marycap Публикувано: 20 август, 2025 Публикувано: 20 август, 2025 преди 8 часа, Дънди каза: А какви са ти отзивите от Венеция, щом скоро си го ползвал за там? В смисъл изчела съм каквито отзиви има в темата, но всеки скорошен е важен. И аз имам от тези същите и трябва скоро да го използвам. Имах 4 нощувки през декември и 4 нощувки през април и всичко беше наред. 7
Rossi to Публикувано: 20 август, 2025 Публикувано: 20 август, 2025 Краят на юли бяхме за 5 нощи в хостела в Копенхаген - Copenhagen Sydhavn с ваучери, които бяха 39 евро за 2 нощувки. Пак с такива ваучери нощувахме и в Berlin Mitte. Понеже за хостела в Копенхаген май някой беше писал преди време, няма да се впускам в подробности. Беше чисто, стаята стандартна четворна стая, близо до спирка на метро и автобус. В петък вечер беше обявено, че ще има жива музика и наистина имаше, но за съжаление публиката беше много малко. Като цяло не се усещаше в хостела да е пълно с туристи, за разлика от този в Берлин, където беше огромно стълпотворение от хора. Хотелът Берлин Мите се състои от 3 осем етажни сгради и на рецепцията и около нея винаги беше пълно с хора. Много се чакаше и за асансьор. Но пък стаята ни беше най-приятната стая от всички АиО хостели, в които сме били. Беше много светла, заради многото прозорци, с отделна баня и тоалетна, и дори имаше истински гардероб. На комуникативно място се намира, близо до спирки на няколко автобуса. 7
Цвете Публикувано: 25 август, 2025 Публикувано: 25 август, 2025 Предлагам ваучер, валиден до 24.11.2025 и за следните градове:
Дънди Публикувано: 25 август, 2025 Публикувано: 25 август, 2025 Преди 1 час, Цвете каза: Предлагам ваучер, валиден до 24.11.2025 и за следните градове: Колко ношувки и каква цена?
Цвете Публикувано: 25 август, 2025 Публикувано: 25 август, 2025 В момента, Дънди каза: Колко ношувки и каква цена? 2 вощувки за 19 евро. 1
Дънди Публикувано: 25 август, 2025 Публикувано: 25 август, 2025 преди 59 минути , Цвете каза: 2 вощувки за 19 евро. Пиша на лично.
Ivan Ivanich Публикувано: 2 септември, 2025 Публикувано: 2 септември, 2025 Да попитам, имаме резервирани две стаи в хостела в Копенхаген, но състава на групата се промени, едната двойка се отказа и сега ще пътува друга. Въпросът ми е трябва ли да се промени името на титуляра в резервацията и може ли човек сам да го направи или трябва да се свържем с хостела?
Argentique Публикувано: 30 октомври, 2025 Публикувано: 30 октомври, 2025 Само утре за резервации до края на април код за -30%: HALLOWEEN30. Да напомня - има нови и сравнително нови в Лондон, Милано, Флоренция, Брайтън... 12 2
stanimir Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 В момента Voucherwonderland имат голямо промо за 10 годишнината си. Само за 79€ може да се купуват ваучери с номинал 200€ : https://www.voucherwonderland.com/geburtstag-special С тях може да се плаща за всички оферти в сайта на Voucherwonderland. По-интересно е , че може да се плати и за ваучери на A&O Hotels : https://www.voucherwonderland.com/ao-multigutschein-2 Важат за всички A&O хотели с малки изключения.Валидност до 2028 г. 3 нощувки за двама ( +2 деца до 17 години) в двойна стая (валидни в 30 града , 11 държави , 43 хотела) ще струват само 88€. Подробни разяснения тук : Линк 10 5 2
Argentique Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Нали мога да купя няколко по-евтини ваучера и да ги комбинирам впоследствие? Я се похвалете вие какво купихте.
ДиянаВ Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Пише, че за една резервация може да се ползва само един ваучер. Ако е на по-голяма стойност, се заплаща с банкова карта. Ако е на по-малка стойност, разликата се губи. Само че за АО хотелите май има някаква друга схема за 209€, която не мога да разбера. Много е сложна за моя мозък тази покупка и нищо няма да купя 😆 3
stanimir Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 14 minutes ago, ДиянаВ said: Само че за АО хотелите май има някаква друга схема за 209€, която не мога да разбера. 1.Купуваш за 79€ ваучер на Voucherwonderland на стойност 200€. 2.С този ваучер купуваш ваучер на А&O на стойност 209€ , като доплащаш разликата от 9€. Тоест за 88€ ( 79+9) си осигуряваш ваучера на A&O на стойност 209€ 6
ДиянаВ Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Зимно време и извън празничните периоди и събота нощувките не са толкова скъпи. Примерно за Маастрихт в края на ноември в ден неделя за двама хотелска стая е 60€. Към тази сума обаче се добавя city tax и още някаква еко такс и става 80€. Виж нощувка в събота е двойно, тройно и нагоре - зависи от датата. Минус на пътуването през седмицата е, че транспортът излиза по-скъпо, защото няма уикенд оферти. Като теглиш чертата накрая излиза танто за кукуриго😜
Argentique Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Като гледам, има изгода за скъпите локации Лондон, Единбург и не се сещам за друго. Отделно, не е нужно да се купува баш АО ваучерът веднага, може да пуснат друга далавера. 😄 Обаче в тия локации искат да ходят всички и трябва да се запазва от днес за май месец примерно. Няма угодия. 😄 Още ми се вее един от евтините по 19€. След като се отбелязах в Грац-а, направо не знам където да го оползотворя, сигурно по Германия ще се наложи да ходя. 1 1
stanimir Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Абе ти да не пиеш ? За 88€ получаваш три нощувки за двама.29.33€ на вечер двойна стая. И да , имаш си ваучер за 200€, който може да ползваш и за всяка друга оферта от сайта на Voucherwonderland. Не е задължително изобщо да е A&O. Аз съм ползвал веднъж в Местре.Беше вече изтекъл тригодишния период , но се оказа, че заради ковид са удължили валидността и го наместих някъде на четвърта година и половина след купуването 😄 3
tougherty Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 преди 1 минута , ДиянаВ каза: Зимно време и извън празничните периоди и събота нощувките не са толкова скъпи. Примерно за Маастрихт в края на ноември в ден неделя за двама хотелска стая е 60€. Към тази сума обаче се добавя city tax и още някаква еко такс и става 80€. Виж нощувка в събота е двойно, тройно и нагоре - зависи от датата. Минус на пътуването през седмицата е, че транспортът излиза по-скъпо, защото няма уикенд оферти. Като теглиш чертата накрая излиза танто за кукуриго😜 Ако е за двойна стая е така, но ако наистина стаята може да се ъпгрейдне безплатно за + 2 деца до 17г. , 3 нощувки за 88 е топ. Как става този ъпгрейд? 2
Argentique Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Единбург отпада (поне в моята глава): Лондон обаче засега е обещаващ Ама вие мен не ме гледайте, просто Германия не ме влече, а Копенхаген, Венеция, Ротердам и Грац вече ги извъртях. За хора, които могат да стоят 3 дни в един град, особено с деца, си е топ оферта. Аз доста се измъчих с полетите до Нидерландия примерно, защото първо запазих места (нямаше много избор) и после следях за билети... 2
ДиянаВ Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 преди 5 минути , tougherty каза: Ако е за двойна стая е така, но ако наистина стаята може да се ъпгрейдне безплатно за + 2 деца до 17г. , 3 нощувки за 88 е топ. Как става този ъпгрейд? Не знам. Аз края на месеца ще използвам един стар ваучер отпреди 2 години за 30€ за Аахен. Имам още един, който изтича догодина и уж мисля да го наместя за Копенхаген. Вероятно не е за мен този тип пътуване според ваучера. Може би е по-подходящо за пътуващи с кола, транзитно преминаващи за бързо и подобни. Уж пия, ама все още не мога да припозная офертата като моя 😄 Който се похвали, евала🙂 2
Argentique Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 преди 6 минути , ДиянаВ каза: Може би е по-подходящо за пътуващи с кола, транзитно преминаващи за бързо и подобни. Лондон е по-лесен за осъществяване, защото има билети до всякакви летища и все ще излезе нещо по-читаво като цена на билет. Отделно знаем цените за настаняване там. Венеция за желаещите също не е зле и предлага куп градчета за обикаляне в околията и криво-ляво три летища на половин-два часа път. Там даже два пъти успях да отида с ваучер. 4
stanimir Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Няма нужда да се убеждаваме.Който сметне, че ще му е полезно, ще се възползва.Нали така е с всички предложения , които публикуваме във форума ? Има си хора за Кишинев , за Лансароте, за Грац , Единбург и т.н. 9
ДиянаВ Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Затова с @Argentique чакаме някой да се похвали какво е купил 😃 Аз си мрънкам, но размишлявам върху този за плащаш 39€ и получаваш ваучер за 100€. Ако го взема и ако сега искам да купя такъв на АО трябва да доплатя още 39€ за ваучера им от 2 нощувки, така ли? Т.е. Даваш 78€ и получаваш ваучер за 139€. Наистина много неизвестни ми идват в тази схема. Отделно пише, че е за 12 месеца и хич не разбрах как се случва удължаването му с още 2 години. Май този на основния сайт ваучерленд е 12 месеца и като си купиш другия стават 36 месеца. Т.е. не можеш да го държиш повече от година без да купиш друг. Направо става ваучер във ваучера работата 😁 1
stanimir Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Когато и да се отиде в Лондон , три дни стая в хотел за 88€ (+ City Tax) е абсолютен джакпот, дори човек да е сам. Без значение делник , празник , лято ,зима.Нямам нужда от сложни схеми ;:) 8
Argentique Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 преди 10 минути , ДиянаВ каза: Затова с @Argentique чакаме някой да се похвали какво е купил 😃 Точно така 😄 Мен ми мина през акъла схемата – ваучер за 100EUR (€39.00). После купувам за две нощувки тук: https://www.voucherwonderland.com/ao-multigutschein?c=10 без закуска, доплащам 19€. И имам за 58€ две нощувки в Лондон. Просто три дни нямам време. 4
Седем Два Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 16 minutes ago, ДиянаВ said: Затова с @Argentique чакаме някой да се похвали какво е купил 😃 Аз си мрънкам, но размишлявам върху този за плащаш 39€ и получаваш ваучер за 100€. Ако го взема и ако сега искам да купя такъв на АО трябва да доплатя още 39€ за ваучера им от 2 нощувки, така ли? Т.е. Даваш 78€ и получаваш ваучер за 139€. Наистина много неизвестни ми идват в тази схема. Отделно пише, че е за 12 месеца и хич не разбрах как се случва удължаването му с още 2 години. Май този на основния сайт ваучерленд е 12 месеца и като си купиш другия стават 36 месеца. Т.е. не можеш да го държиш повече от година без да купиш друг. Направо става ваучер във ваучера работата 😁 Ваучерът за 139/209 е с включена закуска. Виждам, че има и такъв за 119/179 (две/три нощувки) без закуска. Ако се купи такъв сметката е 39+19 доплащане, т.е. 58 за две нощувки без закуска. Писали сме заедно с Argentique 4
ДиянаВ Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Аха, ето чак сега разбрах, че имало със и без закуска. Добре навих се 😃 може би за Лондон с преспиване😜
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега