Прескочи до съдържание

Коментари, мнения, бъгове, съвети относно новата версия

Препоръчани мнения

преди 10 минути , домосед каза:

Плюсчето не работи. Не мога да добавям тагове. Почвам нова тема и тая кутия (text box, tag box, whatever) ми е недостъпна 

"дневник" може да е нещо друго, но съм сигурен, че за алжирския си го сложих сам 

image.png.e02c5bd46e16f3bde148e62d454d115e.png

А, това е друго. Тъпа настройка в конкретния подфорум, като се правят има много ръчна работа. Я пробвай сега. 

Връзка към коментар
преди 3 минути , Георги каза:

Я пробвай сега. 

Сега работи. Но ще се дублира темата. Можеш ли да изтриеш празната с един пост "технически проблем". Аз почвам нова.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Няколко пъти ми се случва след като напиша мнение и натисна "Публикувай" бутона блокира и мнението не се публикува.Ако изчакам малко и пробвам пак може и да е ОК, но може и  мнението да се мултиплицира, колкото пъти съм натиснала Публикувай.

Връзка към коментар
преди 8 часа, Мари Николова каза:

Няколко пъти ми се случва след като напиша мнение и натисна "Публикувай" бутона блокира и мнението не се публикува.Ако изчакам малко и пробвам пак може и да е ОК, но може и  мнението да се мултиплицира, колкото пъти съм натиснала Публикувай.

А проверяваш ли дали мнението не е публикувано след първото натискане, а просто бутона да става неактивен? По кое време на деня се случва? Някой друг с подобни оплаквания?

Връзка към коментар
преди 20 минути , Георги каза:

А проверяваш ли дали мнението не е публикувано след първото натискане, а просто бутона да става неактивен? По кое време на деня се случва? Някой друг с подобни оплаквания?

Не не се публикува след натискане, затова го натискам пак.Не съм следила за конкретно време, някъде около/след обяд.

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Имам едно процедурно предложение. Не знам точно къде да го напиша. Моля да се върне секцията за предстоящите пътувания. Наистина, сега не пътуваме до кой знае къде, но все пак... Преди най-любимото нещо ми беше сутрин да стана, да си направя кафе и да видя дали вече съм се появила на първата страница или ако съм там колко магеланеца има преди мен 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 25 минути , Eva eva каза:

Имам едно процедурно предложение. Не знам точно къде да го напиша. Моля да се върне секцията за предстоящите пътувания. Наистина, сега не пътуваме до кой знае къде, но все пак... Преди най-любимото нещо ми беше сутрин да стана, да си направя кафе и да видя дали вече съм се появила на първата страница или ако съм там колко магеланеца има преди мен 🙂

Календара ли имаш предвид? Той си е тук

https://magelanci.com/calendar/

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 часа, Eva eva каза:

Махнах го временно, защото беше пълно с неосъществени и отменени пътувания. В момента не е много по-различно. Щом се раздвижим ще го върна 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
преди 2 минути , Костов каза:

Ето това ми даде като се опитах да влеза в сайта

146.png.09566e1246b1cabfd3c8da27c325be85.png

Рефрешнах страницата и положението се оправи. Повредата може и да е само в моя телевизор.

Супер кратко обновяване на софтуера направих, хванал си него. Няколко секунди е траело. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
преди 11 часа, Jorro каза:

Струва ли ми се или много постове са изчезнали и новите постове от днес всъщност са от преди няколко дни да не кажа седмици? 

Не виждам такива проблеми. Дай някой конкретен пример, ако може. 

Връзка към коментар

Явно след някой ъпдейт на софтуера се е появил досаден бъг или просто са премахнали функционалност, която преди беше налична. Преди в горния десен ъгъл на цитатите имаше една стрелкичка, която беше хиперлинк към цитираното мнение и беше лесно да се върнеш на оригиналното мнение. Сега този линк го няма и не намирам начин да проследя цитата до оригиналното мнение.

Връзка към коментар
преди 25 минути , Мари Николова каза:

@chandni, при мен всичко си е ОК, работи си стрелкичката.

Благодаря, проблемът е бил при мен. Вече го оправих. 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
преди 1 час, randi каза:

Сравнително редовно се случва да ми излиза известие за някоя тема, която никога не съм посещавал, дори не знам че съществува, камо ли да я последвам.

Дай пример, със скриншот най-добре.

Връзка към коментар
преди 6 минути , randi каза:

rrrrr.jpg.5429bfbc9fbebbe5eef4cd9c21fdc952.jpg

Това не е от темите, а защото следваш bronco, съответно те известява когато той пише 🙂

Иди тук: https://magelanci.com/notifications/options/  и си промени настройките на "Когато следван от мен магеланец публикува мнение"

Връзка към коментар
преди 8 минути , Георги каза:

Това не е от темите, а защото следваш bronco, съответно те известява когато той пише 🙂

Иди тук: https://magelanci.com/notifications/options/  и си промени настройките на "Когато следван от мен магеланец публикува мнение"

Мерси. Въобще не съм погледнал, че го следвам и оттам идва това.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

@Георги,при мене изчезнаха реакциите в долния десен ъгъл.Така например в темата за Русия не мога да благодаря?!? Не е е болка за умиране,но хем си отдава заслуженото към даден магеланец,който помага,хем се ориентирам в темата при реакции.

252475720_.png.e53cbf69a0691f8bc18e836b1e55dc40.png

Връзка към коментар
Преди 1 час, krasen_denev каза:

@Георги,при мене изчезнаха реакциите в долния десен ъгъл.Така например в темата за Русия не мога да благодаря?!? Не е е болка за умиране,но хем си отдава заслуженото към даден магеланец,който помага,хем се ориентирам в темата при реакции.

252475720_.png.e53cbf69a0691f8bc18e836b1e55dc40.png

Има магеланци, на които са им спрени реакциите - нито те могат да оставят, нито ти можеш да им оставяш. Благодари с думи 🙂

• Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
На 30.11.2020 г. в 16:14, Георги каза:

Има магеланци, на които са им спрени реакциите - нито те могат да оставят, нито ти можеш да им оставяш. Благодари с думи 🙂

Има ли причина за такава цензура?🤔

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 10 часа, Иван Попов каза:

Може би пак има някакъв проблем? Сега за първи път ми се появява. 

image.png.774207d0de30313185a5cbce711ca3b8.pngМоже

Трябва да ми кажеш как и кога точно се появява. Според мен си минал с мишката над мнение на мастера и си я преместил и поп-ъпа се е показал не над мнението както трябва, а на новото и място. 

преди 10 часа, crazyhorse каза:

Има ли причина за такава цензура?🤔

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.