Eva eva Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 Memorial and Museum Auschwitz-Birkenau - паметник на чудовището в човека 22 3 4
Гост Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 Днес реших да отида до Ловеч, защото ми е сравнително близо. Както се вижда, направих малък компромис с принципите си да не пускам повече от 2-3 снимки, но изключително меродавното ми мнение (както винаги) е, че дестинацията определено си заслужава, за разлика от еднаквите и на кило уикенд-забеШки в Европа. А и похарчените пари си остават в България …
liliya Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 преди 5 часа, Mary каза: В Киргизстан с @Цвете и @Dian Страхотни снимки, винаги успяваш да ни заредиш емоционално! 1 1
Роми Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 преди 7 часа, Иван Попов каза: Време е за езерата на Италия… Там, където природата се среща с историята, а спокойствието прегръща всяка мисъл. Голяма група сме, един автобус с ученици и колеги. От тихите води на Изео, през величието на Маджоре, чак до магията на Изола Бела – всяко кътче разказва приказка. Италия не е само градове и музеи – понякога най-голямото вдъхновение идва от отражението в езерната вода… Ето една подредена стая 😁 Колежката им казва: все едно бомба е паднало тук в тази стая 😁😀😀 То това си е черен тежък труд! Аз от такава командировка бих бягала през глава, но явно още не ти е омръзнало препускането и спането в автобуси. Следващия път посети езерата с отбивки :))) и наистина ще ги откриеш. Съжалявам за спама, но някак тук не видях нищо магеланско. А ти си го носиш иначе пламъчето... 1
muchachote Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 Созопол ме посрещна с аромат на смокини и мирис на топло море. Любим град❤️ 46
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 19 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 19 юли, 2025 Солната мина Величка. Съботно беше лудница, но ни хареса.    50
Hakkâri Spor Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 Хубави снимки. А има ли някакъв пряк транспорт от Краков до Виеличка или това е някакъв организиран тур? Че скоро ще ходя в Краков и се чудя дали да не се отбия до солната мина.
Иван Попов Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 преди 17 часа, Роми каза: То това си е черен тежък труд! Аз от такава командировка бих бягала през глава, но явно още не ти е омръзнало препускането и спането в автобуси. Следващия път посети езерата с отбивки :))) и наистина ще ги откриеш. Съжалявам за спама, но някак тук не видях нищо магеланско. А ти си го носиш иначе пламъчето... Е трябва да има от всичко по малко, нали все пак съм в тази сфера 😉 😊 Иначе си права, че не ми е омръзнало. А за пътуванията си наваксвам, утре се прибирам, сменявам куфарите и отново тръгвам, но с Магеланско 😉 И като за финал от Lago di Garda Само ще вметна, че и групата от Япония отново е с мен 😊 25
dunaika Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 преди 28 минути , Hakkâri Spor каза: Хубави снимки. А има ли някакъв пряк транспорт от Краков до Виеличка или това е някакъв организиран тур? Че скоро ще ходя в Краков и се чудя дали да не се отбия до солната мина. За транспорта не знам, аз съм ходила с кемпер из Полша, но мината е впечатляваща! За мен поне е задължителна спирка при ходене в Краков.
Otnesen Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 преди 1 час, Hakkâri Spor каза: Хубави снимки. А има ли някакъв пряк транспорт от Краков до Виеличка или това е някакъв организиран тур? Че скоро ще ходя в Краков и се чудя дали да не се отбия до солната мина. От гарата в Краков има влак до Величка - SKA1. Ние ползвахме Болт, защото не бяхме близо а и сме четирима.....Полета до Краков е ранен и с влака може да се отиде направо към мината. Има къде да се остави багажа и е безплатно, като има възможност да се остави и голям куфар. 8
master_of_germs Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 преди 23 часа, Брани каза: Днес реших да отида до Ловеч, защото ми е сравнително близо. преди 23 часа, Брани каза: Както се вижда, направих малък компромис с принципите си да не пускам повече от 2-3 снимки, но изключително меродавното ми мнение (както винаги) е, че дестинацията определено си заслужава, за разлика от еднаквите и на кило уикенд-забеШки в Европа. А и похарчените пари си остават в България … Пък аз все си мислех, че с помощтта на Силата си заблудил Джордж Лукас, че си от Татуин, за да предпазиш Ловеч от навлеци. 😉 1
Bella A Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 От вчера сутринта на Скиатос и околностите. Днес на остров Tsougrias. Барабар с козите. 18 1
nino Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 @Mary да попитам всичко наред ли е с eSim картите в Турция, като се активират от България, предвид новите ограничения за тях от този месец ?
Популярно мнение zon Публикувано: 20 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2025 Sydney & Christmas in July:))) 45 11
marycap Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 преди 6 часа, Hakkâri Spor каза: Хубави снимки. А има ли някакъв пряк транспорт от Краков до Виеличка или това е някакъв организиран тур? Че скоро ще ходя в Краков и се чудя дали да не се отбия до солната мина. С автобус 304 срещу гарата (Dworzec Glowny) с билет за градски транспорт. Подробно- на официалния сайт на мината www.kopalnia.pl 10
searus Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 Най-после на Фуертевентура след изключително изнервящ ден вчера с порои в Лондон, които съответно доведоха до хаос в транспорта, който ни закара малко късно на летището, но за късмет полетът ни също закъсня с 1 час. После си повисяхме с още поне 3 самолета народ на общо 4 гишета за паспортна проверка, имахме и проблеми с колата под наем, трябваше да намерим по спешност нова кола... Днес само мога да лежа на "завет" под едни палми и да слушам Световното по уиндсърф (дори не мога да се завлека дотам, а е на 100-200 метра) 🤣 Преди кацане: 44
Гост Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 преди 4 часа, master_of_germs каза: Пък аз все си мислех, че с помощтта на Силата си заблудил Джордж Лукас, че си от Татуин, за да предпазиш Ловеч от навлеци. 😉 По-скоро им правя услуга. Повечето пътуватели са кекави и на са за Татуин и ми омръзна да ходя да ги спасявам. Последните, които дуднеха за обезщетение заради закъснял полет ги биха, прилагането на кодове за букинг там не слага отстъпка, ами автоматично надценка, а единственият лаунЖ е на Джаба и който се опита да снима, пак го бият. Предполагам се сещаш какво се случи на последните, които питаха дали важи карта Дайнърс ... * Но успях да убедя Императора да инвестираме малка сума в тематичен парк, който да наподобява Татуин и да се намира на вашата планета - плеснахме го възможно най-далеч от цивилизацията, за всеки случай. Мисля, че тук на мястото му казвате Тунис. * - не, не ги биха, а ги продадоха на един друг картел, та трябваше един месец да ги издирваме, че междувременно ги бяха препродали няколко пъти ...
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 20 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2025 И днес в Краков 🙂 50
Hakkâri Spor Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 Преди 1 час, marycap каза: С автобус 304 срещу гарата (Dworzec Glowny) с билет за градски транспорт. Подробно- на официалния сайт на мината www.kopalnia.pl Мерси много, ще го проверя, хотелът ми е недалеч от Двожец Гуувне (централната гара), та ще е удобно. Благодаря. 2
Популярно мнение Тони Публикувано: 20 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2025 Salento , Colombia 55 2
Популярно мнение Zdravko Nestorov Публикувано: 20 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2025 Малко, но от сърце от Вилнюс, Литва 🇱🇹 52
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 20 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2025 От вчера из Трявна, около Трявна и чак до Боженци: причината е Трявна Ултра , 21км стартирайки в 17:00 39 16
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 20 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2025 преди 3 часа, Zdravko Nestorov каза: Малко, но от сърце от Вилнюс, Литва Поздрави от Талин 🇪🇪 Ще взема да се отбележа, докато не съм се загубила в стотици кадри😃 А тук усещам, че няма да е трудно - като картичка е❤️ Настанихме се към 21:30 и в 22:00 и нещо бяхме готови за залез🤩 Почти готови, защото по пътя малко се забавихме, но толкова е захласваща тази зеленина Малко, но от сърце и от мен - нощни снимки от кратката разходка до към полунощ😉 54 2 5
Mary Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 преди 12 часа, nino каза: @Mary да попитам всичко наред ли е с eSim картите в Турция, като се активират от България, предвид новите ограничения за тях от този месец ? Да, картите които пробвах работеха - Airalo и MobiMatter. Предварително активирани от България. 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега