Двуцветко Публикувано: 11 ноември, 2016 Публикувано: 11 ноември, 2016 Уембли. С 87,285 хиляди наблюдаващи най-старото дерби в света Англия - Шотландия. 40
Mary Публикувано: 11 ноември, 2016 Публикувано: 11 ноември, 2016 (редактирано) Този храм е много впечатляващ вътре, надявам се, че сте влезнали да разгледате!Разбира се, че влезнахме. Наистина е впечатляващ! Подготвяха се за някаква церемония. А мъжете от снимката пееха и свиреха тихичко. На мен, като абсолютен лаик по темата, много ми хареса. За съжаление не знам нищо за Зъба на Буда... Ето няколко снимки от храма: Редактирано 11 ноември, 2016 от Mary 42
Популярно мнение Rositsa88 Публикувано: 12 ноември, 2016 Популярно мнение Публикувано: 12 ноември, 2016 (редактирано) Вчера посетихме Лаос за около час И малко снимки от северен тайланд Редактирано 12 ноември, 2016 от Rositsa88 52
ZORI Публикувано: 12 ноември, 2016 Публикувано: 12 ноември, 2016 Тучно и зелено през ноември в Сицилия 43
AlexandraKo Публикувано: 12 ноември, 2016 Публикувано: 12 ноември, 2016 До преди 2 часа в Борисовата Страхотна снимка, направо я кътай за следващия календар) Разбира се, че влезнахме. Наистина е впечатляващ! Подготвяха се за някаква церемония. А мъжете от снимката пееха и свиреха тихичко. На мен, като абсолютен лаик по темата, много ми хареса. За съжаление не знам нищо за Зъба на Буда... А, то просто няма как да му хванеш края - до едно време се опитвах, ама излиза, че Буда е имал безбройно количество зъби и коса като грива.)Щото, колкото храма, пагоди и пагодки знам с негов косъм или зъб,нямат чет.Важното е, че навсякъде е красиво и ти навява едно невероятно спокойствие.) 9
Dian Публикувано: 12 ноември, 2016 Публикувано: 12 ноември, 2016 (редактирано) Поздрави от Порто! Редактирано 12 ноември, 2016 от Dian 46
liliya Публикувано: 12 ноември, 2016 Публикувано: 12 ноември, 2016 Хммммм май някой ще дегустира хубаво вино в Порто 3
Популярно мнение Mary Публикувано: 12 ноември, 2016 Популярно мнение Публикувано: 12 ноември, 2016 Още съм в Сингапур, но бях на различни хубави места! Първо беше Зоопарка. Много е хубав! Мечката ...спеше! Жирафите похапваха: Прилепа ... как да го кажа ... извършваше физиологични нужди: Белите тигри се наслаждаваха на слънцето: А аз, като видях "колегите", сложих си телефона в джоба и тръгнах да търся други обекти: И хайде в Little India, която не е съвсем малка: Sri Veeramakaliamman Temple: Вечерта завършихме в добре познат район: 62
ECC Публикувано: 12 ноември, 2016 Публикувано: 12 ноември, 2016 Хммммм май някой ще дегустира хубаво вино в ПортоИ кое по-точно му е хубавото?Говоря за виното,не за града.
liliya Публикувано: 12 ноември, 2016 Публикувано: 12 ноември, 2016 И кое по-точно му е хубавото? Говоря за виното,не за града. ??? Не разбрах...В Порто има страхотни винарни и самия град и околността са известни с производството на вина(както по принцип и цяла Португалия). Естествено това за любителите .... https://www.getyourguide.com/porto-l151/douro-wine-day-tour-from-porto-visit-of-2-wine-estates-t42889/ Почти всички туристически влакчета в града имат спирки във винарни и дегустацията на вина е включена в билетите , които са от порядъка на 3-4 Евро. 3
Популярно мнение Яничка Публикувано: 12 ноември, 2016 Популярно мнение Публикувано: 12 ноември, 2016 (редактирано) Четирима българи на Малдивите - отдавна планувана среща. Малдивите са такива, каквито си ги направиш, а при нас е много забавление и смях Малко снимки от днес: Видяхме се и с Ametist, та станахме петима Днес правих първия в живота си шнорхелинг - много красота има в морския свят на Индийския океан. Утре предстои шнорхелинг на риф с акули. Паникаааааа! Редактирано 12 ноември, 2016 от Яничка 71
Популярно мнение wiliko Публикувано: 12 ноември, 2016 Популярно мнение Публикувано: 12 ноември, 2016 След горните красоти, да пусна нещо от добре известните Капри и Амалфи 61
eloena Публикувано: 12 ноември, 2016 Публикувано: 12 ноември, 2016 Четирима българи на Малдивите - отдавна планувана среща. Малдивите са такива, каквито си ги направиш, а при нас е много забавление и смях Малко снимки от днес: DSCN3408.JPG DSCN3407.JPG DSCN3354.JPG Видяхме се и с Ametist, та станахме петима Днес правих първия в живота си шнорхелинг - много красота има в морския свят на Индийския океан. Утре предстои шнорхелинг на риф с акули. Паникаааааа! Моля те да споделиш по-бързо, че и мен това ме чака, ама самостоятелно и срам-не срам, ще си призная, че и аз се паникьосвам!
Яничка Публикувано: 13 ноември, 2016 Публикувано: 13 ноември, 2016 Моля те да споделиш по-бързо, че и мен това ме чака, ама самостоятелно и срам-не срам, ще си призная, че и аз се паникьосвам! Ели, то и аз ще съм сама на лодката, добре че Ametist каза, че ще дойде поне на лодката. Те тези малдивските акули са безопасни, ама като ги видя до мен във водата, ще ме хване шубето Ще пиша, ако оцелея 12
Дани Магелани Публикувано: 13 ноември, 2016 Публикувано: 13 ноември, 2016 Поздравления! Успех в новото приключение! 1
Rositsa88 Публикувано: 13 ноември, 2016 Публикувано: 13 ноември, 2016 На летището в Доха...чакаме полета за София. Отпуската приключи... но официално сме влюбени в Азия. И е врeме да започне планирането за следващата дестинация 14
MCC Публикувано: 13 ноември, 2016 Публикувано: 13 ноември, 2016 В момента съм в Индия. Ако някой се е запътил насам и не е чул за това: http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/11/10/2861499_dulgi_opashki_se_izviha_pred_bankite_v_indiia_zaradi/, да го има предвид. Опашките наистина са километрични, на летищата също няма вече кеш. Запасете се с рупии предварително и не очаквайте да можете да обмените на място. 14
Популярно мнение Mary Публикувано: 13 ноември, 2016 Популярно мнение Публикувано: 13 ноември, 2016 Днес: Chinese Garden Japanese Garden National Orchid Garden Една снимка от високо: И една от коледната украса по Orchard Rd 65
Дани Магелани Публикувано: 13 ноември, 2016 Публикувано: 13 ноември, 2016 (редактирано) Страхотни снимки, както винаги! А последната е много добра за авторска коледна картичка! Редактирано 13 ноември, 2016 от Dani Magelan 3
Яничка Публикувано: 13 ноември, 2016 Публикувано: 13 ноември, 2016 Да докладвам за плуването с акули - първите 15-20 мин. кьорава акула не видях, което не се отрази добре на въображението ми, защото взех да си представям, че нещо ме захапва по крака и какво ли не. Общо видях 6 акули, които не проявиха никакъв интерес към мен и всичко мина перфектно. Инструкторът, който Ametist беше уредила, се постара да е до мен и след първоначалната паника се успокоих. Та така, отметнах акулите от списъка 36
Популярно мнение stanimir Публикувано: 13 ноември, 2016 Популярно мнение Публикувано: 13 ноември, 2016 В Маракеш. 55
Евгени Димитров Публикувано: 14 ноември, 2016 Публикувано: 14 ноември, 2016 Последна вечер в Сием Реап. В хотелската стая, след вечеря навън...още една вечеря. Само змията ми хареса, другото беше ала-бала. 29
Популярно мнение Desi75 Публикувано: 14 ноември, 2016 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2016 В момента съм в рая и цял ден бяхме там с Яничка. Малдивите в 5 - звезден резорт в къщичка над водата - просто приказка. За съжаление днес ни е последната нощувка преди да ни приключи прекрасното пътуване..... 64
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега