзър в долари, а ме праща в Агода и ми показва по-висока цена пак в долари... Вписана ли си в профила си.
Argentique Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 преди 2 минути , Doctor Who каза: Вписана ли си в профила си. В Агода - да, като пробвах и инкогнито режим. По-ниските цени в долари ги виждам само в трип-а.
Doctor Who Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 преди 1 минута , Argentique каза: В Агода - да, като пробвах и инкогнито режим. По-ниските цени в долари ги виждам само в трип-а. В момента съм в профил на гост в Хром и отписан отвсякъде. Като излезе цената в долари се вписвам в профила си и оставам плащане в долари. Скрийншотите горе са в този ред и ако сменя в евро цената се променя 15...17 % в плюс. 3
Argentique Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 преди 9 минути , Doctor Who каза: В момента съм в профил на гост в Хром и отписан отвсякъде. Като излезе цената в долари се вписвам в профила си и оставам плащане в долари. Скрийншотите горе са в този ред и ако сменя в евро цената се променя 15...17 % в плюс. Направих упражнението, поне за моите няколко хотела показва по-висока цена в долари в Агода, отколкото я виждам в трип-а. Пробвах Европа, КЛ, Камбоджа.
Георги Матеев Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 Идеално, нов бъг, благодаря за споделянето, намерих с какво да си уплътня 6-те часа транзит в Мадрид. Сега ще поровичкам и ако открия още нещо по темата ще пиша. Ще е чудесно, ако успея да си сваля азиатските хотели с още 15-ина % 🙂 Май обаче не е бъг конкретно с превалутиране - просто в доларовия случай Agoda неясно защо прилага по-голям купон за отстъпка $88 срещу само €48 при евровия вариант. Изглежда разликата идва от това, но откритието пак е супер ценно. П.С. Стана много интересно с щатския Tripadvisor като почнах да сменям и IP-тата. Неочаквано британско IP показа най-ниска цена за търсения от мен хотел... в Expedia, като за първи път въобще го виждам някъде по-евтино от Agoda. С други IP-та Expedia излиза поне 20% по-скъпа от Agoda. Мазалото е пълно, но ми е супер забавно и очевидно има хляб в идеята. П.С.2 Описаният от @Doctor Who метод на практика вади същата цена, до която се стига чрез пускане на индийско IP и директно търсене в Agoda аппа, за което вчера писах в другата тема. Предлолагам това са възможно най-ниските цени заложени в системата на Agoda и не вярвам да успеем да ги изпилим повече. Не че няма да пробваме 🙂 10
T.E.Lawrence Публикувано: 26 декември, 2025 Публикувано: 26 декември, 2025 (редактирано) Оф, то било само с малайзийски карти... Редактирано 26 декември, 2025 от T.E.Lawrence
Argentique Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари Одеве ми даде някаква MegaSale в Agoda, поне за някои хотели в Истанбул и Азия наистина излезе разлика с Букинг. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега