Прескочи до съдържание

Ок ли е тази цена на самолетен билет до...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, deian каза:

7-8 нощувки гоня. Пробвах с дадените от @aleksandrina дати, като удължа още малко престоя, но скача доста цената в момента.

Дали с наближаването на юни, примерно през март-април, мога да очаквам падане на цените, или заради сезона ще се задържат?

Ако те устройва някоя цена, може да си купиш едната посока и да дебнеш другата. Ама е малко нож с две остриета. 🙂 

Или да купиш посоката, за която те устройва цената и да гледаш алетрнативно с друга АК и/или до друг град. 

Тук поне няма зависимост на цената дали ще е еднопосочно или двупосочно.

Ето- с 10 кг чекиран багаж, без места (общо 498,87€😞

Sofia до Barcelona   чт 30 май 17:55 - 19:50  FR 6329 232,08  с Ryanair

Барселона Ел Прат – София  7 юни 22:05 - 02:00 (W6 4406 ) 266,79 € с Wizz

• Благодаря 1
Публикувано:

@deian - още едно предложение:

€ 485,22 за трима, с 10 кг чекиран багаж, без места

05.06 (06:45 - 08:40 FR 6329) - 13.06 (20:25 - 00:15 FR 6330)

Sofia - Barcelona - Sofia

Публикувано:

Да, има опции, все се въртят около 500 евро. Чудя се дали няма да паднат. Примерно за февруари има опция за същата конфигурация - под 300 евро. Дали защото е февруари, или защото е по-скоро, не знам.

Публикувано:
преди 6 минути , deian каза:

Да, има опции, все се въртят около 500 евро. Чудя се дали няма да паднат. Примерно за февруари има опция за същата конфигурация - под 300 евро. Дали защото е февруари, или защото е по-скоро, не знам.

По- скоро, защото е февруари. В добрите стари времена, бях купувала за 5,99€ София - Барселона, че беше и с включен тогава още 10 кг багаж.

Публикувано:
преди 23 минути , deian каза:

Гледай и цената на 1 билет, защото може при 3 да дига цената. Ако искаш чакай и гледай всеки ден цените. Аз нямам нерви за такова нещо и купувам ,когато е евтино независимо от месеца.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 26.01.2024 г. в 14:05, Captain45 каза:

Не знам дали не е късно, но еднопосочен от София до Пунта Кана на 17 февруари за двама пътника е 405 евро на човек с австрийските през Виена до Брюксел за 122 евро и от Брюксел до Пунта Кана с ТУИ Белгия за 283 евро. Остава обратният полет да се намери за по-добра цена.

Благодаря! Отиването го спазарих евтино.😀 650 евро за двама. София-Мадрид-Пунта Кана. За връщането още се моткам. Мадрид -София - 360 лв за двама, обаче от Доминикана до Мадрид.... Не падат под 600 евро на човек.  Чакам ласт минът да видим 😆. Кофти без САЩ виза, ама.... каквото такова. Да взема да извадя вече, явно няма да ги махат скоро.

Публикувано:
Преди 1 час, aneta72 каза:

Благодаря! Отиването го спазарих евтино.😀 650 евро за двама. София-Мадрид-Пунта Кана. За връщането още се моткам. Мадрид -София - 360 лв за двама, обаче от Доминикана до Мадрид.... Не падат под 600 евро на човек.  Чакам ласт минът да видим 😆. Кофти без САЩ виза, ама.... каквото такова. Да взема да извадя вече, явно няма да ги махат скоро.

Punta Cana - София - 27.02 - 402 евро ( Туи + Уиз)

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Търся билет Истанбул - Баку -Истанбул за 09.03 - 13.03.24 за двама.

Миналата седмица изпуснах билетите от 220 евро за двама на Пегасус  заради моята алчност , и сега най-евтините билети които откривам за двама са - 300 евро с Azal и 320 евро с Търкиш.

Колкото и да търся , все тази , не мога да намеря по-евтини за тези дати.

Тези които намирам са от jetcost.dk

Добра ли е тази цена?

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 26.01.2024 г. в 15:08, aleksandrina каза:

@deian - още едно предложение:

€ 485,22 за трима, с 10 кг чекиран багаж, без места

05.06 (06:45 - 08:40 FR 6329) - 13.06 (20:25 - 00:15 FR 6330)

Sofia - Barcelona - Sofia

На 26.01.2024 г. в 15:24, deian каза:

03-10 юни 2024, София - Барселона - София, 3 билета с 3 места с 3 приорити = 343.40 евро. Това вече е доста по-добре 😉 

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,

Опитвам се да разбера, но поради голямата разлика през годините в цените, не мога да се ориентирам достатъчно.

Бали за 2-ма човека, цена от София с Катар/като най-добра цена за момента/ двупосочно и за 2-мата ~2000евро ок ли е, за след около 6 месеца.

Дори да гледам за година напред/когато дори се води дъждовен период/, цените са горе долу същите.

Отделно имате ли идея, кога евентуално могат да пуснат някакви общи намаления /-10% или нещо подобно/

Благодаря предварително!

Публикувано:
Преди 1 час, spi7fire каза:

Здравейте,

Опитвам се да разбера, но поради голямата разлика през годините в цените, не мога да се ориентирам достатъчно.

Бали за 2-ма човека, цена от София с Катар/като най-добра цена за момента/ двупосочно и за 2-мата ~2000евро ок ли е, за след около 6 месеца.

Дори да гледам за година напред/когато дори се води дъждовен период/, цените са горе долу същите.

Отделно имате ли идея, кога евентуално могат да пуснат някакви общи намаления /-10% или нещо подобно/

Благодаря предварително!

За мен 1000е на човек е безумна цена дори за околосветско,но всеки сам си знае дълбочината на джоба...

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 1 час, spi7fire каза:

Здравейте,

Благодаря предварително!

Накратко - не е Ок. Изчакайте за нещо до 800 евро макс - от София. Иначе ако имате желание да свалите цената още, може да стане с тръгване от друг европейски град или по-добре търсете София-Сингапур/Банкок/Куала Л и после връзки до Бали. Най-удобно си остава с Търкиш или Катар от София да Бали, но 1000 е прекалено, дори и за днешните реалности. Успех 

• Харесвам 7
Публикувано:

Дали са ок тези билети за 24.06 - 04.07.24

София-Стокхолм

Стокхолм - Талин

Вилнюс - Осло

Осло - София 

Общо 460 евро за двама

Публикувано:
преди 15 часа, Dora Popova каза:

Дали са ок тези билети за 24.06 - 04.07.24

София-Стокхолм

Стокхолм - Талин

Вилнюс - Осло

Осло - София 

Общо 460 евро за двама

Така зададеното уравнение съдържа твърде много неизвестни. Затова и не мисля, че може да получиш адекватен отговор.

СС + СТ + ВО + ОС = 230

Кой по-добре от теб може да знае точно колко е СС, СТ, ВО и ОС?!

Извинявам се, ако горното ти звучи като заяждане. Не е, просто се опитвам да обясня, че ако искаш съвет, е добре да дадеш информация за отделните параметри и тогава хората с опит тук ще могат да ти кажат коя отсечка е на добра цена и коя е на завишена. Успех с планирането!

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, vorbis каза:

Така зададеното уравнение съдържа твърде много неизвестни. Затова и не мисля, че може да получиш адекватен отговор.

СС + СТ + ВО + ОС = 230

Кой по-добре от теб може да знае точно колко е СС, СТ, ВО и ОС?!

Извинявам се, ако горното ти звучи като заяждане. Не е, просто се опитвам да обясня, че ако искаш съвет, е добре да дадеш информация за отделните параметри и тогава хората с опит тук ще могат да ти кажат коя отсечка е на добра цена и коя е на завишена. Успех с планирането!

Прав си, не съобразих.

София - Стокхолм с Air Serbia - 123 евро за 24 юни за двама

Осло - София с Air Baltic -  214 евро за двама на 04 юли с бързо прекачване в Рига

Тези два полета ме интересуват.

Публикувано:
преди 29 минути , Dora Popova каза:

София - Стокхолм с Air Serbia - 123 евро за 24 юни за двама

Осло - София с Air Baltic -  214 евро за двама на 04 юли с бързо прекачване в Рига

Цените не са ниски, но са приемливи според мен.

При промото на Air Baltic есента тези полети излизаха по 20-30Е, ама към този момент ...

Стокхолм - Талин - има ли такъв полет? Аз си мислех, че всеки лови ферито?

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 23 часа, spi7fire каза:

Здравейте,

Благодаря предварително!

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/full-service-flights-from-amsterdam-to-bali-for-e484/?utm_source=fly4free.com&utm_medium=pushapp&utm_campaign=push

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 59 минути , jorocontrola каза:

Стокхолм - Талин - има ли такъв полет? Аз си мислех, че всеки лови ферито?

Има, с Раян ,47 евро за двама 

Публикувано:
преди 4 минути , Dora Popova каза:

Има, с Раян ,47 евро за двама 

Моя грешка. Стокхолм ми е Хелзинки ...

Иначе и аз имам билети билет точно с тях точно по тази линия, но август.

Ще минете ли само с малък ръчен багаж? Че доста дни планирате ...

Публикувано:
преди 34 минути , jorocontrola каза:

Моя грешка. Стокхолм ми е Хелзинки ...

Иначе и аз имам билети билет точно с тях точно по тази линия, но август.

Ще минете ли само с малък ръчен багаж? Че доста дни планирате ...

Мина ми през акъла тази мисъл , но нашите раници побират много, и до сега не сме имали никъде проблеми с тях.

А и е лято , ще се поберат повече дрехи.

• Харесвам 1
Публикувано:

София -Осло- София (двупосочно) за двама за пътуване юли ги купих за малко по малко от 300e през януари, т.е. около 150е отсечката Осло-София за двама. На Балтик ако се вземе и в двете посоки билета е малко по-евтино, отколкото двете отсечки еднопосочно. Не знам точно какви са ви плановете за Осло и дали предвиждате някаква обиколка из Норвегия, но аз предвиждам да си носим и якета, че средните температури в Норвегия през лятото не са за най-тънките летни дрешки. 

Публикувано:
преди 16 минути , Бръмбар каза:

София -Осло- София (двупосочно) за двама за пътуване юли ги купих за малко по малко от 300e през януари, т.е. около 150е отсечката Осло-София за двама. На Балтик ако се вземе и в двете посоки билета е малко по-евтино, отколкото двете отсечки еднопосочно. Не знам точно какви са ви плановете за Осло и дали предвиждате някаква обиколка из Норвегия, но аз предвиждам да си носим и якета, че средните температури в Норвегия през лятото не са за най-тънките летни дрешки. 

Целта ни е Прибалтика , Осло е само за цвят , затова се чудя дали си заслужава цената на билета Осло - София.

Публикувано:
преди 5 минути , Dora Popova каза:

Целта ни е Прибалтика , Осло е само за цвят , затова се чудя дали си заслужава цената на билета Осло - София.

Ами вземете до Рига и от там ходете насам-натам. Стокхолм ще ви е по 20-30е на човек на посока. Хелзинки пак. Талин и Рига може и с рейс ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.