Прескочи до съдържание

Здравейте, приятели!

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, пътешественици!

Аз съм Биляна. В самолета за форума ми напомни друг ваш член и бях много развълнувана да се надушим и да си говорим дълго и ентусиазирано за пътешествия. 
Обожавам да приключенствам, да откривам нови места, култури, вкусове, спортове и приятни хора, с които да споделяме изживяванията! 
Чуствам се истински жива пътешествайки и търсим начин, с мъжа ми как да живеем на път. За това  си търсим кемпер и за да можем по-често да вземаме и кучето и котката. 
Харесвам също катеренето, моторите, конната езда, каяците и скоро се надявам да взема повече уроци и по кайт сърф, за което си търся още съмишленици. Пътуването с повече 

хора винаги е предпочитано за мен. Ще се радвам на идеи и компания за пътувания .Харесвам много екзотични дестинации. Следващата, която ми е  приоритет е Перу и търся билети за тази есен. 
Ще се радвам да се запозная и споделя страстта от пътуванията с още запалени хора.

п.с 

много ви се радвам по куизовете 

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Здравейте и от мен. Някога отдавна станах част от този форум, без да го посещавам кой знае колко в следващите години, та ей ме на, отново тук. Казвам се Станислав и от време на време получавам сигнали от кораба-майка, че трябва да се напусне родната земя и да се експлор-не нещо ново. Съответно след няколко дни ще стигна до Исландия, след 9 години мечти, умувания и покани към приятели да ме придружат. В крайна сметка ще отида сам и смятам, че така е най-добре. Пътуванията до момента са ме довели до 10-11 държави, та още съм пионер. Поздрави на всички! 

• Харесвам 10
  • Браво 1
  • 3 месеца по-късно ...
Публикувано:

Здравейте приятели! Казвам се Красимира!  Търсих информация, как да стигна до италианските езера самостоятелно и попаднах на вашия форум. Много обичам да пътувам и се надявам да споделяме възможности.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 6 минути , Краси света каза:

Здравейте приятели! Казвам се Красимира!  Търсих информация, как да стигна до италианските езера самостоятелно и попаднах на вашия форум. Много обичам да пътувам и се надявам да споделяме възможности.

Добре дошла! А за кои езера става въпрос? Те са толкова много!

Публикувано:
На 22.10.2024 г. в 20:58, muchachote каза:

Добре дошла! А за кои езера става въпрос? Те са толкова много!

Здравейте! Комо, Гарда, Изео и Маджоре. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.