Прескочи до съдържание

*изтекла* Амстердам до Централна и Южна Америка от €136!

Препоръчани мнения

Публикувано:

Предполагам, че на всички, на които са им скрити правилата и е поставен надпис да се обадят, имат промяна в полетите. При промяната на полетите са засекли, грешката в тарифирането. 

Аз мисля, че още при продажбата са ни продали грешно маршрута. И в момента полета на отиване си стои със същите часове на тръгване и пристигане, но вече минава и през Амстердам. На връщане за същата дата има други полети до Мадрид пак през Амстердам, но аз бях избрала последния полет и явно при него изпускам всички възможни връзки.

Аз писах на АМ че искам премашрутиране, обаче очаквам да ми отменят билета.

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, mililia каза:

Хората със закупени билети от Мадрид до някъде си, да си проверят билетите в Check my trip, както и на сайта на Аеромексико. Имам предвид да се проверят полетите дали ги има, а не билетите.

Нашият полет Канкун - Мадрид се оказа отменен по отсечката Мексико Сити- Мадрид.  Полетът ми на отиване не е отменен, но при него също има промяна, тъй като и там има стоп в Амстердам. Сега като гледам разписанието има само полети от и до Мадрид с два стопа в Амстердам и Мексико сити. Предполагам, че при полетите от  Амстердам няма промени, но си погледнете за всеки случай. Естествено уведомление за това нямаме. Така че искам-не искам се налага да контактувам с авиокомпанията. Вероятно ще се стигне до отмяна на билета. 

Ако само са променени часовете, може да очаквате да ви променят билета или да ви пратят съобщение след няколко дена, не е нужно да е веднага.

От друга страна, те вече явно знаят за грешката, така че предполагам не пречи да се обадите да видите какво става с променените полети. Аз лично въобще не бих споменал липсващите условия по тарифата и нещо, свързано с грешка. Ако вие знаете, че тарифата е била грешка, имат пълно право да я отменят. За вас това е било редовна промоция и очаквате да не ви искат нищо повече.

• Харесвам 5
Публикувано: (редактирано)

Току-що от Аеромексико ми изпратиха нови билети. Дават ми и ден в Мексико сити.

Естествено в новите билети бяха оправили само полета на връщане, та се налага пак да им пиша и за полета на отиване.

В имейла до тях въобще не споменавам нищо по тарифата. Писах им, че искам премашрутиране през Амстердам, но те ми дават един ден повече в Мексико сити.

Не знам дали очакват да не се съглася, защото промяната е доста голяма, ама аз съм ок.

Освен това ми благодариха, че съм се свързала с тях.;)

Редактирано от mililia
  • Харесвам 12
Публикувано:

Ето какво ми написаха от Аеромексико:

Thank you for Contacting Aeromexico 

Regarding your Request your reservation has been checked and everything is Perfect you have Ticket Issue all the Flights are Confirm and also I send you a Confirmation e mail, and About the error that the web site is giving you is Informative about the Fare that you bought in this case the fare Rules are the Following 300 USD CHANGE FEE, In case of NO SHOW 150 USD also 30 EUR Service how I mention before this is only informative just so you are informed in case you need to make a change and it has nothing to do with your Flights,hope this information have helped.
  • Харесвам 7
Публикувано:
В момента, mililia каза:

Току-що от Аеромексико ми изпратиха нови билети. Дават ми и ден в Мексико сити.

Естествено в новите билети бяха оправили само полета на връщане, та се налага пак да им пиша и за полета на отиване.

В имейла до тях въобще не споменавам нищо по тарифата. Писах им, че искам премашрутиране през Амстердам, но те ми дават един ден повече в Мексико сити.

Не знам дали очакват да не се съглася, защото промяната е доста голяма, ама аз съм ок.

Освен това ми благодариха, че съм се свързала с тях.;)

То ако почакаш още малко сигурно ще оправят и отиването (ако е невалидно в момента, ако е валидно, но на теб не ти харесва няма да го оправят).

Публикувано:

Здравейте, аз имам билети за октомври, Мадрид-Доминикана, но не виждам къде проверявате самите полети. Може ли някой да даде линк да погледна какво става и с моите, че взех да се притеснявам :D

Публикувано:

Пробвай в checkmytrip.com с номера на резервацията и фамилията на някой от пътуващите.

Публикувано:
On 19.06.2017 г. at 11:16 AM, mililia said:

За да се появи този полет в checkmytrip го подадох като информация по имейл. Само по кода и фамилия не се появява.

Отговориха ми на мейла, че полетите остават потвърдени, просто имало 15 минути промяна в два от полетите, затова пишело да се свържа с тях. Вече са ми потвърдени всички пак.

Редактирано от mpetkov91
  • Харесвам 6
Публикувано:

И на нас от днес ни се появи There were problems retrieving the fare rules associated to your itinerary. Please Call us.

На база последния коментар и развитието при @mililia, мисля че причината за надписа е изместването с 5 мин. на един от полетите. За сега не смеем да пишем на АМ...

• Харесвам 2
Публикувано:

Не, че искам да се дървя, ама какво толкова се плашите от писането на авиокомпанията? Какво толкова може да стане? Те ако искат да ви канселират резервацията ще ви я канселират независимо дали сте им писали или не. Няма как те да не са забелязали, че в период от 2-3 часа в един конкретен ден са продали няколко хиляди билета Европа-Америка-Европа на необичайно ниски цени :lol: 

Аз лично съм купувал грешки няколко пъти и абсолютно всеки път пиша на авиокомпанията. Изненада - никой не ми е канселирал билети след като съм им писал. В повечето случаи или минават и грижи няма или компанията бързо-бързо ги канселира. От тогава минаха 2 седмици, очевидно ще се лети... 

Разбира се не им пишете с въпрос относно цената, а се направете на ударени и го играйте лаици, които не могат да си мениджнат резервацията и примерно не могат да си запазят конкретни места. Аз така в продължение на 1 седмица си чатих с Търкиш относно багажа (питах ги какви са забранените предмети :lol:)  и разписанието само и само да ги накарам да ми отворят резервацията и да потвърдят, че всичко е наред. 

• Харесвам 8
Публикувано:

Каква страхотна оферта. От кога търся подобни билети за Колумбия...  Пак съм пропуснал, понеже бях на почивка.  Това вече си е за яд, след като изпуснах Нова Зеландия, сега и Колумбия на такива невероятни цени... А уж съм редовен магеланец....но като си нямам ятак, така ще е...

• Харесвам 3
Публикувано:

Макар и да има няколко варианти за развиване на ситуацията, да ви искат пари на гишето е най-малко възможния :) Въобще не сте задължени да четете текста на тарифата, тези неща са за тур агентите, както и са за софтуерите, които правят ценообразуването. За крайния клиент в сайта се изкарва информацията, която го интересува - колко струва багаж, колко струва смяна и отмяна на билета и т.н. Милиони хора пътуват всеки ден, малък процент от тях дори знаят какво е fuel surcharge. 

Разбира се, всичко е възможно, особено когато авиокомпанията иска да се спаси от горещия картоф, на практика могат да си правят каквото си искат, пък ако те кефи съди ги... Но като цяло като виждам как се развиват нещата до сега, по-скоро ще летите, просто следете под око първите с подобни билети, те ще са белите гълъби с маслиновите клонки :)

• Харесвам 10
Публикувано:

Само веднъж съм виждала доплащане на гишето - при Singapore airlines при полет от Истанбул направо всеки втори го караха да доплаща. Но пак бяха доволни хората, които доплатиха, защото коментираха че оставала доста ниска тарифата за полета. 

Така че и да ви накарат да доплатите - няма да е истинската стойност на билета.  

Публикувано:
преди 4 часа, ruwenzogy каза:

Пак съм пропуснал, понеже бях на почивка. 

Оги, затова - почивка-непочивка - всяка вечер по едно око във форума! ;)

• Харесвам 6

Ние с @Яничка и @Desi75  си имаме официално потвърждение, че ще летим. Решихме, че Яничка  ще пише и за трите на АМ с някакви глупави питания за класа на резервацията /couch/. При това сме на две резервации. Отговорът ме направи щастлива. :yahoo:

Редактирано от Цвете
  • Харесвам 13

Сигурно ще ми се скарате :D :D :D , ама вместо да тръпна в очакване и тн, аз и едва ли една авиокомпания няма да забележи хилядите продадени билети, че моето писане ще и отвори очите...И аз ...грешка-негрешка.. направо си попитах какво означава това, че са ми изнезнали fare rules и дали е възможно да ми начисляват допълнителни такси и да ми отменят полетите и тн. Отговориха ми, че всичко е наред с моята резервация, по никакъв начин не трябва  да ме притеснява надписа и не е fare error, което вече ме успокои. Аз имам билети за Доминикана за октомври

Редактирано от nadeto_nn
  • Харесвам 8
  • 5 седмици по-късно ...
Публикувано:

Вчера са ми възстановили парите по кредитната карта за закупения билет.В резервацията имам две съобщения-полетите ми за връщане не са валидни и че е имало проблем с плащането.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 36 минути , pavelbs каза:

Вчера са ми възстановили парите по кредитната карта за закупения билет.

Много неприятно. За кога ти беше полета?

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,

някакво раздвижване по въпроса с билетите  има ли от юли насам? 

Кога летят първите от вас?

Мисля да купувам билети до Амстердам за февруари или още да чакам.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.