Asya Assenova Публикувано: 21 август Публикувано: 21 август В Буенос Айрес за няколко дни. Първи впечатления от града - много ми харесва. Слънчево е и всичко ми се вижда още по-красиво. 44 1 2
liliya Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август Arequipa, много приятно градче , с дух и атмосфера. 39 7
Argentique Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август Уж зарязах уикенд забежките до второ нареждане, но днес ми се случва такава. На по-забито място отдавна не съм била 🤣 Катандзаро Лидо Морето обаче (тук Йонийско) е фантастично * Полетите са до Ламеция 35 3 5
zon Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август преди 2 часа, Argentique каза: Уж зарязах уикенд забежките до второ нареждане, но днес ми се случва такава. На по-забито място отдавна не съм била 🤣 Катандзаро Лидо Аржи, дивото влече :)) enjoy it! :)) 2 1
ven62 Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август След скорошните Швейцария и Лихтенщайн си мислех, че нищо не може да ме смути. Но...Обзор ми се видя като ... Велинград: А в самия Велинград вече бях претръпнал: Имам внучки - угаждам им. Гледаме да спазваме спартанските инструкции на майка им. Купих им само един захарен памук. 16 2 28
zon Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август преди 24 минути , ven62 каза: Гледаме да спазваме спартанските инструкции на майка им. Купих им само един захарен памук. Леле Венчо, охарчил си се! Цял един памук и за двете! 🙃😅 12
ven62 Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август преди 3 минути , zon каза: Леле Венчо, охарчил си се! Цял един памук и за двете! 🙃😅 Един, ама във Велинград. Лесно ти е на теб на евтиното в Белгия. 22
Дани Магелани Публикувано: 22 август Публикувано: 22 август преди 2 часа, ven62 каза: След скорошните Швейцария и Лихтенщайн си мислех, че нищо не може да ме смути. Но...Обзор ми се видя като ... Велинград: А в самия Велинград вече бях претръпнал: Имам внучки - угаждам им. Гледаме да спазваме спартанските инструкции на майка им. Купих им само един захарен памук. Ооо! Обзор, Велинград! Някои пенсионери вдигнаха "левъла"! А ние, бедняците, ще се задоволим с Малдиви или Сейшели. 12
Иван Попов Публикувано: 23 август Публикувано: 23 август преди 9 часа, ven62 каза: Един, ама във Велинград. Лесно ти е на теб на евтиното в Белгия. Щом след Швейцария и Лихтенщайн вече и Белгия ти е евтина, Обзор ти е Велинград..... Май трябва малко да ти калибрираме ценовата система. 😂 Намерих и нагледен материал как започва всичко с Велинград 😃 1 14
Eva eva Публикувано: 23 август Публикувано: 23 август Вр. Дупевица и вр. Добринова скала, Люлин планина 😀 34
Популярно мнение Роми Публикувано: 23 август Популярно мнение Публикувано: 23 август Днес в слънчевия, но прекрасно прохладен Уелс. Красива природа и величествени замъци. Като в приказките... 48 1 2
Популярно мнение liliya Публикувано: 24 август Популярно мнение Публикувано: 24 август Каньонът Колка 44 10
ven62 Публикувано: 24 август Публикувано: 24 август преди 16 часа, liliya каза: Каньонът Колка Аз ли пропуснах нещо или не сте имали добро време за Наска или … Следват ви още по-вълнуващи гледки. Сигурен съм и ви ги пожелавам. 3 1
zon Публикувано: 24 август Публикувано: 24 август @ven62 Венчо, връщай се вече в София да пием кафе :)) Тоз Велинград ще те разори! 1 5
liliya Публикувано: 24 август Публикувано: 24 август преди 37 минути , ven62 каза: Аз ли пропуснах нещо или не сте имали добро време за Наска или … Следват ви още по-вълнуващи гледки. Сигурен съм и ви ги пожелавам. Няма да ходим в Наска, нямаме време за там. Вчера ни валя сняг, усетихме земетресение, около Арекипа имаше пожари... изобщо всички бедствия преживяхме. Като цяло не е студено, около 15-18 гр. е. Продължаваме към Куско и после Чили, вкл. и Патагония. 15 5
Asya Assenova Публикувано: 24 август Публикувано: 24 август В Лима. Стоплихме се след студа в Буенос Айрес. Тук е слънчево, без да е жега, перфектно време. 40 1
ДиянаВ Публикувано: 25 август Публикувано: 25 август На море = на Варна 🙂 Много съжалявам, че за втори път се разминавам с @Тони в Русе. Дано на третия път се получи срещата ни 🤗 33 3 1
jorocontrola Публикувано: 25 август Публикувано: 25 август преди 1 час, ДиянаВ каза: На море = на Варна 🙂 Ни мйечити дустатъчну... 3
master_of_germs Публикувано: 25 август Публикувано: 25 август @ven62 , моите кумове с три броя внучета им писна от Обзор, избягаха и оня ден ни дойдоха на гости на село. Двамата малчугани, едва проходили, ми помагаха да оберем доматите (150+ корена) и пипера. Вчера с каката (на три и половина смляхме всичките домати. После сварихме доматения сос. Сега включваме чушкопека. 😉 Пращай ми и твойте внучки, ще им намеря и на тях позиции в лютеничната манифактура. 🙂 Снощи почти успях да овардя и сладкиша. 😄 4 5 10
ven62 Публикувано: 25 август Публикувано: 25 август преди 18 часа, zon каза: @ven62 Венчо, връщай се вече в София да пием кафе :)) Тоз Велинград ще те разори! 😆 Вече съм в Нидерландия. Операция ‘’доставка по домовете’ч успешно изпълнена. 72 секунди почивка: 16 5
zon Публикувано: 25 август Публикувано: 25 август преди 3 часа, ven62 каза: Вече съм в Нидерландия. Операция ‘’доставка по домовете’ч успешно изпълнена. 72 секунди почивка: Ей Венчо, пак се разминахме 🙃 синхронично! Нищо, другия път :))) тъкмо ще си спестил за по едно капучино в София ;)) Харесва ми нидерландския ти похват, кафе в парка от термос, но в изискана порцеланова чашка на цетя 🌸🫶 Упс, сега видях, че не са цветя, а Мини и Мики Маус, още по готино 🤩 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега