neuromancer Публикувано: 7 юни Публикувано: 7 юни Съвсем точно не помня, като вървиш от гейта към изхода има 1
Иван Попов Публикувано: 7 юни Публикувано: 7 юни През април и аз го търсих този автомат на Revolut на Фиумичино, но тогава не работеше. 😄 Maй беше на Терминал 3, в зоната на заминаващите полети, около гейтовете E1–E24, но дано не бъркам. Интересното е, че само няколко дни по-късно имах същия проблем и на летище Малпенса в Милано. И там автоматът беше извън строя и не можеше да се използва. Затова вече започнах да се чудя дали просто нямам „късмет“ с автоматите на Revolut. 😄 Ако някой е минавал скоро през Фиумичино или Малпенса и е успял да си вземе карта от автомат, нека сподели дали вече работят нормално.
Captain45 Публикувано: 7 юни Публикувано: 7 юни На летището в Мадрид има работещи автомати на Револют. 1
blueriver Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни преди 9 часа, Captain45 каза: На летището в Мадрид има работещи автомати на Револют. Къде се намират автоматите?
Assya Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни Spoiler Spoiler Снимките не са мои, но би трябвало да помогнат за ориентация 🙂 1
Captain45 Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни преди 3 часа, blueriver каза: Къде се намират автоматите? На терминал 4 видях на две три места поне пред различните гейове на заминаващи. 1
Otnesen Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни преди 3 часа, Captain45 каза: На терминал 4 видях на две три места поне пред различните гейове на заминаващи. Една буква....каква разлика в смисъла......😄 7
WanderlustME Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни Фуимичино, Т3, зона А, Шенгенски полети, срещу Gucci & Moncler. Изрично пише,че картите са за граждани на ЕС. 2
blueriver Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни преди 6 часа, Otnesen каза: Една буква....каква разлика в смисъла......😄 преди 10 часа, Captain45 каза: На терминал 4 видях на две три места поне пред различните гейове на заминаващи. Днес си взех от Т2,някъде след гейт D62.
WanderlustME Публикувано: 9 юни Публикувано: 9 юни На 8.06.2026 г. в 19:46, WanderlustME каза: Фуимичино, Т3, зона А, Шенгенски полети, срещу Gucci & Moncler. Изрично пише,че картите са за граждани на ЕС. Актуализация: след горния пост, забелязах, че само около нас има поне 3 автомата за карти. Предполагам има още други из цялото летище. Има доста ръкави, които са с логото на Revolut. Вероятно има по няколко автомата на всяко едно летище, с което Рево партнира.
vorbis Публикувано: 10 юни Публикувано: 10 юни А към момента има ли избор от менюто на Револютската вендинг машина какъв вид да бъде картата? В едно клипче, което бях гледал преди време, показваха менюто, където клиентът трябваше да си избере каква карта да му пусне машинката. Имаше избор от 3 вида карти, като едната беше за резиденти в ЕС.
WanderlustME Публикувано: 10 юни Публикувано: 10 юни преди 33 минути , vorbis каза: А към момента има ли избор от менюто на Револютската вендинг машина какъв вид да бъде картата? В едно клипче, което бях гледал преди време, показваха менюто, където клиентът трябваше да си избере каква карта да му пусне машинката. Имаше избор от 3 вида карти, като едната беше за резиденти в ЕС. Visa && EU residents only. 4
Argentique Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни В Турция вече НЕ може да се тегли безплатно от Ziraat bank, а от повечето банки искат такса от около 40-50 лири, което е по-малко от евро, че преди години и по 5 евро искаха. От един банкомат искаха 9.99 %, а в друг имаше ограничение за теглене на 900 лири, което е по-малко от 20 евро. Тествах пет банкомата на различни банки и ми се наложи да ги дам, че ми трябваха малко в брой. И втори път ми се наложи, пак пробвах доста банкомати и в Halkbank тегленето беше безплатно. 14 4 2
yordanov Публикувано: 28 юни Публикувано: 28 юни В Ница на Терминал 2 има автомат за карти. Намира се точно на гейт А04, залепен е за него. 6
Йосиф Милчов Публикувано: 21 юли Публикувано: 21 юли Някои знае ли, от коя банка в Албания може да се теглят пари от банкомат без такса. Благодаря
zhivko7 Публикувано: 21 юли Публикувано: 21 юли Май никоя или поне аз не открих такава. Най-лесно може да си обмениш на място. Тук-там може и в евро да се плаща за някои дребни неща, напр. шатъла от летището, магнити и разни такива. Даже често излиза по-евтино, тъй като за по-лесно смятат 100 LEK за 1 eur, а всъщност е около 1.07. 4
Miladina Публикувано: 21 юли Публикувано: 21 юли Точно преди седмица теглих от карта Револют от клон на Райфайзен в Дуръс и получих 25000 LEK срещу 276,76€. Пишеше, че има такса 800 LEK, но си мисля, че работи мароканската схема. Такса реално няма. Имам няколко плащания с мастъркард и там курсът е 0.0107 срещу 0.011 на Револют при теглене. Та всеки сам си преценЯ. 🙂 2
pepsii Публикувано: 25 юли Публикувано: 25 юли Не намерих дали е писано, но има диспенсър за карти и на летище Рига в началото на В . 3
phasma Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли В Рига има няколко, един като се ходи към B гейтовете от летвата страна до стълбището надолу към долния етаж. Другия е при получаване на багажа от дясно на митницата. Дават само виза за EU резиденти. Сина ми поиска една, пъхна ръката да я вземе и извади 20. Явно хората си кликат и не взимат. аз взех една и успешно я линкнах към моя акаунт. поздрави от Рига! 5
Loverboy Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Получих известие - май вече предлагат дуо акаунти - два абонамента за два акаунта на цената на един. Някой тества ли вече? Не излиза като цъкнеш на стандартния бутон за ъпгрейд. Излиза само, ако минеш през съобщението в Inbox. 5
Kosta Grudov Публикувано: 30 юли Публикувано: 30 юли Не съм тествал, но при мен с Premium съобщението е да добавя срещу 4.99 на месец втори акаунт, не напълно безплатно, явно при по-високите планове е 2 за 1.
Loverboy Публикувано: 30 юли Публикувано: 30 юли Аз сега не мога да разбера дали за 16.99 дават два акаунта или е 16.99+16.99 за двата. Струва ми се, че е първото. 1
logist13 Публикувано: 30 юли Публикувано: 30 юли преди 9 минути , Kosta Grudov каза: Не съм тествал, но при мен с Premium съобщението е да добавя срещу 4.99 на месец втори акаунт, не напълно безплатно, явно при по-високите планове е 2 за 1. При Metal ми предлагат втория план с 50% отстъпка, т.е. не е безплатен 2
Loverboy Публикувано: 30 юли Публикувано: 30 юли Revolut пускат ChatGPT Go безплатно за стандартни - 3 месеца и до 12 месеца за Ultra. 1 2
Иван Попов Публикувано: 30 юли Публикувано: 30 юли Ех защо не е Plus..... ами Go. Ще направя едно обобщение за всички планове на ChatGPT. Подредени от най-ниския към най-високия: Ето едно кратко обобщение на всички основни планове на ChatGPT, подредени от най-ниския към най-високия: План Ориентировъчна цена Подходящ за Free Безплатен Основно и по-рядко използване Go Около $8 на месец Хора, които искат повече възможности от безплатния план на по-ниска цена Plus $20 на месец Активно лично използване и най-добър баланс между цена и възможности Pro – 5× $100 на месец Професионална употреба и около пет пъти по-високи лимити спрямо Plus Pro – 20× $200 на месец Най-високият индивидуален план с около двадесет пъти по-високи лимити спрямо Plus Business $25 на човек месечно или $20 при годишно плащане Фирми и екипи с минимум двама потребители Enterprise Цена по индивидуална оферта Големи компании и организации Edu Цена по индивидуална оферта Университети и други висши учебни заведения За обикновения потребител подредбата е: Free → Go → Plus → Pro 5× → Pro 20× Цените могат да се покажат различно в България заради ДДС, местна валута и плащане през Google Play или App Store. 5
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега