Прескочи до съдържание

Booking.com - полезни опции, съвети, възможности и трикове при търсене

rik4o

Препоръчани мнения

3 minutes ago, nino said:

Бих искал да попитам кредита , които се получава за резервация през линка на Уиз , само за самолетни билети ли може да се ползва или и за резервации в Букинг ? 

Само за билети и доп. услуги към тях (багаж, прайорити, места и т.н), които се плащат на сайта на уизз. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 9.07.2019 г. в 12:57, Ivko каза:

Аз да питам пак за кредит от Уиз линка 🙂 приключен престой с дата на напускане 2.06 и кога се очакваше кредита?

Преведен вчера 17.07 значи там някъде месец и половина. Точно щях да звъня днес да питам и си поглеждам в профила,а те никак не пращат имейли.

На 9.07.2019 г. в 13:07, bad kid каза:

Майският кредит го получих в края на юни..значи към края на месеца вероятно

Връзка към коментар

Днес получих имейл за кредит за нощувка от 29.06.2019г. и си го видях в профила на Wizz.

Здравейте,

Ние добавихме Вашия Wizz кредит в профила Ви.
Възползвайте се от настоящата ни оферта за 5% кредит, ........"
Връзка към коментар
преди 8 часа, rik4o каза:

Въведох данни за кредитна карта и вероятно затова получих ъпгрейд до по-високо ниво за период от една седмица.

genius_week.png.4a7e808afa641d9afacfb034dfbb6caa.png

Не е заради това. Аз също получих такъв без да правя нищо.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Второ ниво за определени места ми дава 15% вместо 10% отстъпка. Друго не съм забелязала. 

Между другото все се чудя за чия сметка са отстъпките и бонусите - на букинг, на хотела? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
В момента, jul каза:

Второ ниво за определени места ми дава 15% вместо 10% отстъпка. Друго не съм забелязала. 

Казват, че за определени хотели добавяли и безплатна закуска.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Hollywood каза:

2-ро ниво какви привилегии има? Така и не намерих разлика в цената или екстрите при нов профил .

Официално Booking дават тази информация:

2.png.45b65f63c645eefa8a19a5e3e72b9a16.png

В интерес на истината, случвало ми се е да виждам и трите екстри в офертите и понякога да се възползвам.

А миналия месец сравних цените в един и същ хотел за трите положения - без Genius, Ниво 1 и Ниво 2 малко по-нагоре в темата:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 16 минути , Мари Николова каза:

Ъпгрейдването до по-висок клас настаняване също е много приятна облага за Ниво 2.

Мдааа, миналата седмица на Пелопонес я ползвах за пръв път - получих голяма и хубава стая с балкон на втори етаж вместо икономична на първия. Уви, не и преди хазяйката с широка безобидна усмивка да ми покаже първо по-малката в опита си да ни настани в нея. :wizard:

• Смея се 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, rik4o каза:

Мдааа, миналата седмица на Пелопонес я ползвах за пръв път - получих голяма и хубава стая с балкон на втори етаж вместо икономична на първия. Уви, не и преди хазяйката с широка безобидна усмивка да ми покаже първо по-малката в опита си да ни настани в нея. :wizard:

Имаше нещо такова балканско, стаята стана апартамент, после и бонус закуска. Разбира се, домакините отмениха резервация, Било станало грешка или да доплатим разликата. 😀 Аре нема нужда от ниво 2.

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 5 часа, Hollywood каза:

Имаше нещо такова балканско, стаята стана апартамент, после и бонус закуска. Разбира се, домакините отмениха резервация, Било станало грешка или да доплатим разликата. 😀 Аре нема нужда от ниво 2.

Е, в моя случай, надявам се, ставаше въпрос само за недоглеждане. Когато уточнихме какво точно имам резервирано, нямаше проблеми. Все пак на ваучера си пише какво си купил от Booking.

Връзка към коментар
преди 8 минути , ivelina666 каза:

А как получихте тази промоция за ъпрейд на членството - по и-мейл ли? Защото в сайта нищо такова не излиза.

Нивата се получават автоматично при условия, описани за всяко - два престоя (или осъществени резервации) в рамките на 2 години "отключват" Ниво 1, а 5 - Ниво 2. Малко по-горе в темата има описание на нивата и на условията.

Връзка към коментар

Имах предвид тази 1-седмична промоция за ъпгрейд на членството. 

А относно Ниво 2, аз имам поне 12-13 резервации за последните 2 години, а откакто съм член пък още повече, но все още съм Ниво 1. Дали да не взема да им пиша, защо така са ме пренебрегнали 🙂 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 21 минути , ivelina666 каза:

Имах предвид тази 1-седмична промоция за ъпгрейд на членството. 

А, едноседмичният се появи в профила, както казах, след като въведох кк, но може и да е било съвпадение, защото други са го получили и без да правят нищо.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 18 минути , ivelina666 каза:

А относно Ниво 2, аз имам поне 12-13 резервации за последните 2 години, а откакто съм член пък още повече, но все още съм Ниво 1. Дали да не взема да им пиша, защо така са ме пренебрегнали 🙂 

Много често и други магеланци съобщават за подобно несъответствие с афишираните условия, но нямам представа на какво се дължи. Моят профил Ниво 2 е доста отдавна и е основният ми, тъй че на него са се посъбрали през годините доста много резервации. Нека да кажат други с Ниво 2 как е при тях, колко резервации имат и откога е членството им. И има ли някой, който наистина е получил Ниво 2 точно след 5 осъществени резервации с Booking в рамките на 2 години, каквито са обявените им условия?

Иначе в профила те слагат ей такива съобщения, за надъхване: :dance:

n1.png.b4247a0b61c1d72bacc1d0e28d16b488.png

Връзка към коментар

Сега погледнах, първата ми резервация е от 2011г., като за този период имам 6 страници с резервации /не ми се броят/, много малка част от тях са анулирани. Нямам втори профил. Сега ще пиша на букинг за изясняване.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Горе-долу и аз като ivelina666. От 2011 ползвам, имам поне 100 резервации. Отскоро съм ниво 2, може би 2-3 месеца. На 15% съм попаднала, на безплатен апгрейд веднъж, но мислех, че е офертата така. На безплатна закуска не съм случвала. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Писах на съпорта на букинг по въпроса защо все още съм Ниво 1 при толкова резервации, които имам. Те ми отговориха, че виждат в системата им, че съм Ниво 2. А аз виждам само genius горе вдясно в профила ми. И като отида в меню Програма за лоялност ми пише "Възползвайте се максимално от Genius Ниво 1". Пратих им скрийншот-ове на тези неща и сега чакам да проверят.

Редактирам се, отговориха ми, че съм Ниво 2. Аз продължавам да им обяснявам, че виждам в профила си Ниво 1 и искам да ми докажат например с линк към хотел, който е с преференции за Ниво 2. 

Ако срещнете такъв хотел, пратете ми го да проверя аз какво виждам като отстъпки.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.