Прескочи до съдържание

Кола под наем в Италия

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да споделя и аз една фирма за коли под наем (мисля, че е по-добре тук, отколкото в темата за ревюта на коли под наем) - Automania на летище Бари

Запазих за 8 дни през юни през billiger-mietwagen.de. Платих за Фиат Панда 326 евро с включени всички застраховки към тях, депозитът беше 100 евро. Дадоха ни една Панда на 32 000 км, което си е прилично доста очевидно за Панда, понеже имаше забележки. Ама проблеми нямахме с колата де.
Понеже ни трябваше седалка за колата (щото жабетата от ИТА не ни дадоха да си носим нашата), при тях струва 40 евро за целия период на наема, ако ще и месец да е. И тук дойде учудването ми - след като резервирах, няколко дни по-късно получавам съобщение в WhatsApp: "Бля, бля, ние сме от Аутоманиа" и аха да ги отсвиря, ама им отворих съобщението де. Та вътре ме питаха колко е високо и колко тежи детето, писах им мерките и теглилките на чавето и те ми казаха: Tutto bene.

Като отидох, първо жената на гишето не знаеше, че сме резервирали седалка за кола, обади се на някого и ма бене, капито, ма бене, капито и каза: А сега, разбрах, чакайте. Влезе в някакъв склад и изкара един кашон, а вътре чисто нова седалка. И ми каза:"Нямахме Вашия размер, но купихме, вижте дали е подходяща все пак. "

Ясно, че бяха взели някаква за 70-80 евро на Лионело, от които аз щях да платя 40, ама можеха и просто да ми метнат някакъв бустер и да кажат: Ето, важи си 🙂
На връщане нямаше никакви проблеми, погледнаха само дали не съм откраднал комплекта за спукани гуми и въжето за дърпане и казаха: Грацие бело, туто бене 🙂

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.