Прескочи до съдържание

Коментари, мнения, бъгове, съвети относно новата версия

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , macf1an каза:

Жалко, мен ми е много симпатична тая тема, ще си я ползвам нея засега.

Жалко, и на мен ми харесва :)

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Фичо каза:

Жалко, и на мен ми харесва

Хайде и аз да се включа в клуба на харесващите я... :)

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 минути , T.E.Lawrence каза:

Може ли като търсиш нещо в търсачката да се върне пак хронологичната подредба от последния пост към първия? В момента ги нарежда чисто рандъм.

Като излезнат резултатите вдясно излиза бутон да сортираш по дата или релевантност. 

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Христиан каза:

Къде е тази тема, че нещо се крие от мен. :dancing:

Долу до Език има Тема

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
преди 7 минути , Христиан каза:

Къде е тази тема, че нещо се крие от мен. :dancing:

най-долу в страницата има бутон "Тема"

преди 13 минути , chandni каза:

Хайде и аз да се включа в клуба на харесващите я... :)

Аз съм четвъртият, харесващ ето това: :)

default.thumb.png.5587c191e732da82f77c220cde55eb21.png

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 5
Публикувано:

Айде, няма я вече :)

Не се правя на интересен, щеше ми се и на мен да не се налага да инсталираме допълнителна тема и да си карам само със стандартната, но не е толкова просто. Абсолютно нямам усилия да поддържам две теми, и въпреки че съм сигурен, че ще кажете, че сте ок да ви липсват някакви неща в другата тема, то аз не съм ок да липсват :)

• Харесвам 1
преди 2 минути , Георги каза:

Айде, няма я вече :)

Не се правя на интересен, щеше ми се и на мен да не се налага да инсталираме допълнителна тема и да си карам само със стандартната, но не е толкова просто. Абсолютно нямам усилия да поддържам две теми, и въпреки че съм сигурен, че ще кажете, че сте ок да ви липсват някакви неща в другата тема, то аз не съм ок да липсват :)

Честито! :)

При мен си седи още, сигурно за малко... :-)

Edit: Е, няма я. F5 я уби! 

Редактирано от rik4o
преди 10 минути , chandni каза:

Долу до Език има Тема

О, чудесна е! Връща ми усещането за старата версия, но с нови възможности. Ако трябва да гласуваме, но тази тема трябва да остане!!

Докато и се нарадвам и Георги я премахна... :( 

Редактирано от Duke
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Duke каза:

О, чудесна е! Връща ми усещането за старата версия, но с нови възможности. Ако трябва да гласуваме, но тази тема трябва да остане!!

Има я на скрийншот малко по-горе, запазил съм я! :P

Публикувано:

Бройката мнения има отклонения, защото не е само мнения, а брои всичко - снимки, коментари и т.н. Не се учудвайте, ако брояча ви е нараснал :) А аз събирам идеи как да го преведа по-коректно да не е брой "мнения". Неща? Не върви. Ама какво друго?

П.С. Списъка с харесалите е временно на английски, защото от съпорта изследват проблема със сливането на имената на харесалите/коментиралите. 

преди 2 минути , Георги каза:

Бройката мнения има отклонения, защото не е само мнения, а брои всичко - снимки, коментари и т.н. Не се учудвайте, ако брояча ви е нараснал :) А аз събирам идеи как да го преведа по-коректно да не е брой "мнения". Неща? Не върви. Ама какво друго?

публикации?

Редактирано от Childish
  • Харесвам 2
Публикувано:

Публикации е най-коректно, защото обхваща всичко и практически отговаря най-точно на извършеното действие - публикувам мнение, публикувам снимка, публикувам пътепис и т.н...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 минути , elateq каза:

Може ли да бъде добавена запетая при изброяването и да бъде преведено на български?

4.PNG

преди 56 минути , Георги каза:

...

П.С. Списъка с харесалите е временно на английски, защото от съпорта изследват проблема със сливането на имената на харесалите/коментиралите. 

Работи се по въпроса. :) 

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз да си напиша забележката. Минавах през моя пътепис: Тайланд и Камбоджа дрън-дрън-дрън... и случайно се зачетох във втората част. И там установих, че както в един момент разглеждам ват Арун, така в следващия се оказвам насред Чао Прая. А промеждутъка го няма никакъв. Превъртях до края втората част и никъде не открих липсващия отрязък?

PS. Другите части не съм ги преглеждала.

преди 4 часа, Георги каза:
преди 4 часа, Hollywood каза:

Нещо не мога да схвана. Има разлика м/у последните 10 и ново съдържание.

последните 10 са кеширани, ново съдържание е "на живо"

Ясно! Загрях как действа.

Редактирано от домосед
Загрях как действа. Въпросът не е актуален
Публикувано:

Въпросът Имаш профил? ми се вижда излишен. Пък и обикновено вниманието е към новите потребители - Нямаш профил? Регистрирай се. То който си има профил, и без това си знае. :)

Освен това мястото на въпроса не е точно на бутона, а някъде извън него. 

profil1.png.d13d8bd48ada1bd8413a3e92bef13f7e.png             >              profil2.png.399a6148330f3978561152353572a7b3.png 

Публикувано:

По обяд  в НОВО СЪДЪРЖАНИЕ създадох филтър по ТЕМА и запаметих новата категория като ТОП 10 но сега влизам и е изчезнал. Какво става?

Публикувано:
преди 4 часа, Георги каза:

Става :) Още някоя идея?

Като в Трипадвайзър, ама на кирилица: "контрибюшъни".

Аз умишлено изчаках малко време, че да се поогледам и поослушам.:girlwacko:

Жоре, много благодаря за новата визия! Много добре зная  колко време и нерви струва една такава промяна. Благодаря ти за търпението и за вниманието към всички забележки и желания за корекции.

От хората съм, които не обичат много-много промените, но тази тук ми харесва. Вчера си увеличих размера на шрифта, както посъветва някъде по-напред и дребният бледичък шрифт вече го няма. Не съм от много знаещите и много разбиращите по въпросите на IT, но мога да преценя, че новата версия е крачки напред.

Ясно е, че на всички не може да се угоди за всичко, но полека-лека нещата ще се изгладят. С търпение и толерантност от всички нас.

И имам предложение за ново лого на форума:

" Тук се сбъдват мечти"

Fotolia_56397337_Subscription_Monthly_M.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 10
Публикувано:
преди 15 часа, Евгения каза:

Аз да си напиша забележката. Минавах през моя пътепис: Тайланд и Камбоджа дрън-дрън-дрън... и случайно се зачетох във втората част. И там установих, че както в един момент разглеждам ват Арун, така в следващия се оказвам насред Чао Прая. А промеждутъка го няма никакъв. Превъртях до края втората част и никъде не открих липсващия отрязък?

PS. Другите части не съм ги преглеждала.

Просто нямам идея как може част от пътепис да изчезне. Да изчезне целия, да изчезне конкретна страница, да се дублира по-мога да реагирам, но скриптовете за миграция не действат на парче, че да се загуби само част от него. Проблем ли е да си го възстановиш и много ли липсва, знам че го имаше и на външен файл?

преди 14 часа, rik4o каза:

Въпросът Имаш профил? ми се вижда излишен. Пък и обикновено вниманието е към новите потребители - Нямаш профил? Регистрирай се. То който си има профил, и без това си знае. :)

Освен това мястото на въпроса не е точно на бутона, а някъде извън него. 

Готово

преди 14 часа, Hollywood каза:

По обяд  в НОВО СЪДЪРЖАНИЕ създадох филтър по ТЕМА и запаметих новата категория като ТОП 10 но сега влизам и е изчезнал. Какво става?

Запаметено е в Активност->Моите потоци->Мои категории. От там можеш да я извикаш, а ако искаш да я направиш по-подразбиране има иконки за изтриване, преименуване и задаване по подразбиране точно до името на категорията. Като я избереш по подразбиране, бутона за Ново съдържание вдясно ще бъде заменен от твоят нов поток. 

преди 13 часа, Rainy каза:

Шрифтът отново изглежда намален, ако е от значение... Особено начална страница.

Последна корекция...

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

Пътеписите ми се струва, че не са наред, поне аз не виждам как в Иберийския полуостров, мога да подредя както и бяха преди - по дата. Не става нисто със сортирай, нито с филтрирай....

Иначе, надявам се следващите 5 години да свикна с новия..... форум. Той дотогава сигурно пак ще е за смяна :D 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.