Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Мерси! Пишеше няколко дни и предполагах, че са 2-3, но щом при теб е било в началото на другия месец, вероятно това им е практиката.

Да разбирам ли, че си ползвал сумата от уиз кредит за резервация в букинг?

Публикувано:

Kak се ползва "Приорити"или "Privilege" . Неискам ч

как се ползва " Privilege " не искам членство.Искам един багаж още допълнително към ръчния ми багаж да си платя

, някаква малка чанта, която е полагаше за "приорити"- 8 евро мисля.Къде да го намеря и платя

Публикувано:

Kak се ползва "Приорити"или "Privilege" . Неискам ч

как се ползва " Privilege " не искам членство.Искам един багаж още допълнително към ръчния ми багаж да си платя

, някаква малка чанта, която е полагаше за "приорити"- 8 евро мисля.Къде да го намеря и платя

Приорити е това.

В допълнителни услуги, слага се отметка - важи за всички пътници по резервацията и се плаща за всички.

• Харесвам 2
Публикувано:

Priority може да се купи като допълнителна услуга преди чек-ин и по време на чек-ин. Избира се след местата в самолета май. Дава още една допълнителна чанта с определени размери, малко по-малки от малък ръчен багаж. Цената е 8 лв.на човек в посока. Тъпото е, че ако имате 2-ма човека резервация, не позволява покупка за единия, а само за двамата.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Благодаря Ви , точно така е.Намерих го , когато започнеш да се регистрираш, ти излиза и за всички пътуващи се плаща, но пак е по добре от 20 евро.

Редактирано от ZORI
Публикувано:

WIZZ AIR ANNOUNCES MORE SUNNY FLIGHTS FOR KATOWICE

TWO NEW ROUTES TO THE CANARY ISLANDS, ONE MORE WEEKLY FLIGHT TO DUBAI

Wizz Air, the largest low-cost airline in Central and Eastern Europe, today announced two new routes from Katowice to the islands of Tenerife and Lanzarote. The new services will commence on 31 October and 3 November, respectively, with fares starting as low as EUR 59.99 / PLN 249*.

https://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen419

О-в Ланзароте също влезе в репертуара на Уиз ер. Сега остава да пуснат полети и от южните си бази ;)

Опаа От Будапеща добавиха Фуертевентура и Ланзароте от 30-ти октомври и 2-ри ноември. Желанията ми се изпълняват по бързо от колкото ги измислям ;)

• Харесвам 8
Публикувано:

https://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen419

О-в Ланзароте също влезе в репертуара на Уиз ер. Сега остава да пуснат полети и от южните си бази ;)

Опаа От Будапеща добавиха Фуертевентура и Ланзароте от 30-ти октомври и 2-ри ноември. Желанията ми се изпълняват по бързо от колкото ги измислям ;)

Започвай да мечтаеш за нормални цени, току виж ги намалят драстично :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Започвай да мечтаеш за нормални цени, току виж ги намалят драстично :)

Няма нужда да мечтая :) Има оферти за 80 евро двупосочен с дискаунт клуб ;)

• Харесвам 3

Някакви интересни цени към края на годината, началото на другата, относно пускането на новите дестинации от Будапеща до Канарските о-ви?

Мисля, че може много добре да се вържат с полетите от България за по 10 евро двупосочен.

Редактирано от Vanko
  • Харесвам 1
Публикувано:

Наистина има някакво намаление.

Аз за София-Аликанте виждам доста ниски цени сега - а като се прекарат и през rumbo - още 10-на евро се спестяват

Публикувано:

Мисля че е за 2017-та защото за предстоящото лято пишат навсякъде "este verano", а тука "próximo verano". Което значи че трябва да е и редовна линия, защото чартърни полети има доста и за това лято предвидени. Но докато не го видя официално нема да повервам.

• Харесвам 1

Доста дати по немалко дестинации по 19.99 лв без дискаунт. С дискаунта - пак толкова. :) Ползите от навлизането на още един играч май започват да се усещат.

Редактирано от Zaro
  • Харесвам 3
Публикувано:

Доста дати по немалко дестинации по 19.99 лв без дискаунт. С дискаунта - пак толкова. :) Ползите от навлизането на още един играч май започват да се усещат.

Категорично се усеща... Поне по линията София - Лондон. Wizz дават идея по-ниско от Раян. Е, не е 19,19 лева де ;) 

Здравейте, да ви попитам за Юни месец някой да е набарал нещо по-интересно на добра цена. И аз виждам, че Лондон и Бари са ОК като цени, но едното не ми е такъв таргет, а в Лондон ми е писнало. За къде са тези цени от 20 лева?

PS: Аз намирам цени, но в другата посока е много надуто и то не си заслужава.

Редактирано от MARTiNSHO
Публикувано:

Zaro, сподели повече.

Липсват ми маймунките :(

Болоня, Бари, Копенхаген, Малмьо, Будапеща. Тези със сигурност. И за други дестинации има рядко срещани цени, но тук на практика няма разлика с членството.

Редактирано от Zaro
  • Харесвам 2

Здравейте, да ви попитам за Юни месец някой да е набарал нещо по-интересно на добра цена. И аз виждам, че Лондон и Бари са ОК като цени, но едното не ми е такъв таргет, а в Лондон ми е писнало. За къде са тези цени от 20 лева?

PS: Аз намирам цени, но в другата посока е много надуто и то не си заслужава.

Виж Брюксел - 60-70лв двупосочен. Не е нещо мега евтино обаче. Това е без дискаунт.

Редактирано от Нели
Публикувано:

Хоп - готово, един уикенд 8-11 юли (петък-понеделник) София-Копенхаген-София за 50 евро.

Гледах го и през rumbo, jetcost, ... излиза даже една идея в повече в сравнение с дискаунт клуб на wizz.

В края на юни имаше и по-ниски цени (дето не ги хваща дискаунта на Wizz) но на нас не ни бяха удобни.

Публикувано:

Не мога да го нацеля този разширен уикенд в Копенхаген :mad: Ако в едната посока ми е 19-29 лева, то в другата е трицифрено число...

• Харесвам 1
Публикувано:

От началото на април до вчера гледах полета за 13 август София-Дортмунд на Wizz. До сряда беше 59.99 евро. Вчера 110, днес 120 евро. Започвам да се ядосвам, че не закупих билет по-рано. Дали не е свързано това покачване с предстоящата им както всяка година на 19 май оферта покупка на два билета за цената на един? Какъв е вашият съвет? Да изчакам ли още или да купувам?

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.