Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 35 минути , Георги Матеев каза:

Т2 има общо 15 гейта. В нито един ден не виждам повече от 15 полета едновременно (общо на двата терминала) в един и същи часови пояс 

E да, ама цялата флотилия на Уизеър и Раянеър излита между 5.45 и 7.15 (грубо казано), това май са 14 или 15 самолета общо. Отделно два на Луфтханза, също няколко на България еър … (най-ранни са ЛОТ и Еър Сърбия), та ако и Уизеър отиде на Т1, ще настане една малка лудница. А за скенерите не искам и да си помислям …

• Харесвам 1
Публикувано:

Предполагам и двамата сте прави, не задълбах в чак такива детайли, макар че продължавам да мисля, че с известна реорганизация и подобрения Т2 би бил достатъчен за момента.

Остава ни да се надяваме на светлото бъдеще и че нов терминал ще привлече нови авиокомпании и линии, макар че това само по себе си не е достатъчна предпоставка. А дотогава - кеф ти лего, кеф ти комикси 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Ако е изцяло частно финансирана инвестиция , без задължения от страна на държавата , нека направят и Терминал 4. Сигурен съм обаче , че нещата не стоят така.Предполагам няма да плащат концесионни такси няколко десетилетия или ще е друга схема.

Публикувано:

Ако правилно си спомням, изграждането на Терминал 3 е заложено в условията на концесията и трябва да е готов до 2030. 

Никъде не съм видял да пише, че не може да е от Лего. 😜

• Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Oshko
    • montex
    • rayden
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.