cybersimo Публикувано: 22 август, 2017 Сподели Публикувано: 22 август, 2017 (редактирано) EDIT: От друг браузър стана. Не мога да пусна нова тема за търсене на билет. Попълнил съм правилно всички полета... Редактирано 22 август, 2017 от cybersimo Връзка към коментар
Bozhidar1978 Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 Как да изтрия събитие, което съм създал ? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 24 август, 2017 преди 1 час, bojih1978 каза: Как да изтрия събитие, което съм създал ? Докладвай го и ще го изтрия. За съжаление събитията са обвързани с периода на редакция на мненията и не мога да направя отделна настройка, която да позволява да се трият събития. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 Това как се разкарва? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 24 август, 2017 преди 21 минути , Hollywood каза: Това как се разкарва? Никак. Ще помисля дали да го смъкна по-долу, но няма разкарването. Връзка към коментар
Тони Публикувано: 25 август, 2017 Сподели Публикувано: 25 август, 2017 Има ли как да премахнем тия натрапени съдържания- промотирани от някого или албуми от преди години, а да излизат по-напред новите неща? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 25 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 25 август, 2017 преди 1 час, Тони каза: Има ли как да премахнем тия натрапени съдържания- промотирани от някого или албуми от преди години, а да излизат по-напред новите неща? Като кои по-нови неща например? Единствената секция, в която има ежедневна динамика са дискусиите и те са на водещо място, съгласих се да са над промотираните неща. Но нито календара, нито пътеписите, нито видео клиповете, нито галерията, нито атласа се обновяват ежеминутно, че да има причина да са пред някоя от другите секции. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 август, 2017 Сподели Публикувано: 29 август, 2017 Жороооо, пак е изчезнал любимият ми бутон "undo" 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 29 август, 2017 преди 12 минути , Фичо каза: Жороооо, пак е изчезнал любимият ми бутон "undo" Сигурен ли си? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 август, 2017 Сподели Публикувано: 30 август, 2017 преди 16 часа, Георги каза: Сигурен ли си? Мерси 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 19 юли, 2018 Сподели Публикувано: 19 юли, 2018 Как да запазя само едно мнение в дадена тема, без да следвам самата тема? Не откривам такъв начин. Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 19 юли, 2018 Сподели Публикувано: 19 юли, 2018 преди 8 минути , Емика каза: Как да запазя само едно мнение в дадена тема, без да следвам самата тема? Не откривам такъв начин. Под мнението има бутон Отметка. След като го натиснеш, се отваря прозорец, в който можеш да избереш записът да е личен и да натиснеш Публикувай. 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 19 юли, 2018 Сподели Публикувано: 19 юли, 2018 преди 7 минути , rik4o каза: Под мнението има бутон Отметка. Идеално! Сега съм само на телефон и не го виждам. Много благодаря! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 юли, 2018 Автор Сподели Публикувано: 20 юли, 2018 Това обаче е достъпно само за премиум членове. Бабешкият метод е да си добавиш отметка в браузера, а връзката към конкретно мнение можеш да вземеш от тук: 1 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 30 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 Как мога да филтрирам потебителите на форума по етичетчетата им? Има предвид ето тези под профилната снимка: Отидох на Кой е онлайн ==> Виж целия списък ==> Филтрирай по... , но тук ги няма. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 31 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 31 октомври, 2018 За съжаление няма такава опция. Няколко пъти съм писал на разработчика, че невъзможността да се клика върху значките ограничава доста. Ще е супер ако води до страничка, която да обяснява по-подробно за какво се дава съответната значка, кои хора я имат в момента и т.н., но...глас в пустиня за сега. Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 31 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2018 Това да му е кусура на форума. Живот и здраве в някоя следваща версия може и да я има тази функционалност. Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 Как може да изтрия мой пост, който съм направила по погрешка. Не намирам опция. Или пак трябва да се докладва. Мисля, че ако няма такава трябва да се създаде. На два пъти ми се случва - разсеяна съм, сбъркала съм темата, защото пиша в няколко или съм натиснала без да искам цитирай вместо редактирай.... 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 В момента, EliDion каза: Как може да изтрия мой пост, който съм направила по погрешка. Не намирам опция. Или пак трябва да се докладва. Мисля, че ако няма такава трябва да се създаде. На два пъти ми се случва - разсеяна съм, сбъркала съм темата, защото пиша в няколко или съм натиснала без да искам цитирай вместо редактирай.... С доклад. Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 14 март, 2019 Сподели Публикувано: 14 март, 2019 Добре де, не знам как ползвате форума вие, но аз за най-лесно през "ново съдържание" и така не се ровя излишно. поне аз така съм свикнал. Обаче.... като се появи някой, решил да публикува 200-300 снимки поотделно😭, вместо в албум например и трябва да скролвам ненам си колко страници, за да отида до това, което ме интересува☹️ Та въпросът ми е - има ли някакъв начин да игнорирам всички тези снимки и лесно да стигна до новите публикации? 5 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 март, 2019 Сподели Публикувано: 14 март, 2019 преди 12 минути , Petkan каза: Добре де, не знам как ползвате форума вие, но аз за най-лесно през "ново съдържание" и така не се ровя излишно. поне аз така съм свикнал. Обаче.... като се появи някой, решил да публикува 200-300 снимки поотделно😭, вместо в албум например и трябва да скролвам ненам си колко страници, за да отида до това, което ме интересува☹️ Та въпросът ми е - има ли някакъв начин да игнорирам всички тези снимки и лесно да стигна до новите публикации? под заглавието (Ново Съдържание) има филтри цъкни тип съдържание и си избери каквото искаш да видиш. После може да запишеш настройките като поток, и дори да избереш новия поток като подразбиращ се ПП ще преместя въпроса, само да намеря къде 2 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 14 март, 2019 Сподели Публикувано: 14 март, 2019 (редактирано) Преди 1 час, neuromancer каза: под заглавието (Ново Съдържание) има филтри цъкни тип съдържание и си избери каквото искаш да видиш. После може да запишеш настройките като поток, и дори да избереш новия поток като подразбиращ се @Petkan, ето ги реализирани предложенията на @neuromancer на практика. Още от момента, когато осъзнах проблема, за който говориш, ползвах филтрите и досега съм много доволен от резултата. Върши чудесна работа. Редактирано 14 март, 2019 от rik4o 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 14 март, 2019 Направо го махнах в потока по подразбиране. Така ще излиза редче само като има качен нов албум, но не и за индивидуалните снимки. 5 1 2 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 14 март, 2019 Сподели Публикувано: 14 март, 2019 преди 12 минути , Георги каза: Направо го махнах в потока по подразбиране. Така ще излиза редче само като има качен нов албум, но не и за индивидуалните снимки. Тъкмо това щях да предложа и аз. Браво! Иначе тези филтри съм ги нагласявал сто пъти, но така и не успях да ги запаметя за постоянно - на следващото влизане пак си излизат старите, дето са по подразбиране... Вдигнах ръце вече. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 14 март, 2019 преди 50 минути , Meidj каза: Тъкмо това щях да предложа и аз. Браво! Иначе тези филтри съм ги нагласявал сто пъти, но така и не успях да ги запаметя за постоянно - на следващото влизане пак си излизат старите, дето са по подразбиране... Вдигнах ръце вече. 1. Трябва да го запазиш като нов поток. 2. Трябва да го зададеш като поток по подразбиране. И сваляш ръцете после 🙂 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега