test124 Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август преди 18 минути , Otnesen каза: може да попрочетеш Попрочел съм това онова
test124 Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август преди 5 минути , stanimir каза: Нали вече се изясни , че фалитът не касае A&O ваучерите.Ползвай си ги със здраве.Затова темата за фалита беше отделена от темата за A&O. За мое голямо съжаление няма да мога да ги ползвам в близко бъдеще. Не искам просто така да изтекат, 20 евро на вечер за двойна стая не е лоша цена и на някого може да му бъдат полезни.
Otnesen Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август преди 50 минути , test124 каза: Попрочел съм това онова Реагирах първосигнално като видях логото на Voucherwonderland за което се извинвам....но това ме подсети да оспорвам транзакцията,понеже пратих мейл на който не отговарят.
Travelling Guinea Pig Публикувано: 18 август Публикувано: 18 август преди 16 часа, Otnesen каза: Успех. Пиши ,ако някой го купи че и аз имам за продаване... За кои градове и с каква валидност/вид стаи са Вашите?
crazyhorse Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август На 9.07.2026 г. в 0:06, mary_shery каза: свързах се по WhatsApp с техен служител Кой е номерът по който си се свързвала? На 26.07.2026 г. в 19:12, Дани Магелани каза: На този webservice@aohostels.com След колко време ти отговориха? 1
Фил Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август Има ли някакъв начин да се провери дали има повече от една стая, свободна за резервиране с ваучери, че едни приятели ме молят да организирам една Венеция за Биеналето, а сме 4 човека, иначе имам 2 броя ваучери за Местре?
stanimir Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август Ако се вярва на сайта , щом свети в зелено трябва да има : 2
Дани Магелани Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 2 часа, crazyhorse каза: След колко време ти отговориха? Към седмица 1 1
mary_shery Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 2 часа, crazyhorse каза: Кой е номерът по който си се свързвала? +49 30 809471212 Това е номера, посочен е в сайта им да контакт по WhatsApp. Отговориха ми за минути. 1
ДиянаВ Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 3 часа, Фил каза: Има ли някакъв начин да се провери дали има повече от една стая, свободна за резервиране с ваучери, че едни приятели ме молят да организирам една Венеция за Биеналето, а сме 4 човека, иначе имам 2 броя ваучери за Местре? Направете резервацията едновременно от два телефона. 1
test124 Публикувано: 25 август Публикувано: 25 август На 17.08.2026 г. в 21:08, test124 каза: Здравейте, Предлагам ваучери за А&О, които .... От промоцията за самостоятелна двойна стая валидна за Копенхаген (Sydhavn), Франкфурт, Аахен, Дортмунд, Дюселдорф, Ваймар и Грац - останаха два ваучера. При интерес пишете на лични.
Фил Публикувано: 3 септември Публикувано: 3 септември Не е ваучер, а уж промо някакво: OFFER DETAILS Think a&o Hostels only offer shared rooms? Think again, because we also have private twin rooms where you can enjoy some peace and quiet! So how about an upgrade? Book your twin room now from just €49 per night! This offer is ideal for a city break for two without breaking the bank. Choose from over 40 a&o Hostels in more than 30 European cities and book directly before the limited availability runs out! The central locations, modern facilities and surprisingly affordable rates at a&o Hostels promise a wonderful stay – everyone can travel. Price: just €49 per night in a twin room (plus city tax where applicable) Booking: This offer is only available for binding FIX bookings and there is a strictly limited number of rooms per hostel per night – so book quickly before it’s too late. Rooms: double or twin rooms with shower/WC and TV 5
Argentique Публикувано: 3 септември Публикувано: 3 септември Между другото, постоянно има ваучер за семейна стая с деца (може и без, обикновено искат 1 възрастен да се регистрира само, та се сещайте) и закуска за 89€ за 2 нощувки: https://www.aohostels.com/en/shop/detail/family-voucher-en/ Датите за ваучерите, знаете, че са ограничени. 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега