Otnesen Публикувано: 15 юни Публикувано: 15 юни Стоиме си в самолетчетата от час и нещо. Пистата е блокирана от тежка техника и не се знае кога ще възобновят полетите. Мисля, че никой от сутрешните полети не е излетял....
Alexander Публикувано: 15 юни Публикувано: 15 юни Ако е вярно е като за виц. Машина отговаряща за поддръжката е с блокирана ръчна спирачка и повреден двигател и си седи на пистата…. Къде е ИИ да я оправи? 4 2 1
Otnesen Публикувано: 15 юни Публикувано: 15 юни преди 1 минута , Alexander каза: Ако е вярно е като за виц. Машина отговаряща за поддръжката е с блокирана ръчна спирачка и повреден двигател и си седи на пистата…. Къде е ИИ да я оправи? Не е виц за съжаление... Изпускаме и връзка и в момента организирам всичко наново.... Тъпа ситуация.... 5
Alexander Публикувано: 15 юни Публикувано: 15 юни Май са я махнали, тъкмо кацна Раян, ама два часа не е излитал никой… десетки афектирани полети ще има през деня.. сега още 1 час докато заминат всички чакащи на опашка самолети над 15 са като гледам 3 1 1
Otnesen Публикувано: 15 юни Публикувано: 15 юни Отпушиха и в момента захождаме за излитане....ще объркат доста планове.... 3
Hakkâri Spor Публикувано: 15 юни Публикувано: 15 юни Полет от Порто за София е пренасочен към Пловдив, заради същата тази ситуация. 2
Hakkâri Spor Публикувано: 15 юни Публикувано: 15 юни Че чак и в обедните новини на националните телевизии влезе случката. 17 полета са забавени, 1 пренасочен. Повечето са си кацнали сутринта навреме, но излетелите с огромно закъснение лоукостове вече трупат закъснения за вторите и третите си ротации: Заминаващи: Пристигащи: От Порто (България еър) 05.40, кацнал в Пловдив 06:56 От Катания (Раянеър): 09.50, кацнал 12.27 И още: 6 3
Hakkâri Spor Публикувано: 15 юни Публикувано: 15 юни преди 14 часа, Otnesen каза: Не е виц за съжаление... Изпускаме и връзка и в момента организирам всичко наново.... Тъпа ситуация.... Изпуснаxте ли връзката, какво стана? Имам приятелка, която е висяла 2 часа в LOT сутринта, изпуснала си е връзката, но са я пренасочили. Не е била с лоукост и поне е намерен алтернативен вариант. 4
Otnesen Публикувано: 15 юни Публикувано: 15 юни Видях как отлита следващата ни връзка от съседния гейт,на който кацнахме. Нови билети с 13 часа престой в Бергамо и сега си чакаме следващият полет, който е с 30 минути закъснение - летя за Копенхаген с норвежците.... С нискотарифни сме и всичко е за наша сметка... Добре, че новите билети са на ниска цена и е сравнително приемливо... От Бергамо закъснява в момента и полета за София с около 2 часа. 5 2
stanimir Публикувано: 19 юни Публикувано: 19 юни Дори Тирана вече има директна връзка със Северна Америка : С официална церемония с участието на албанския премиер Еди Рама днес на Международното летище на Тирана „Майка Тереза“ бе открита първата директна въздушна линия между Албания и Канада, предаде АТА. Новата въздушна връзка на Air Transat ще свързва албанската столица Тирана с канадския град Торонто. По време на събитието Рама заяви, че чрез новата въздушна връзка Албания за първи път става част от картата на трансатлантическите полети. „Без съмнение, вашата линия ще бъде много успешна. За нас обаче това вече е постигнат успех, който принадлежи на миналото“, каза още Рама, като посочи, че следващата цел на страната му е да открие директни полети със САЩ. Рама сподели кадри от днешната церемония, която съвпадна и с кацането на първия самолет от Торонто по новата въздушна линия, и в профила си във Фейсбук. 1 1 1
GlobeRider Публикувано: 19 юни Публикувано: 19 юни Има слухове, че юли месец Гъливеър ще обяви полети от София до Чикаго. 6
Loverboy Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни А някой има ли идея докога Уиз ще са на терминал 1, нали нещо съдиха летището и искаха да се местят на 2? И финално няма да има салон на терминал 1?
stanimir Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни Вероятно завинаги.Иначе нямаше да се влагат пари в ремонт. 1 1
jorocontrola Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни преди 6 минути , stanimir каза: Вероятно завинаги.Иначе нямаше да се влагат пари в ремонт. Като вече не е на власт ББ и няма кой да построи Т3…
WanderlustME Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни КЗК проверява прекомерните цени на храни и напитки на летище София: https://offnews.bg/news/a-869427.html 1 1 7
Георги Матеев Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни преди 6 минути , WanderlustME каза: КЗК проверява прекомерните цени на храни и напитки на летище София: https://offnews.bg/news/a-869427.html Басирам се на €1000, че няма да открият нарушения. 13
DryGuy Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни преди 13 минути , Георги Матеев каза: Басирам се на €1000, че няма да открият нарушения. +1 2
lio Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни КЗК, както и всички контролиращи органи, никога не откриват нарушения и неизправности при проверка. Това им становището по шаблон. Фиктивни организации, освен, ако не са насочени с цел атака от една организация, към друга която не може да си позволи кадри в съответните структури. Така ни изтичат парите на данъкоплатците, за заплати и разходи на структури, които нищо не вършат. Всички тези структури трябва да бъдат драстично съкратени и моделът им на управление да бъде радикално променен. 8
DryGuy Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни преди 46 минути , lio каза: КЗК, както и всички контролиращи органи, никога не откриват нарушения и неизправности при проверка. Това им становището по шаблон. Фиктивни организации, освен, ако не са насочени с цел атака от една организация, към друга която не може да си позволи кадри в съответните структури. Така ни изтичат парите на данъкоплатците, за заплати и разходи на структури, които нищо не вършат. Всички тези структури трябва да бъдат драстично съкратени и моделът им на управление да бъде радикално променен. Съгласен съм с всичко, без последното изречение. В КЗК (за съжаление, не само) проблемът не е в броя или качествата на експертите (или поне "не толкова") колкото корупцията и политическия слугинаж. Но, за да върнем темата в посоката в коята е редно да бъде, позитивно е все пак че има новини за започнало производство. 5
stanimir Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни Не знам и аз за какви нарушения на конкуренцията става дума , но трябва да излезе някаква проява на активност в новините. Иначе ми става мило като се сетя за Виена и Будапеща , където дори има пълноценни супермаркети без стотинка надценка. Имаме обаче и примерът с Истанбул. 6
Miladina Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни И Барселона има/ше Carrefour. Цените не бяха като в града, но бяха приемливи. Говоря за края на ноември и точно това си коментирахме - кога и при нас. И аз мисля, че няма никакви нарушения в цените на летището и не мога да разбера защо нарушават спокойствието на служителите на КЗК с безсмислени проверки. 😉 1
stanimir Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни 5 hours ago, DryGuy said: Съгласен съм с всичко, без последното изречение. В КЗК (за съжаление, не само) проблемът не е в броя или качествата на експертите (или поне "не толкова") колкото корупцията и политическия слугинаж. Това се случва на най-високо ниво в ЕС , не знам какво очаквания имаме ние.Само да напомня , че доскорошния еврокомисар по правосъдието е подсъдим за пране на пари в Белгия, както и куп други висши чиновници.Тоя дето с години даваше акъл за българската правосъдна система 🤣 Пресен пример е и лобизма на високо ниво за орязване правата на пътниците.Някой вярва ли , че е безкористно 🙂 8
Alexander Публикувано: 25 юни Публикувано: 25 юни В Испания бившия министър на транспорта е осъден от Върховния съд на 24 годни затвор, а няколко човека с него на по 15-20 Сина му се жалва, че са дали прекалено много.. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега