Tyty Публикувано: 7 май, 2024 Публикувано: 7 май, 2024 Здравейте, пътешественици! Аз съм Биляна. В самолета за форума ми напомни друг ваш член и бях много развълнувана да се надушим и да си говорим дълго и ентусиазирано за пътешествия. Обожавам да приключенствам, да откривам нови места, култури, вкусове, спортове и приятни хора, с които да споделяме изживяванията! Чуствам се истински жива пътешествайки и търсим начин, с мъжа ми как да живеем на път. За това си търсим кемпер и за да можем по-често да вземаме и кучето и котката. Харесвам също катеренето, моторите, конната езда, каяците и скоро се надявам да взема повече уроци и по кайт сърф, за което си търся още съмишленици. Пътуването с повече хора винаги е предпочитано за мен. Ще се радвам на идеи и компания за пътувания .Харесвам много екзотични дестинации. Следващата, която ми е приоритет е Перу и търся билети за тази есен. Ще се радвам да се запозная и споделя страстта от пътуванията с още запалени хора. п.с много ви се радвам по куизовете 8 1 1
Wakefield Публикувано: 27 юни, 2024 Публикувано: 27 юни, 2024 Здравейте и от мен. Някога отдавна станах част от този форум, без да го посещавам кой знае колко в следващите години, та ей ме на, отново тук. Казвам се Станислав и от време на време получавам сигнали от кораба-майка, че трябва да се напусне родната земя и да се експлор-не нещо ново. Съответно след няколко дни ще стигна до Исландия, след 9 години мечти, умувания и покани към приятели да ме придружат. В крайна сметка ще отида сам и смятам, че така е най-добре. Пътуванията до момента са ме довели до 10-11 държави, та още съм пионер. Поздрави на всички! 11 1
Краси света Публикувано: 22 октомври, 2024 Публикувано: 22 октомври, 2024 Здравейте приятели! Казвам се Красимира! Търсих информация, как да стигна до италианските езера самостоятелно и попаднах на вашия форум. Много обичам да пътувам и се надявам да споделяме възможности. 7
muchachote Публикувано: 22 октомври, 2024 Публикувано: 22 октомври, 2024 преди 6 минути , Краси света каза: Здравейте приятели! Казвам се Красимира! Търсих информация, как да стигна до италианските езера самостоятелно и попаднах на вашия форум. Много обичам да пътувам и се надявам да споделяме възможности. Добре дошла! А за кои езера става въпрос? Те са толкова много!
Краси света Публикувано: 25 октомври, 2024 Публикувано: 25 октомври, 2024 На 22.10.2024 г. в 20:58, muchachote каза: Добре дошла! А за кои езера става въпрос? Те са толкова много! Здравейте! Комо, Гарда, Изео и Маджоре.
VeniVidiVici Публикувано: Неделя в 14:54 Публикувано: Неделя в 14:54 Здравейте, пътешественици! Дойде време да се представя. Казвам се Венци и съм на 48. По магелански ven76. През лятото на 2014 открих магеланци. Това е единственият сайт, в който са събрани толкова много готини и положителни хора. Бях в отпуска и от сутрин до вечер четях, гледах снимки и мечтаех и аз един ден да посетя тези дестинации. Реших, че ще се регистрирам в сайта на специална дата. Понеже рождения ми ден беше минал се регистрирах на 25 Декември(Коледа). Любимки ми бяха Рейни/Галя и светла й памет АлександраКо. На Галя писах тук преди да замина за Лондон и след това сме общували чрез фейсбук. На Александра имах желание да се запознаем виртуално, но аз не обичам да притеснявам непознати хора, ако не е важно. Нея я бях кръстил кака Сашка. Преди всяко влизане си казвах ''Я да видя какво е сготвила кака Сашка или е някъде по света'' До 2016 години живях в София, а то октомври същата година съм в Лондон. Докато живеех в София имах огромното желание да дойда на сбирка, но докато се наканя емигрирах. Никога не е късно, само да сме живи и здрави. Пожелавам на всички много здраве и да посетите всички мечтани дестинации! 7 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега