macf1an Публикувано: 28 април, 2017 Сподели Публикувано: 28 април, 2017 (редактирано) Нещо или ми убягва или не знам... Как да намеря всички мнения от даден потребител в конкретна тема? Редактирано 28 април, 2017 от macf1an Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 април, 2017 Автор Сподели Публикувано: 28 април, 2017 преди 1 час, macf1an каза: Нещо или ми убягва или не знам... Как да намеря всички мнения от даден потребител в конкретна тема? Хм, имало ли е такава опция преди? Само виждам в конкретен форум как да стане, но не и по тема. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 28 април, 2017 Сподели Публикувано: 28 април, 2017 Преди можеше да си го направиш като пипаш по адреса, стори ми се, че и сега може, ама йок.. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 април, 2017 Сподели Публикувано: 28 април, 2017 Има ли начин като се качва повече от една снимка да се подреди поредността им на визуализация по желание на пишещия и въобще да се вмъкват снимки в мнението измежду текста, както можеше преди? В момента снимките към мнение излизат само отдолу и то само в поредността на качване - или поне аз не открих начин да променя това. Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 28 април, 2017 Сподели Публикувано: 28 април, 2017 преди 1 минута , Георги Матеев каза: Има ли начин като се качва повече от една снимка да се подреди поредността им на визуализация по желание на пишещия и въобще да се вмъкват снимки в мнението измежду текста, както можеше преди? В момента снимките към мнение излизат само отдолу и то само в поредността на качване - или поне аз не открих начин да променя това. Когато добавиш всички снимки, в долния ляв ъгъл на всяка снимка има +, с който ги добавяш в мнението ти, където пожелаеш 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 28 април, 2017 Сподели Публикувано: 28 април, 2017 преди 19 минути , Георги Матеев каза: Има ли начин като се качва повече от една снимка да се подреди поредността им на визуализация по желание на пишещия и въобще да се вмъкват снимки в мнението измежду текста, както можеше преди? В момента снимките към мнение излизат само отдолу и то само в поредността на качване - или поне аз не открих начин да променя това. Просто поставяш курсора там, където искаш да вмъкнеш снимката и щракваш върху нея - не е нужно да е точно на "+" знака. 2 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 28 април, 2017 Сподели Публикувано: 28 април, 2017 (редактирано) Дали ще има възможност за директно импортване на снимки от Гугъл фото? Сега с андроид телефоните снимките по дефолт си се съхраняват в Гугъл и там си създавя албуми, клипове и пр. Обаче при опит да качиш снимка от уеб адрес не иска. Неразрешен формат. Там снимките в албумите не са с окончание jpg и т.н. но все пак би трябвало да има начин да се отсеят. Ето пример https://photos.google.com/share/AF1QipPxel0NWghlDLqtFfArXTyeDwG5z5IGkwWpZ7jWjkLwWI-NEqv6OUlIpeu61Ns2qw?key=WFZyMXZlazBYTkk1MkVPdG51ZDlPRDlSMHB2a1Bn Редактирано 28 април, 2017 от bay_kolio Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 април, 2017 Автор Сподели Публикувано: 28 април, 2017 Няма начин за снимките, проверих сега. Много хора псуват гугъл, че не дават директна връзка към файла, а на всичкото отгоре и тези връзки се оказват временни. 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Как да спра да получавам известия от активността на последван магеланец? Видях като опция само да спра да го следвам, а не искам това. Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Пробвай през профила -> Следвано съдържание -> Други (Магеланци) -> Квадратчето -> Без известия Връзка към коментар
Elena Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Не става...маркирам "без известия", обаче като информация си седи "незабавно известяване" (или нещо такова ) Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Виж в списъка с различни известия. Имаш: Когато следван от мен магеланец публикува нов статус Когато следван от мен магеланец публикува мнение Виж тези две цъкалки да са изключени. 1 Връзка към коментар
Alenn Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 Как да обновя списъка с посетените държави? Влизам в профила, редактирам списъка, давам save, след което промяната не е отразена. Опитах няколко пъти... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 11 май, 2017 преди 5 часа, Alenn каза: Как да обновя списъка с посетените държави? Влизам в профила, редактирам списъка, давам save, след което промяната не е отразена. Опитах няколко пъти... Най-вероятно гледаш ей този списък, който е стар и го държа още няколко дни, само докато се убедя, че няма никаква загуба на данни при трансфера, след което ще бъде премахнат: Начинът да се виждат посетените държави скоро ще е само чрез бутонче под профилната снимка до всяко мнение, няма да има как да се вижда на страницата с профила. Връзка към коментар
searus Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 А мога ли, и как, да редактирам пътепис? Преди като че ли можеше, сега не виждам никъде бутон... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 19 август, 2017 В момента, searus каза: А мога ли, и как, да редактирам пътепис? Преди като че ли можеше, сега не виждам никъде бутон... Временно е спряна редакцията заради коварен бъг. Ще може, надявам се до седмица. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 Функцията за игнориране на теми работи ли вече? От настройките на профила ми показва няколко теми, които съм игнорирала, но въпреки това тези теми се показват и в началото и в непрочетено съдържание т.е. същото е както беше преди тази опция. Отгоре вместо "Игнорирай темата" се показва в черно "Спри да игнорираш темата" обаче всичко си е както преди. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 21 август, 2017 преди 2 часа, mililia каза: Функцията за игнориране на теми работи ли вече? От настройките на профила ми показва няколко теми, които съм игнорирала, но въпреки това тези теми се показват и в началото и в непрочетено съдържание т.е. същото е както беше преди тази опция. Отгоре вместо "Игнорирай темата" се показва в черно "Спри да игнорираш темата" обаче всичко си е както преди. Би трябвало да работи вече. Провери дали всичко е ок. Аз игнорирах тази тема току що и ще дебна дали ще ми излезе в "Ново съдържание" Връзка към коментар
Childish Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 При мен също не работи - игнорирах няколко теми и все още ги виждам и в Начало, и в Активност. 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 преди 10 минути , Childish каза: При мен също не работи - игнорирах няколко теми и все още ги виждам и в Начало, и в Активност. Точно! Иначе темите си стоят в списъка ми с игнорирани теми но си се показват навсякъде наравно с останалите теми. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 Потвърждавам. Аз също игнорирах тази тема, за да проверя дали ще излезе в новото съдържание и излиза. Когато вляза в темата, отгоре стои бутон "Спри да игнорираш темата". 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 21 август, 2017 Трябва да работи вече, пробвайте. 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 преди 21 минути , Георги каза: Трябва да работи вече, пробвайте. При мен темите продължават да се показват. Няма промяна. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 21 август, 2017 преди 7 минути , mililia каза: При мен темите продължават да се показват. Няма промяна. Да уточня, че говорим за темите в "Ново съдържание". На заглавната страница няма как да не излизат, по съвсем друг начин работи там. 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 21 август, 2017 Сподели Публикувано: 21 август, 2017 Хм, щом е така вероятно работи и при мен. Влизах в темите и в момента не ги виждам в Ново съдържание, ама щом ще си седят на заглавната страница, предполагам, че работи и при мен. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега