Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Отделно гледам, че АО в Лондон, който още не е отворил, ще се помещава в сградата на DoubleTree by Hilton Docklands Riverside срещу Canary Wharf и поне по снимките стаите се различават в хубава посока от останалите метални мебели в АО.
Бе утре на свежа глава ще прочета пак условията и ще действам. 

Накрая да не се хвалим само ние с @ДиянаВ 😄

Пък и за мен си е бонус, най-сетне имам летище до Лондон под носа. 😄

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:

Аз наскоро преоткрих A&O като верига. Имах доста приятни настанявания при тях, а с един ваучер за 19€ сега запазих нощувки, които продават за 550лв. От Хелуинското промо онзи ден пак направих две резервации, които така или иначе ми трябваха, на супер цена. 

Най-вероятно ще взема и този път. Единствено се замислям, че може би няма да бързам да купувам конкретен ваучер за нощувки, ами ще изчакам или друга промоция за A&O или да имам яснота какво точно би ми трябвало.

П.С. Новата локация в Лондон, ще е доста по-голям ъпгрейд от това, което стандартно предлагат. Дори само за там бих взел ваучер и да отида за н-ти път.

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз не разбирам обаче, ако си купя ваучера за 200 евро и после искам да си букна тази оферта https://www.voucherwonderland.com/ibis-styles-basel-city как да разбера първо има ли места в хотела, за моите дати и второ стаята като е двойна мога ли да си доплатя и колко за трети възрастен в нея? Хелп, че офертата е наистиан добра.

• Замислям се 1
Публикувано:

Друго, може да се купи ваучер за 100€ за 39€ и да се изгърми за две нощувки по тази оферта:
https://www.voucherwonderland.com/multigutschein-europa-hotelgutschein?c=10
2 евро се губят по трасето. :wink:
Тук влизат Виена, Венеция Местре и Ротердам, наред с останалите немски, че и София даже 😄.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 13 минути , Argentique каза:

че и София даже

И аз се смях на Софията, че и Букурещ🙃

преди 25 минути , Argentique каза:

Накрая да не се хвалим само ние с @ДиянаВ

Аз съм готова вече с ваучер-ваучера 😆

39+19€ 2 нощувки без закуски за АО

Лесно стана и по усет дори за моя мозък без грам да знам немски. Само внимавах за колко пари ще потвърдя при плащането😛

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 4 минути , ДиянаВ каза:

И аз се смях на Софията, че и Букурещ🙃

Аз съм готова вече с ваучер-ваучера 😆

39+19€ 2 нощувки без закуски за АО

Лесно стана и по усет дори за моя мозък без грам да знам немски. Само внимавах за колко пари ще потвърдя при плащането😛

Аз си взех за 200 😄. Никой като не се похвали, да се похвалим ние. 😄
Пробвах да въведа кода в следващия ваучер, намалява си сумата. 

• Харесвам 2
  • Браво 2
Публикувано:

Да попитам Revolut става ли за покупка на подаръчните ваучери?

Опитвам се да купя, но след като въведа данните на картата, само презарежда страницата и плащането не минава, а и не изписва никаква грешка или друго съобщение.

Публикувано:
преди 6 минути , Ivan Ivanich каза:

Опитвам се да купя, но след като въведа данните на картата, само презарежда страницата и плащането не минава, а и не изписва никаква грешка или друго съобщение.

Става, трябва да се влезе в Револют и да се одобри транзакцията в рамките на 5 минути. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 минути , Ivan Ivanich каза:

Става, аз взех с Револют.

• Харесвам 4
Публикувано:

аз не разбрах как се резервира фамилна стая в АО с ваучер (за 3 или 4 четирима души)

щото пише че цените са за двама...

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз се записах с 3 нощувки в Лондон за общо 170 лв. за двама възрастни и две деца, което мисля че е супер цена. Даже имаме и включени закуски за възрастните. Когато купите ваучер и го въведете в приложението, дава да изберете колко човека сте и при избор на деца, излиза опция за фамилна стая. Имайте предвид че ваучерът за 3 нощувки не може да се ползва само за 2 нощувки. Изобщо не може да направите резервация с ваучер ако няма 3 свободни дни.

• Харесвам 2
  • Замислям се 3
Публикувано:

Аз съм с резервация за началото на май за Лондон – 3 н. 😄 Не знам какви билети ще има, но каквито и да са, все ще се балансират ценово с хотела.
За жалост, само за АО могат да се видят свободните дати, а за другите ваучери трябва да се подава заявка чак след покупка на ваучера, с номера му.
Но по-смелите и по-гъвкавите времево могат да се пробват, има съвсем прилични оферти за Швейцария: https://www.voucherwonderland.com/kurzurlaub-schweiz
Париж: https://www.voucherwonderland.com/staedtereisen/frankreich/paris, Англия: https://www.voucherwonderland.com/kurzurlaub-england?p=1, Испания: https://www.voucherwonderland.com/kurzurlaub-spanien и т.н. Доколкото виждам, на ваучерите за хотелите пише 31-day return & exchange policy, така че ако се купи за някой определен и се гонят дати, пък няма места, може да се отмени.
Да, не може да се планира така лесно като в Букинг, но и цените не са като там.
Благодаря на @stanimir за находката. Лондон не беше в списъка ми с възможни локации за посещение в близката година-две, ама то грехота... 😄

• Харесвам 7
  • Смея се 1
Публикувано:

Аз определено имам някакъв проблем с плащането на ваучерите, но не мога да разбера какъв. Когато попълня полетата с данните за плащане, пробвах няколко карти и браузъри, и натисна бутона за плащане, екрана само се обнови, изчезват данните за картата и това е, плащането не минава. 

Някой да има идея как да се справя с това чудо?

Публикувано:
преди 30 минути , Ivan Ivanich каза:

Аз определено имам някакъв проблем с плащането на ваучерите, но не мога да разбера какъв. Когато попълня полетата с данните за плащане, пробвах няколко карти и браузъри, и натисна бутона за плащане, екрана само се обнови, изчезват данните за картата и това е, плащането не минава. 

Някой да има идея как да се справя с това чудо?

PayPal?

Публикувано:
преди 17 часа, stanimir каза:

В момента Voucherwonderland имат голямо промо за 10 годишнината си.

Май свърши купонът с тия ваучери... :rolleyes:

• Харесвам 2
Публикувано:

И аз взех ваучер за 3 нощувки със закуска (но още снощи) - дори се замислих и за четири, но нейсе, колкото толкова :smile: Само си ги трупам тези ваучери, че все не можем да ги наместим времево. 

Ама пък са валидни 3 години, което все трябва да е достатъчно за едно прескачане до Лондон, че децата още не сме ги водили там, а ми се ще много.

Благодаря за споделената оферта!

Публикувано:
преди 7 минути , ДиянаВ каза:

Май се изчерпаха ваучерите. При вас излизат ли още?

Е, те бяха по около хиляда бройки на вид, колко му е. То само в този форум сигурно 50 се продадоха. 😄

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , ДиянаВ каза:

ти какво взе, ако е удобно да питам?😁

Удобно е, взех си ваучери с три нощувки от A&O, но по-натам конкретен хотел и дати не съм избрал още, за три години  ще ги оползотворя със сигурност. :wink: 

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Argentique каза:

Е, те бяха по около хиляда бройки на вид, колко му е. То само в този форум сигурно 50 се продадоха. 😄

Аз ходих да тренирам и ми се завъртя в главата дали да не взема още един. То пък свършили, но нищо - имам един стар, един нов, а до догодина пак ще излезе някоя промоция 🙂

Публикувано:

И аз уж купих 1 ваучер от тези на стойност 200 евро, но още не е дошъл на мейла ми. При вас веднага ли дойдоха? Проверих и не е в спам папката.

• Шок 1
Публикувано:
37 minutes ago, ДиянаВ said:

Аз ходих да тренирам и ми се завъртя в главата дали да не взема още един. 

Аз затова и не припарвам до фитнеса.

А оферти винаги ще има 😉

• Харесвам 4
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.