ivailo_radev Публикувано: 1 юли Публикувано: 1 юли Да споделя и аз една фирма за коли под наем (мисля, че е по-добре тук, отколкото в темата за ревюта на коли под наем) - Automania на летище Бари Запазих за 8 дни през юни през billiger-mietwagen.de. Платих за Фиат Панда 326 евро с включени всички застраховки към тях, депозитът беше 100 евро. Дадоха ни една Панда на 32 000 км, което си е прилично доста очевидно за Панда, понеже имаше забележки. Ама проблеми нямахме с колата де. Понеже ни трябваше седалка за колата (щото жабетата от ИТА не ни дадоха да си носим нашата), при тях струва 40 евро за целия период на наема, ако ще и месец да е. И тук дойде учудването ми - след като резервирах, няколко дни по-късно получавам съобщение в WhatsApp: "Бля, бля, ние сме от Аутоманиа" и аха да ги отсвиря, ама им отворих съобщението де. Та вътре ме питаха колко е високо и колко тежи детето, писах им мерките и теглилките на чавето и те ми казаха: Tutto bene. Като отидох, първо жената на гишето не знаеше, че сме резервирали седалка за кола, обади се на някого и ма бене, капито, ма бене, капито и каза: А сега, разбрах, чакайте. Влезе в някакъв склад и изкара един кашон, а вътре чисто нова седалка. И ми каза:"Нямахме Вашия размер, но купихме, вижте дали е подходяща все пак. " Ясно, че бяха взели някаква за 70-80 евро на Лионело, от които аз щях да платя 40, ама можеха и просто да ми метнат някакъв бустер и да кажат: Ето, важи си 🙂 На връщане нямаше никакви проблеми, погледнаха само дали не съм откраднал комплекта за спукани гуми и въжето за дърпане и казаха: Грацие бело, туто бене 🙂 4
Илиана Публикувано: преди 18 часа Публикувано: преди 18 часа Здравейте, в събота кацам на летище Бергамо около 17 часа и бих искала да взема кола под наем за два дни. Бихте ли ми препоръчали фирма която приема дебитна карта и не изисква депозит/ или поне да е малък. Най- евтиния вариант който намерих е един опел- автоматик - 150 евро за два дни с пълна застраховка от Record go. За първи път ще ми е и имам притеснения относно паркинги, тесни пътища и тунели, разрешените зони за преминаване .. И според вас по добре ли е да взема кола под наем за обиколка на езерото или да ползвам обществен транспорт? Пътуваме трима , и като пресмятам ще излезе долу горе еднаква сумата за кола и билети за градски транспорт Или ако може да споделите как най-лесно сте се придвижвали без много прикачвания от летище Бергамо до градчето Гарда или как най- бюджетно. Благодаря предварително!
jorocontrola Публикувано: преди 18 часа Публикувано: преди 18 часа Не знам дали приемат дебитни карти, но фирмата е читава и съм я ползвал няколко пъти не само в Италия. При мен дори излизат малко по-ниски цени на сайта им: Вие преценете как ви е по-удобно за обикаляне. С паркирането проблем няма да има, освен че ще е платено... Но път с кола ще могат обиколят и разни белведерета наоколо, което не знам доколко е възможно с обществен транспорт. Отделно може и да се изберат места за спане малко в страни, където да е по-евтино. 1
DGTG Публикувано: преди 15 часа Публикувано: преди 15 часа И аз трябва да наема кола от летище Бергамо, но през август. Наблюдавам цените на centauro - ползвала съм ги на Чампино и Корфу и съм доволна от тях, защото обикновено ми дават най-ниска цена с пълната им застраховка, а и имат 2 часа толеранс - т.е. мога да взема кола единия ден в 9,00 ч. и да я върна на другия в 11,00 ч. и ще ми ги брои като един ден, а не както при други компании да ги броят два дни. Забелязах, че и Record go са така. Ако искате погледнете ги и тях като цена как излиза за вашите дати.
Илиана Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа В крайна сметка резервирах за два дни Опел автоматик с Record go. С дебитна карта и пълна застраховка излезе 139 евро и отделно за горивото блокират 100 евро . Смятам , че съм добър шофьор, но много съм притеснена честно казано , защото за пръв път ще шофирам в чужбина. При мисълта ,че мога да вляза например в ZTL зона без да искам , че ще объркам пътя нещо ... но пък го реших само заради смяната на около 3-4 обществени транспорта за да стигна до градчето Гарда . Надявам се всичко да мине добре и да няма много задръствания по езерото 🙂 Желая ви прекрасно лято и горещи дестинации 🌸 1
Климент Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа преди 27 минути , Илиана каза: вам се всичко да мине добре и да няма много задръствания по Дано си изкарете прекресно. Миналата година шофирах в района. Пътя западно от Гарда е с доста завои, но са си цели 2 ленти и няма проблематични места за разминаване както този западно от Комо. Паркирането може да е проблем в градчета като Лимоне сул Гарда където парко-местата са ограничени. Искахме да обядваме там но трябваше да чакаме да се освободи място в паркинга и продължихме надолу. Проучи паркингите където искате да спрете ( добре е да имате и резервен вариант, че сега е сезон и през уикенда се пълнят доста)
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега