Георги Публикувано: 2 ноември, 2016 Публикувано: 2 ноември, 2016 Не, не, тоя не беше измамник. Виж други 2 места подобна схема пробваха ама не върза. Аз бях чел за тия схеми и бях нащрек....човека просто искаше да ни помогне, а и доста добър английски имаше та сигурно наистина е учител както казва....ама знам ли....може пък и да сте прави Имаш ли магазини и костюми по време на превоз от т.А до т.Б - ясна е работата 5
Duke Публикувано: 2 ноември, 2016 Публикувано: 2 ноември, 2016 Не, не, тоя не беше измамник. Виж други 2 места подобна схема пробваха ама не върза. Аз бях чел за тия схеми и бях нащрек....човека просто искаше да ни помогне, а и доста добър английски имаше та сигурно наистина е учител както казва....ама знам ли....може пък и да сте прави Само за твоя информация. Разстоянието от площада пред Grand Palace до Tara Place, който е на още поне 1 км след Khao San Rd, струва 30 бата с тук-тук за трима. Започваха от 100, но накрая клякаха и на 30... 2
Grishkata Публикувано: 2 ноември, 2016 Автор Публикувано: 2 ноември, 2016 (редактирано) E значи може и да сте прави...важното е да не се чиствам преебан :D 40 бата е ок цена, а и спря през 2 храма, а между другото след като тръгнахме от тоя магазин шоферчето ни предложи да ни закара до друг и просто си призна че ше мъ напълнят резервоарчето ако закара клиенти без значение дали ше купиме нещо. Ние се съгласихме защото беше рано за каосан а и ни беше първо пътуване с тук тук и беше яко. Отделен е факта че си купихме нещо от тоя магазин хахахаха....а още по отделен е факта че шаловете които си купихме там са 2 пъти по евтини в сием реап където сме в момента...но за камбоджа в следващия ми пост ))) Редактирано 2 ноември, 2016 от Grishkata 1
Георги Публикувано: 2 ноември, 2016 Публикувано: 2 ноември, 2016 Храмовете обикновено служат за баш стригането. Там е мястото, където друг чужденец те среща и казва, че само и единствено днес има нечовешко намаление на злато/коприна и т.н. и той идва специално точно на тази дата да накупи злато за няколко хиляди долара, което препродава и така си живее. Уж "показва" на шофьора къде да те закара и...после се появават теми във форумите какво да правя с тенеке за няколко хиляди ) А и това за ваучерите за гориво е също част от репертоара, кеш си плащат магазините. Приеми го като участие в тайландска културна забележителност, нищо страшно не е в твоя вариант 5
домосед Публикувано: 2 ноември, 2016 Публикувано: 2 ноември, 2016 ... Нито едно такси не пуска апарата и винаги ти казват някква видока цена.... На нас всички (!) таксита в Банкок ни пускаха апрата и излизаше по-евтино от с туктук 2
Евгения Публикувано: 3 ноември, 2016 Публикувано: 3 ноември, 2016 Само за твоя информация. Разстоянието от площада пред Grand Palace до Tara Place, който е на още поне 1 км след Khao San Rd, струва 30 бата с тук-тук за трима. Започваха от 100, но накрая клякаха и на 30... Пише, че Тара плейс имат безплатен тук тук който снове между хотела и двореца? 2
Duke Публикувано: 3 ноември, 2016 Публикувано: 3 ноември, 2016 Пише, че Тара плейс имат безплатен тук тук който снове между хотела и двореца? Точно така, но е в определени часове през деня. Ползвахме го веднъж още в първия ден... 2
Grishkata Публикувано: 3 ноември, 2016 Автор Публикувано: 3 ноември, 2016 Някъде беше обсъждано относно дей триповете в пукет къде са най-добрите цени и къде можеш да се пазариш най-много....на пристанището ли беше? Вече сме тук, на патонг и се пазарихме и смъкнахме само с 200 бата за 3 тура (пи пи, джеймс бонд и рая бей)....демек по 3400 вместо 3600, което ми се струва много малко.
maggi Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 Grishkata, много полезни неща си написал, видях хотела KC place, хареса ми и щом го препоръчваш с две ръце и аз ще го букна. Не знам какви са тези купоните през ММТ, аз чрез booking.com си резервирам. Имам още неща, които да те питам, но сега няма да те занимава, като се върнеш. Приятно изкарване
Grishkata Публикувано: 4 ноември, 2016 Автор Публикувано: 4 ноември, 2016 Aко имам 3 ръце и с 3 ще го препоръчам Mmt е make my trip app виж има тема за него....незнам колко ти излиза но на мен ми излезна 150лв за 4 нощувки при цена 240лв в booking. Питай каквото те имтересува ако мога ще помогна, а и другите пишещи в тази тема знаят повече от мен Днес минах през няколко места и се пазарих за тия дей трипове...цените варират от 3600 до 6000 за raya island, james bond i phi phi....най добрта цена е 3200 на човек за трите и мисля да се възползваме....като гледам обаче в баш сезона - февруари март април цените са около 1500-2000 на трип 2
liliya Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 Aко имам 3 ръце и с 3 ще го препоръчам Mmt е make my trip app виж има тема за него....незнам колко ти излиза но на мен ми излезна 150лв за 4 нощувки при цена 240лв в booking. Питай каквото те имтересува ако мога ще помогна, а и другите пишещи в тази тема знаят повече от мен Днес минах през няколко места и се пазарих за тия дей трипове...цените варират от 3600 до 6000 за raya island, james bond i phi phi....най добрта цена е 3200 на човек за трите и мисля да се възползваме....като гледам обаче в баш сезона - февруари март април цените са около 1500-2000 на трип Aко имам 3 ръце и с 3 ще го препоръчам Mmt е make my trip app виж има тема за него....незнам колко ти излиза но на мен ми излезна 150лв за 4 нощувки при цена 240лв в booking. Питай каквото те имтересува ако мога ще помогна, а и другите пишещи в тази тема знаят повече от мен Днес минах през няколко места и се пазарих за тия дей трипове...цените варират от 3600 до 6000 за raya island, james bond i phi phi....най добрта цена е 3200 на човек за трите и мисля да се възползваме....като гледам обаче в баш сезона - февруари март април цените са около 1500-2000 на трип И аз искам подробности А за падането на цените ... това ми харесва, тъй като аз ще съм там точно по това време .
Grishkata Публикувано: 4 ноември, 2016 Автор Публикувано: 4 ноември, 2016 Не падат, качват се...почти двойно
liliya Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 Не падат, качват се...почти двойно Тц, билетите са ми за април,когато би трябвало да е отминал активния туристически сезон
Евгения Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 (редактирано) Не падат, качват се...почти двойно Гришка, от теб очакваме пълен отчет за посетените места с твоите впечатления, които са много полезни. Може и ежедневно Тц, билетите са ми за април,когато би трябвало да е отминал активния туристически сезон В момента са активни кодове за хотелски намаления за февруари на ММТ. Предполагам, че чак около Нова година ще излязат кодове за април. Редактирано 4 ноември, 2016 от Евгения 1
liliya Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 В момента са активни кодове за хотелски намаления за февруари на ММТ. Предполагам, че чак около Нова година ще излязат кодове за април. Къде мога да видя тези кодове Благодаря!
Евгения Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 Къде мога да видя тези кодове Благодаря! Прочети темата във форума "MakeMyTrip - периодични промоции". След като си инсталираш приложението, при мен поне, автоматично ми вкарва възможните отстъпки като ми избира най-високата в момент 1
liliya Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 Прочети темата във форума "MakeMyTrip - периодични промоции". След като си инсталираш приложението, при мен поне, автоматично ми вкарва възможните отстъпки като ми избира най-високата в момент[/quote Благодаря)) ]
Евгения Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 Тревожа се. Ни вест, ни кост от Гришката.
captain_oveur Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 Гришката си вее... къдриците 1
Евгения Публикувано: 8 ноември, 2016 Публикувано: 8 ноември, 2016 Гришката си вее... къдриците Охххх, не знам, не знам. Някоя сирена да не му е отвяла къдриците, че последно се кахъреше за морските прогулки. Пък и се канеше да "избухне" на Патонг... 1
baiKolio Публикувано: 8 ноември, 2016 Публикувано: 8 ноември, 2016 А, сигурно го дава лежерно някъде на плажа, сбира сили че пълнолунието наближава, а с него и фуул муун джангъра. ---- абе и аз чакам сводки, ама...
SofiaV Публикувано: 10 ноември, 2016 Публикувано: 10 ноември, 2016 Здравейте, купила съм билети София - Банкок- София. Имам 9 нощувки. Планирам 2 в Банкок . Един от дните планирам за Аютая, но после... Идеята ни е Сием Рамп и малко плаж, НО хем дните са малко, хем мераците големи, хем дъщеря ми, която ще е с нас, ще разчита на виза от летището, която е еднократна.... Приемам идеи... и накрая ще реша аз
baiKolio Публикувано: 10 ноември, 2016 Публикувано: 10 ноември, 2016 Здравейте, купила съм билети София - Банкок- София. Имам 9 нощувки. Планирам 2 в Банкок . Един от дните планирам за Аютая, но после... Идеята ни е Сием Рамп и малко плаж, НО хем дните са малко, хем мераците големи, хем дъщеря ми, която ще е с нас, ще разчита на виза от летището, която е еднократна.... Приемам идеи... и накрая ще реша аз Това, че визата е еднократна при пристигане е почти никакъв проблем. Стига да покажете изходящ билет в рамките на 15 дни няма причина да не ви издадът и втора VOA . Проблемът отскоро е цената... Визата при пристигане поскъпна двойно от септември и вече е 2000 бата/50Е... По-щадящ финансите вариант е с еднократна виза от консулството тук ( 30Е ) и реентри пермит за 1000бата на място. Два пълни дни за Сием Реп са горе-долу ок, казват. И ние сме отделили толкова. Все пак е по-добре от нищо, нали С директните полети от Сием Реп до Пукет ( доколкото чух започват от февруари, имайте го в предвид )може да сглобите програма и с малко плаж.
Георги Публикувано: 10 ноември, 2016 Публикувано: 10 ноември, 2016 Здравейте, купила съм билети София - Банкок- София. Имам 9 нощувки. Планирам 2 в Банкок . Един от дните планирам за Аютая, но после... Идеята ни е Сием Рамп и малко плаж, НО хем дните са малко, хем мераците големи, хем дъщеря ми, която ще е с нас, ще разчита на виза от летището, която е еднократна.... Приемам идеи... и накрая ще реша аз 2 дни Банкок 1 Аютая 2.5 Камбоджа 3.5 Пукет Половинките са разните транспортни придвижвания. Нещо такова. За от/до Камбоджа препоръчвам също да сте със самолет, защото времето наистина ви е малко за всичко.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега