Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Иначе в сайта на а&о има ваучери по 99€.

За 2 нощувки ли? Ако да, къде?
Използвам случая да кажа, че ние в топъл сезон бяхме на нещо като фудкорт в центъра (Broens Gadekøkken) на открито. Има куп павилиони с различна кухня. 
То има и други заведения, но цените са малко по-височки.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 32 минути , ДиянаВ каза:

А тия какви са или пак нещо съм се заблудила?

https://www.aohostels.com/en/services/vouchers/

Уж е ок, просто гледах в немския сайт (където няма), а ти – и в АО. Иначе в твоя има и 2 нощувки в Лондон, което си е оферта и без да е промо. :smile:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 37 минути , Argentique каза:

в твоя има и 2 нощувки в Лондон, което си е оферта и без да е промо

Сега пък ти къде го видя това 😄?

Уж мислехме за РД на щерката да ходим двете в Лондон за 26 май, но то вече се зае с ваучерите, освен ако не пуснат нова порция. Лошото е, че чакаме графиците за втория срок, защото по това време има разни класни, а и НВО 10 клас й предстои, та още не можем да се фиксираме. Ако не стане за на пролет с ваучера, ще го ползваме за коледната украса 🙂 Може би като пуснат промоция на ваучери и по-бързо се заемат модерните дестинации. Ще видим, все ще се използва и този ваучер.

Публикувано:
преди 4 минути , ДиянаВ каза:

Сега пък ти къде го видя това 😄?

Screenshot_20260116_181759_Chrome.jpg.70c5f7d4a17524deb8374a04015af840.jpg

В твоя линк. Места има чак след август.

Взеха да му падат оценките в Букинг, но половината отзиви са от стари клиенти на Doubletree с очаквания и се оплакват от АО. Ще видим,  живот и здраве. Аз имам нощувки в началото на май. Билети нямам още. Но с ваучери е така.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 часа, Дани Магелани каза:

А аз направих резервация за юли в Ротердам и чак тогава разбрах какъв е ваучерът. Едва ли може да се анулира. Сигурна ли си, че е за две нощувки за двама? Аз мислех, че е за един?

А какъв се оказа? Въобще има ли ваучер за един т.е. в самостоятелна стая, а не в обща спалня?

Дани Магелани
Публикувано:
преди 2 часа, Ivan Ivanich каза:

А какъв се оказа? Въобще има ли ваучер за един т.е. в самостоятелна стая, а не в обща спалня?

Нямат май изобщо самостоятелни стаи в Ротердам, където резервирах. Най-малките общи са за 4. Все едно. Няма да го ползвам този ваучер, защото имам алтернативна резервация.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 17.01.2026 г. в 2:06, Дани Магелани каза:

Нямат май изобщо самостоятелни стаи в Ротердам, където резервирах. Най-малките общи са за 4. Все едно. Няма да го ползвам този ваучер, защото имам алтернативна резервация.

Този ваучер евентуално можеш да го ползваш за закуски някъде другаде, ако не искаш настаняване в обща спалня.

Какво стана с моята недогледана резервация - върнаха ми парите 59€, но ваучерът си стои активен в а@о и до последна стъпка е годен да се прави резервация. Мисля някъде, някога и евентуално да закусвам с него без претенции 😉

Публикувано:
преди 2 часа, ДиянаВ каза:

Този ваучер евентуално можеш да го ползваш за закуски някъде другаде, ако не искаш настаняване в обща спалня.

Какво стана с моята недогледана резервация - върнаха ми парите 59€, но ваучерът си стои активен в а@о и до последна стъпка е годен да се прави резервация. Мисля някъде, някога и евентуално да закусвам с него без претенции 😉

И аз за това мислех.  Вече имам направена резервация в Ротердам, а няма да бъда там, така че отпада..

Публикувано:

Любовно промо:

image.png.7e2d946ccaf2494e65c3f3848724991a.png

https://www.aohostels.com/en/shop/detail/ao-valentinstag-2026-en/?mc_cid=d6c659ad8c&mc_eid=f34bcb069a

Aachen, Antwerp, Berlin, Bremen, Brighton, Brussels, Budapest, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Edinburgh, Florence, Frankfurt, Graz, Hamburg, Cologne, Copenhagen, Leipzig, London, Manchester, Milan, Munich, Nuremberg, Prague, Rotterdam, Salzburg, Stuttgart, Venice, Warsaw, Weimar, Vienna.

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Публикувано:

Приятелката ми взе редовен ваучер за 99€ преди 3 седмици, но не ме е яд, че не чакахме оферта, защото свободните дати за 2 последователни дни в края на юни за Копенхаген се изчерпаха миналата седмица. 

Изкушавам се дали да взема един ваучер, но май ще чакам друго промо - Великденско или есенно, т.к. вече имам 2 ваучера в запас. Този път за Венеция ми е мисълта. 79€ за там как е? В смисъл биха ли я включили в други оферти през годината, защото на този етап не ми е в плановете за 2026?

Публикувано:
преди 4 минути , neuromancer каза:

Венеция през януари ми излезе 30 евро за трима, без закуската. 

Без ваучер.

В тази верига или друго настаняване. 

Публикувано:

Да, в А&О, затова го писах.

Флоренция беше около 40 без закуска, там градската такса е по-висока.

Прави се резервация като си логнат, има още 10% отстъпка ако платиш предварително. 30 те са с отстъпката вече.

• Харесвам 4
Публикувано:

Цената може би не е най-ниската, ама ваучерът е с валидност 3 години и включва доста градове, така че все някога ще се ползва.

Имам един от 19Е с малко градове и искам, не искам ще ходя лятото в Хамбург, защото изтича скоро 😞

Публикувано:

Хамбург, не отиваш в Хасково или в Харков - Хамбург е достатъчно интересен град за два дни.Нали знаеш ,че може да го ползваш и след това , но резервацията трябва да е в срока на валидност на ваучера.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ми аз това гледам да напасвам някак си - желанието за конкретен град с изгодната оферта, като може би е фактор и броя натрупани ваучери съобразно възможностите за пътувания в годината.

Хамбург не е зле, и аз съм го заглеждала.

Публикувано:

Аз Декември ползвах един ваучер от 19€ точно в Хамбург. Града е много интересен и пролет/лято ще има много какво да предложи. А наоколо също има много интересни малки и големи градчета. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Blago каза:

Аз Декември ползвах един ваучер от 19€ точно в Хамбург. Града е много интересен и пролет/лято ще има много какво да предложи. А наоколо също има много интересни малки и големи градчета. 

Може да отскочиш до столицата на марципана Любек. Или да видиш бременските музиканти в Бремен. Flixbuss върши чудеса - отиване сутрин от Хамбург и прибиране вечер. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 часа, stanimir каза:

Хамбург

Да не си помислиш, че се оплаквам де. Просто си мрънкам, че нали такъв ни е манталитета 😉

преди 12 часа, ДиянаВ каза:

Ми аз това гледам да напасвам някак си - желанието за конкретен град с изгодната оферта, като може би е фактор и броя натрупани ваучери съобразно възможностите за пътувания в годината.

Хамбург не е зле, и аз съм го заглеждала.

Lubeck, Stade и Luneburg са ми в програмата. Погледни ги и ти, @ДиянаВ

преди 8 часа, antony2001 каза:

Може да отскочиш до столицата на марципана Любек. Или да видиш бременските музиканти в Бремен. Flixbuss върши чудеса - отиване сутрин от Хамбург и прибиране вечер. 

На връщане ще мина през Bremen и Osnabrück попътно, че да хвана вечерният от Кьолн наобратно и така става петък-неделя пътуването.

Единственото оплакване е, че Уиз смениха полета от рано сутрин за обеден към Хамбург и ми изядоха половин ден, ама това да е проблема.

Мисля да взема и месечната карта за ДБ. Само 2 дни и половина са, ама доста да се повозя, а и цените им са...

• Харесвам 7
Публикувано:

Лондонският хотел е доста добре, съвсем различен е от другите от веригата и като архитектура, и като интериор и обзавеждане в стаите, оставили са големите телевизори и леглата от DoubleTree by Hilton.

А и гледката към Canary Wharf е приятна.

IMG_20260207_002151.jpg.cd3fdb90845c6f76aa05cf5359b2929e.jpg

• Харесвам 17
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

В reiseschein.de са пуснали ваучер за две нощувки със закуска за двама(може да се ползва от 2 възрастни+2 деца до 17 години,но без закуска) за 139 евро!Има и вариант за една(69) или три(209) нощувки-https://www.reiseschein.de/alle-kurzreisen/3-tage-kurzurlaub-in-einem-von-35-a-o-hotels-in-22-staedten-ihrer-wahl_9827_11541

Включени са 43 хостела,в 30 града!

• a&o Aachen Hauptbahnhof
  • a&o Antwerpen Centraal
  • a&o Berlin Friedrichshain
  • a&o Berlin Kolumbus
  • a&o Berlin Hauptbahnhof
  • a&o Berlin Mitte
  • a&o Bremen Hauptbahnhof
  • a&o Brussel Centrum
  • a&o Budapest
  • a&o Dortmund Hauptbahnhof
  • a&o Dresden Hauptbahnhof
  • a&o Düsseldorf Hauptbahnhof
  • a&o Edinburgh City
  • a&o Firenze Campo di Marte

• a&o Frankfurt Galluswarte
  • a&o Frankfurt Ostend
  • a&o Graz Hauptbahnhof
  • a&o Hamburg City
  • a&o Hamburg Hauptbahnhof
  • a&o Hamburg Hammer Kirche
  • a&o Hamburg Reeperbahn
  • a&o Köln Neumarkt
  • a&o Köln Dom
  • a&o Köln Hauptbahnhof
  • a&o Kopenhagen Nørrebro
  • a&o Kopenhagen Sydhavn
  • a&o Leipzig Hauptbahnhof
  • a&o London Docklands Riverside
  • a&o Manchester City Centre

• a&o München Hauptbahnhof
  • a&o München Hackerbrücke
  • a&o München Laim
  • a&o Nürnberg Hauptbahnhof
  • a&o Prague Rhea
  • a&o Rotterdam City
  • a&o Salzburg Hauptbahnhof
  • a&o Stuttgart City
  • a&o Venezia Mestre
  • a&o Warschau Wola
  • a&o Weimar
  • a&o Wien Stadthalle
  • a&o Wien Hauptbahnhof
  • a&o Milano Ca Granda

П.П.Вероятно е някаква грешка,но вариантът с две нощувки може да се вземе и за 99 евро!-https://www.reiseschein.de/alle-kurzreisen/3-tage-kurzurlaub-in-einem-von-verschiedenen-a-o-hotels-zur-freien-auswahl_10496_12210/

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 часа, crazyhorse каза:

В reiseschein.de са пуснали ваучер за две нощувки със закуска за двама(може да се ползва от 2 възрастни+2 деца до 17 години,но без закуска) за 139 евро!Има и вариант за една(69) или три(209) нощувки-https://www.reiseschein.de/alle-kurzreisen/3-tage-kurzurlaub-in-einem-von-35-a-o-hotels-in-22-staedten-ihrer-wahl_9827_11541

Включени са 43 хостела,в 30 града!

• a&o Aachen Hauptbahnhof
  • a&o Antwerpen Centraal
  • a&o Berlin Friedrichshain
  • a&o Berlin Kolumbus
  • a&o Berlin Hauptbahnhof
  • a&o Berlin Mitte
  • a&o Bremen Hauptbahnhof
  • a&o Brussel Centrum
  • a&o Budapest
  • a&o Dortmund Hauptbahnhof
  • a&o Dresden Hauptbahnhof
  • a&o Düsseldorf Hauptbahnhof
  • a&o Edinburgh City
  • a&o Firenze Campo di Marte

• a&o Frankfurt Galluswarte
  • a&o Frankfurt Ostend
  • a&o Graz Hauptbahnhof
  • a&o Hamburg City
  • a&o Hamburg Hauptbahnhof
  • a&o Hamburg Hammer Kirche
  • a&o Hamburg Reeperbahn
  • a&o Köln Neumarkt
  • a&o Köln Dom
  • a&o Köln Hauptbahnhof
  • a&o Kopenhagen Nørrebro
  • a&o Kopenhagen Sydhavn
  • a&o Leipzig Hauptbahnhof
  • a&o London Docklands Riverside
  • a&o Manchester City Centre

• a&o München Hauptbahnhof
  • a&o München Hackerbrücke
  • a&o München Laim
  • a&o Nürnberg Hauptbahnhof
  • a&o Prague Rhea
  • a&o Rotterdam City
  • a&o Salzburg Hauptbahnhof
  • a&o Stuttgart City
  • a&o Venezia Mestre
  • a&o Warschau Wola
  • a&o Weimar
  • a&o Wien Stadthalle
  • a&o Wien Hauptbahnhof
  • a&o Milano Ca Granda

П.П.Вероятно е някаква грешка,но вариантът с две нощувки може да се вземе и за 99 евро!-https://www.reiseschein.de/alle-kurzreisen/3-tage-kurzurlaub-in-einem-von-verschiedenen-a-o-hotels-zur-freien-auswahl_10496_12210/

О, благодаря, че го пусна! От кога се каня да взема. Ние как да процедираме? 3 възрастни и 2 деца…още ми е странно като го казвам 😊 

• Харесвам 2
Публикувано:

Този ваучър е много изгоден за семейства с деца. Иначе в сайта на самите A&O има постоянна опция за ваучъри за две нощувки за двама за 99 евро без закуска, като периодично я пускат на 79 евро. 

Лондонският A&O е много добър, интериорът не е типичния за веригата, ами има гардероб, дървени мебели, мокет. Включва безплатно ползване на ферибота до Canary Wharf pier, откъдето пък може да се вземат лодките на градския траспорт до центъра. В час пик в автобус и метрото е голяма гъчканица, но лодките бяха винаги празни и предлагаха красиви гледки от Темза към много от забележителностите. Има и директен автобус към Victoria Coach station, тъй че е удобна база и за day trips, не само разглеждане на Лондон. 

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, Madonna каза:

О, благодаря, че го пусна! От кога се каня да взема. Ние как да процедираме? 3 възрастни и 2 деца…още ми е странно като го казвам 😊 

те нямат стаи за 5, доколкото знам, така че смятай по 2 стаи

или ако някъде имат стаи за 6 вземаш цялата, но това без ваучер

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.