lyubo21 Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 И откъде да го намеря този валиден индийски номер? Трябва ти реален индийски номер, защото искат верификация на код изпратен с SMS. Дори да сложиш измислен, не става. Има вариант да търсиш временен индийски номер от разни сайтове, които твърдят, че предоставят такъв. Веднъж пробвах да търся, но не намерих нещо, което да върши работа (има също платени сайтове, които не съм пробвал). В крайна сметка не ми се занимаваше и се отказах. Досега, дори и без номер, съм имал само веджъж проблем при опит за резервация, но все пак през мобилната версия си мина. Но с номер има разни допълнителни бенефити - безплатни нощувки при направени няколко резервации и може би други. Иначе някъде тук в темата вероятно е обсъждан въпроса и има решение - ако има успели с индийския номер, ще е супер да споделят как става. Връзка към коментар
Костов Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 И откъде да го намеря този валиден индийски номер?Честно казано не виждам откъде освен ако нямаш приятел индиец. Просто се примири с факта, че няма да получиш бонус точки. Отначало даваше бонус точки независимо какъв номер си написал, ноиндийците спряха кранчето. Гарантирам ти, че и без бонус точки ще спестиш достатъчно. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 Като спомена бонус точки, гледам в един акаунт има 800 техни единици. Как са се натрупали? Връзка към коментар
lyubo21 Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 И при мен се случиха някои приятно странни неща - нямам регистриран валиден телефон и не трупам бонус точки, но след 3-4 резервация с тях получих по мейла промо код за 1 безплатна нощувка. Безплатна е малко условно - дават ти просто 3500 рупии бонус за една нощувка, т.е. ако е по-скъп хотела трябва да си доплатиш. Реално не е кой знае какво, защото си има активни кодове за 2000-2500 рупии отстъпка постоянно. Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 6 януари, 2017 Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 Някакви кодчета да има за отстъпки? Интересува ме за нощувки в Париж. Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 6 януари, 2017 Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 HTLOFF Дава 2200 рупи отстъпка 2 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 6 януари, 2017 Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 HTLBEST - 3000 рупии (вчера букнах 2 нощувки за Лондон с него) INTHTLBEST HTLOFF INTHTLOFF HOTELOFF MMTBOOK INTL5000 INTL8500 INTL10000 HTLNY2400 HTLNY10000 9 Връзка към коментар
maggi Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Здравейте, За първи път реших да резервирам чрез MMT и стигнах до стъпката за плащането, но на 2 от полетата (Billing address и Pin code) не знам какво да въведа - до сега никога не са ми искали подобна информация. Знам, че това не е PIN-а на самата карта, но не знам за кой PIN става дума. Моля за малко помощ. Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Изглежда като да са адресът и пощенският код от данните на картата, с която плащаш. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Адресът, градът и пощенският код, на които си получаваш извлеченията по картата. Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Здравейте, За първи път реших да резервирам чрез MMT и стигнах до стъпката за плащането, но на 2 от полетата (Billing address и Pin code) не знам какво да въведа - до сега никога не са ми искали подобна информация. Знам, че това не е PIN-а на самата карта, но не знам за кой PIN става дума. Моля за малко помощ. Изтегли си мобилното приложение там е по упростено Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Това е адресът, на който евентуално да получиш фактура. Аз пиша някакви фиктивни и дори и не ми ги помни, а уж трябва. Тоя пин код къде ти го иска, от декстоп версията ли? Досега не ми е искало пин изобщо през приложението, може да зависи и от вида карта. Връзка към коментар
maggi Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Благодаря за бързия отговор. Сега, току що пробвах и мобилното приложение - но там пък ми иска +91 индийски номер. А на десктоп версията успях да го изтрия и си въведох +359 номер. При вас как е? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 напиши един мтелски номер + една цифра вповече и става 1 Връзка към коментар
maggi Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Благодаря, направих и платих първата си резервация 4 Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 прЕатели да ви питам за скъпите хотели от сорта на 5 звездни има ли по специални купони, че бая по дебели цени дава ММТ от букинга....? Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 (редактирано) прЕатели да ви питам за скъпите хотели от сорта на 5 звездни има ли по специални купони, че бая по дебели цени дава ММТ от букинга....? Има периодично и за кратко време специални промоции за 5 звездните хотели. Аз попаднах на такава и резервирах на Пукет, на плажа Ката, хотел за 346 лв за 4 нощувки със закуска, но се плаща без да мога да се откажа. Редактирано 12 януари, 2017 от Евгения Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 (редактирано) прЕатели да ви питам за скъпите хотели от сорта на 5 звездни има ли ... Ей тук може да хвърляш по едно око Редактирано 12 януари, 2017 от Фичо 1 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 (редактирано) Book Your Dream Trip! Upto 60% off! on Hotels in US & Europe! This offer is valid for hotel bookings from 27th January, 2017 till 31st January, 2017 Редактирано 30 януари, 2017 от Vyara 3 Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 3 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2017 Ей тук може да хвърляш по едно око нещо нищо не разбирам....можеш ли да ми обясниш на 2 на 3 за какво иде реч.... някой има ли проблем с ап-а? опитвам се да направя резервации обаче си седи на processing страницата и така во веки веков....пробвах 2 карти и пак същото Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 3 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2017 нещо нищо не разбирам....можеш ли да ми обясниш на 2 на 3 за какво иде реч.... някой има ли проблем с ап-а? опитвам се да направя резервации обаче си седи на processing страницата и така во веки веков....пробвах 2 карти и пак същото Опитай от браузъра, напоследък цените са еднакви. Аз само веднъж съм резервирал, така че не съм най-подходящия съветник, тогава нямах проблем от ап-а, всичко нима нормално. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2017 (редактирано) Ей тук може да хвърляш по едно око нещо нищо не разбирам....можеш ли да ми обясниш на 2 на 3 за какво иде реч.... Нали питаше за скъпи, 5-звезди хотели - voyage-prive.com е точно сайт с промоции и намаления за по-луксозни хотели, от по-високата гама. Редактирано 3 февруари, 2017 от Фичо Връзка към коментар
kali Публикувано: 3 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2017 някой има ли проблем с ап-а? опитвам се да направя резервации обаче си седи на processing страницата и така во веки веков....пробвах 2 карти и пак същото Преди 2 дни не успях да направя резервация, но проблема беше при въвеждането на 3Д кода от банката. Тази сутрин направих резервация без никакъв проблем. Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 4 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2017 проблема беше в тъпия 3д код...махнах го и си мина всичко Връзка към коментар
VladimirK Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 USEURBEST 50% Off on Select Hotels (Max discount Rs. 4500) Minimum Length of Stay 3USEUROFF 25% Off on Select Hotels (Max discount Rs. 2500) USEURGO 10% Off on Select Hotels (Max discount Rs. 1000) Стават за Android App, iOS App, Desktop, TabletВалидно до 13 февруари 2017 за hotel check outs till 31st July, 2017. Погледнете и другите условия на Up to 50% off! on Hotels in US & Europe!Само заради спорта пробвах USEURBEST и USEUROFF на един хотел в Бергамо и сработиха. Не съм продължавал към плащане. 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега