pepsii Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари преди 16 часа, crazyhorse каза: П.П.Вероятно е някаква грешка,но вариантът с две нощувки може да се вземе и за 99 евро!-https://www.reiseschein.de/alle-kurzreisen/3-tage-kurzurlaub-in-einem-von-verschiedenen-a-o-hotels-zur-freien-auswahl_10496_12210/ Благодаря , аз успях да го взема този с малко врътки 😉 1
PolinaS Публикувано: 8 март Публикувано: 8 март На 26.02.2026 г. в 23:18, crazyhorse каза: В reiseschein.de са пуснали ваучер за две нощувки със закуска за двама(може да се ползва от 2 възрастни+2 деца до 17 години,но без закуска) за 139 евро!Има и вариант за една(69) или три(209) нощувки-https://www.reiseschein.de/alle-kurzreisen/3-tage-kurzurlaub-in-einem-von-35-a-o-hotels-in-22-staedten-ihrer-wahl_9827_11541 Включени са 43 хостела,в 30 града! a&o Aachen Hauptbahnhof a&o Antwerpen Centraal a&o Berlin Friedrichshain a&o Berlin Kolumbus a&o Berlin Hauptbahnhof a&o Berlin Mitte a&o Bremen Hauptbahnhof a&o Brussel Centrum a&o Budapest a&o Dortmund Hauptbahnhof a&o Dresden Hauptbahnhof a&o Düsseldorf Hauptbahnhof a&o Edinburgh City a&o Firenze Campo di Marte a&o Frankfurt Galluswarte a&o Frankfurt Ostend a&o Graz Hauptbahnhof a&o Hamburg City a&o Hamburg Hauptbahnhof a&o Hamburg Hammer Kirche a&o Hamburg Reeperbahn a&o Köln Neumarkt a&o Köln Dom a&o Köln Hauptbahnhof a&o Kopenhagen Nørrebro a&o Kopenhagen Sydhavn a&o Leipzig Hauptbahnhof a&o London Docklands Riverside a&o Manchester City Centre a&o München Hauptbahnhof a&o München Hackerbrücke a&o München Laim a&o Nürnberg Hauptbahnhof a&o Prague Rhea a&o Rotterdam City a&o Salzburg Hauptbahnhof a&o Stuttgart City a&o Venezia Mestre a&o Warschau Wola a&o Weimar a&o Wien Stadthalle a&o Wien Hauptbahnhof a&o Milano Ca Granda П.П.Вероятно е някаква грешка,но вариантът с две нощувки може да се вземе и за 99 евро!-https://www.reiseschein.de/alle-kurzreisen/3-tage-kurzurlaub-in-einem-von-verschiedenen-a-o-hotels-zur-freien-auswahl_10496_12210/ Нормално ли е да не ми праща ваучера веднага и да не мога да го изтегля веднага? И аз купих преди малко този за 99 евро. Парите ги взе или поне блокира (в Curve пише pending, в ДСК директ сумата я има блокирана), но дори след като направих профил в Reiseschein не ми излиза в историята, а връзката за сваляне от потвърждението, която се отваря само от имейла за поръчката, дава грешка...
Ivan Ivanich Публикувано: 8 март Публикувано: 8 март преди 14 часа, PolinaS каза: Нормално ли е да не ми праща ваучера веднага и да не мога да го изтегля веднага? И аз купих преди малко този за 99 евро. Парите ги взе или поне блокира (в Curve пише pending, в ДСК директ сумата я има блокирана), но дори след като направих профил в Reiseschein не ми излиза в историята, а връзката за сваляне от потвърждението, която се отваря само от имейла за поръчката, дава грешка... Станала е някаква засечка и не е минало плащането. Преди време имах подобен случай, антивирусната беше нарочила сайта и плащането не минаваше, обясних й че това е доверен сайт, и всичко стана за секунди - парите дръпнати, а след няколко секунди се получи и ваучера. При теб е възможно банката да е спряла трансфера, след като казваш, че средствата са блокирани.
PolinaS Публикувано: 8 март Публикувано: 8 март преди 3 часа, Ivan Ivanich каза: Станала е някаква засечка и не е минало плащането. Преди време имах подобен случай, антивирусната беше нарочила сайта и плащането не минаваше, обясних й че това е доверен сайт, и всичко стана за секунди - парите дръпнати, а след няколко секунди се получи и ваучера. При теб е възможно банката да е спряла трансфера, след като казваш, че средствата са блокирани. Може и при тях да е имало проблем, защото днес писах на съпорта на сайта прикачвайки потвърждението и грешката и не ми отговориха, но след няколко часа получих ваучера на имейл, както и 10 евро намаление за следващ път (може и да е стандартно след първа покупка, не знам). 1
iMari Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Хубава оферта са ми пратили. 2 нощувки в двойна стая за двама и със закуска даже за 89 евро: https://www.aohostels.com/en/shop/detail/ao-ostern-2026-en/?mc_cid=f4f28da3e1&mc_eid=f9ef8c9e7a 9 1
PolinaS Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април Скоро ще сефтосам A&O в Местре, като имах една запазена през апа нощувка и след това две от ваучер. Писах на имейла посочен в резервацията с молба ако може всичко да е в една стая, за да не се чекираме наново втория ден, но повече от седмица не получих отговор. На сайта има телефон за връзка чрез WhatsApp - писах там и след по-малко от час потвърдиха, че резервациите ще са в една и съща стая. Явно WhatsApp го следят повече от мейлите. 2
lio Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 55 минути , PolinaS каза: Скоро ще сефтосам A&O в Местре, като имах една запазена през апа нощувка и след това две от ваучер. Писах на имейла посочен в резервацията с молба ако може всичко да е в една стая, за да не се чекираме наново втория ден, но повече от седмица не получих отговор. На сайта има телефон за връзка чрез WhatsApp - писах там и след по-малко от час потвърдиха, че резервациите ще са в една и съща стая. Явно WhatsApp го следят повече от мейлите. Мейла отговарят след точно 30-тина дни. Потвърдено от тях самите. 1 1
Madonna Публикувано: 15 април Публикувано: 15 април преди 12 часа, PolinaS каза: Скоро ще сефтосам A&O в Местре, като имах една запазена през апа нощувка и след това две от ваучер. Писах на имейла посочен в резервацията с молба ако може всичко да е в една стая, за да не се чекираме наново втория ден, но повече от седмица не получих отговор. На сайта има телефон за връзка чрез WhatsApp - писах там и след по-малко от час потвърдиха, че резервациите ще са в една и съща стая. Явно WhatsApp го следят повече от мейлите. А кое правите първо - купуване на ваучерите или проверка дали са свободни датите за резервация?
crazyhorse Публикувано: 15 април Публикувано: 15 април преди 5 минути , Madonna каза: А кое правите първо - купуване на ваучерите или проверка дали са свободни датите за резервация? Повечето взимаме ваучери когато са на промоция, защото имат валидност три години! 1
neuromancer Публикувано: 15 април Публикувано: 15 април преди 3 часа, Madonna каза: А кое правите първо - купуване на ваучерите или проверка дали са свободни датите за резервация? логично ако имам някакви дати предвид първо бих проверил дали са свободни ако е евтин ваучера и ходиш често по тия места, може и така да вземеш 1
stanimir Публикувано: 15 април Публикувано: 15 април Най-често взимаме да има в буркани, а накрая понякога се чудим какво да ги правим. Ползвал съм една нощувка вместо две и сметката пак се връзва. 3 1
feel_the_rush Публикувано: 15 април Публикувано: 15 април преди 18 часа, lio каза: Мейла отговарят след точно 30-тина дни. Потвърдено от тях самите. На мен ми отговориха на същия ден. Аз им писах на този мейл - ao-it-ve1@aohostels.com , те ми отговориха от този - booking@aohostels.com 2 1
Kristiyan Desev Публикувано: 15 април Публикувано: 15 април @Madonna, аз за ваучерите постъпих по следния начин: На промоцията през октомври 2023г. купих 2 ваучера за двойна стая със самостоятелна баня в хостела им в Копенхаген, цените бяха много, много ниски. Ваучерът е с валидност 3 години и идеята беше да посетим Дания и Швеция следващото лято. Изкчаках лятното разписание на Райън и Уиз до Копенхаген и започнах да следя за свободни дати и стаи, понеже бяха две. Обикновено наличността се променя, но е възможно да се появят нови бройки, нищо не е напълно категорично. Съобразих свободните стаи с разписанията и запазих стаите през април, а самолетните билети през май. Така през август 2024 направихме ранен полет до Копенхаген с Райън в сряда и късен полет в петък за София с Уиз (те вече не летят тази линия, но Райън са налични). Така имахме 3 пълни дни с 2 нощувки, без да се разоряваме и без да губим половинки дни с разписанията. Беше невероятно пътуване 🙂! През януари нощувах в хотел от веригата им в Прага, всичко беше на много високо ниво за това, което се предлага, този специално беше доста по-голям от датския. Беше отдалечен от центъра, но с градски транспорт се пътуваше много бързо и лесно. Хотелът в Копенхаген беше близо до спирка на метрото на линия, която пътува към центъра. За мен това са едни от най-добрите възможности за места за настаняване, тъй като са подходящи както за млади хора, така и за по-големи семейства. Следете ваучерите, които пускат, макар и цените вече да са по-високи в сравнение с преди, абсолютно си заслужава да вземете и да отидете на някое красиво място в Европа. 6 1
PolinaS Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май На 15.04.2026 г. в 9:19, Madonna каза: А кое правите първо - купуване на ваучерите или проверка дали са свободни датите за резервация? Досега съм вземала на няколко пъти ваучери от промоции, защото са били много изгодни. Но не виждам какво пречи да се случи и обратното, избиране спрямо датите. Доволни сме от хостела в Местре. Отключването на стаята през апа нещо не сработи, но на рецепция ни дадоха карти. Стаята беше чиста, банята беше съвсем ок, хавлиите и чаршафите също. Само възглавниците са много меки и тънки. През цялото време се чуваше един бял шум като от вентилатор пуснат на силна степен, но не ни е пречило да спим, предполагам че беше вентилацията. Климатик няма, но не беше жега. Ако мине 25-6 градуса навън обаче, според мен ще стане. Нямахме закуска, това беше от ваучерите по 40 евро. Бяхме две жени, вечер сме се прибирали към 11-12 часа от жп гарата и от автобусната спирка, без проблем. Влакът определено е по-приятното изживяване. Венеция много ми хареса, чудех се дали да не употребя втория ваучер за другаде, но май ще се опитам да се върна да доразгледам ако успея. 6
Argentique Публикувано: 6 май Публикувано: 6 май Я да пиша за лондонския Docklands, докато ми е прясно. Резервация за фамилна стая 2+2 със закуска за началото на май, направена на 3.11., още преди да е бил отворен хотелът като A&O. Появяваме се към 22 часа и ни регистрират почти веднага, като дават 4 карти за отключване. Ние бяхме 2 възрастни и имахме още 1 човек, който пристигна от другаде предната вечер и съвсем съвестно си беше платил 3 нощувки в общо помещение по 30 евро на вечер, като идеята беше да дойде при нас, което и стана впоследствие. Общото помещение е било с 3 двуетажни легла и 1 общ санитарен възел за стаята. Нашият човек и още един друг са били само. При чекина искаха да се запиша само аз, а колко човека и кои точно са вътре по никакъв начин не се контролира поне към момента. Въобще това АО е абсолютен хан със служители от кол и въже. Та настаняваме се след 22 ч. и отваряме стаята - в корпус 2 (рецепцията е в 1). Стаята - огромна с 2 широки легла тип 1.5 от стария Хилтън плюс 1 двуетажно тип АО. И абсолютно непочистена със смачкани чаршафи и боклук по пода... Обратно на рецепция девойките само повтаряха как мениджърът правил всичко възможно и да проявим търпение, защото били пълни. Това търпение го проявявахме на диваните на рецепцията цял час до 23 часа, като ходех да се разправям през 15 минути и нищо - стандартният отговор - нямаме стаи, мениджърът ви търси стая. Попитах дали я чисти сега - не. 🤣 В 23 часа девойките си тръгнаха и минаха пак да ми повторят същата мантра. Добре, че дойдоха едни момчета нощна смяна, един влезе при мениджъра и след 3 минути бяхме с ключове. Новата стая идея по-малка с две отделни метални АО легла, 1 двуетажно, маса с три табуретки и 1 огромен телевизор без дистанционно. Лампите едвам мъждукат. Сешоар имаше свободно подвижен и не е гаранция, че няма да изчезне. Стаята беше след козметичен ремонт и миришеше на ново дърво. Чисто беше. Има тераси, но вратите са вързани с кабелче от съображения за безопасност. Прилична баня с вана и гореща вода с отлично налягане. Трети и четвърти етаж се ремонтираха, но нищо не сме чули, понеже бяхме навън по цял ден. За всички легла имаше спално бельо и хавлии, все още нови, като двуетажните легла не бяха постлани, което си е типично за АО. Никой така и не дойде три дни да хвърли боклука поне. За закуска не успяха вечерта да ни издадат кодове и се разправяхме сутринта. Единият служител упорито твърдеше, че трябва да си доплатим по 12 паунда на човек. 😱В ресторанта има екран за проверка на QR кодове, на който пробвах някакъв код от приложението - не сработи. Върнах се да се разправям и другият служител ни издаде кодове за три дни за 4 човека, според мен за да му се махнем от главата. Пробвах кодовете на скенера - и те не сработиха. 🤣 Но по-важното е, че абсолютно никой не стои да контролира достъпа и всеки може да си влезе и да си закусва. 🤣 Из нета лошите отзиви за АО са за малоумни служители и лоша закуска. Вярно е! В никакъв случай да не сте платили 12 паунда! Чиниите са мити сякаш в казармата (не съм била, но си представям 😀), т.е. наглед само потопени в сапунена вода и извадени от нея с някой-друг остатък от храна и петна от веро... Добре, че си имахме спирт и салфетки... Иначе - блок маса с наденици, варени яйца, боб, малко зеленчуци, кашкавал, хубав йогурт, хляб, сладка и нутела, кафе автомати. Може да се сяда отвън с гледка към реката. Точно пред АО има спирка на автобус С10 за гара Виктория, а през едно малко тъмно паркче на 3-4 минутки има спирка на автобус 381, който се движи и нощем, където си изпращахме другарчето в 2.30 през нощта да си хваща 381 за спирката за шатъла за Станстед. Има и Теско експрес съвсем близо до хотела. Ако някой си помисли, че се оплаквам - не е така. Тази цена за Лондон е просто невъобразима, като можехме да нощуваме 4 човека за 30 евро на вечер със закуска. Самото приложение ми пращаше цял ден нотификации да се чекирам онлайн, но искаше да въведа 4 човека с паспортни данни и имейли, а с двама не даваше да се финализира. Също пишеше, че уж трябва да платя city tax, но никой нищо не ми е искал и не си направих труда да проверя дали в Лондон има такава. В Местре имаше. 11 4 5
Ivan Ivanich Публикувано: 6 май Публикувано: 6 май @Argentique ти ли си изпусна приборите, когато си отсервираше на закуска или твоята приятелка? Сигурно сте изтеглили късата клечка поради късното настаняване. На нас ни дадоха две стаи, една в корпус 1 и една в корпус 3. Първата стая беше както ти си я описала с 2 широки легла плюс 1 двуетажно, а втората - само 2 легла. Нямахме особени забележки относно чистотата, но в банята нямаше аспирация и се забелязваха първи наченки на мухал по тавана. Относно персонала си напълно права, събрани, както се казва от кол и въже. Бях си поръчал едно малко в лоби бара, симпатягата който ме обслужи изведнъж каза, че пост терминала не работи, не можело да се плаща в брой и настана едно вайкане, звънене по телефона, дойде един, после друг, и се оказа, че просто хората не знаят как се работи със софтуера. Описвам случката за да се добие представа за нивото. Относно закуската, не знам какви кодове е трябвало да се издават, но както е отбелязала @Argentique никой нищо не проверява, само първата сутрин имаше един субект, който питаше за номера на стаята, ако се спреш при него, и отмяташе в един списък, но забелязах, че му костваше доста усилия тази операция и бързо се отказа. За останалото съм съгласен, закуската не си заслужава парите. За бъдещи посетители, при чекиране едно име с всичките му данни, а за останалите гости, както ми казаха "да има някакви символи". Също така е хубаво да се знае, че към хотела има пристан откъдето тръгва фери за отсрещния бряг. Не се лъжете да се чеквате т.е. да плащате, показвате картончето, което ви дават с ключа за стаята, като доказателство, че сте гости на A&O и го ползвате безплатно, колкото пъти си искате. Заслужава си вечер да се потопи човек в атмосферата на "малкия Манхатън", както чух да го наричат Само да не забравите, че както Пепеляшка, трябва да напуснете бала преди дванадесет часа т.е. последното фери към A&O е в 23:50 часа, след това, ако не искате да ползвате такси, най-лесен и бърз вариант 1 - човек да преплува реката; вариант 2 - малка, нощна, няколко километрова разходка до най-близкия мост и последен вариант - сложна комбинация от нощни автобусни линии. Благодаря за вниманието! 😀 13 2 1
Argentique Публикувано: 6 май Публикувано: 6 май преди 34 минути , Ivan Ivanich каза: ти ли си изпусна приборите, когато си отсервираше на закуска или твоята приятелка? Не съм аз. 😀 Ние бяхме 2-5 май, българи не забелязах наоколо. Може тихи да са/сте били. 🙂 И аз си помислих, че проблемът със стаята е заради късното настаняване, но втората ни стая си беше съвсем наред и не разбирам защо е било нужно да се чака час, при положение че е била налична. Как да е. Тези хостели са насочени и към групи ученици и няма какво невероятно да очакваме от тях. Ученици имаше и при нас, за щастие не сме ги чули в близост. Целият комплекс изглежда прилично отвън, има водна площ между корпусите с топла връзка, лисици тичат в двора на съседния блок, тюлени излизат на припек на реката - идилия. 🙂 8
PolinaS Публикувано: 7 май Публикувано: 7 май преди 14 часа, Argentique каза: В Местре имаше. Ако се спи в Местре, понеже е на територията на Венеция, не се дължи такса, а само регистрация тук https://cda.comune.venezia.it/en/richiestaEsenzione. Получавате pdf с qr код, който се показва при проверка (два - три пъти ни провериха из Венеция, за три дни). 7 1
Фил Публикувано: 7 май Публикувано: 7 май преди 14 часа, Argentique каза: Ако някой си помисли, че се оплаквам - не е така. Всъщност, може би не е лошо това, което така и така си написала (благодарности за подробното инфо), да го пуснеш под формата на оплакване до съпорта на A&O, с подсказка да те компенсират, например с ваучери за А&O, хем така и за тях ще е най-лесно. 4 1
tougherty Публикувано: 7 май Публикувано: 7 май Понеже ние трябва да отседнем семейно там след месец, вярно ли е че няма никакви чаши в стаята? И откъде се хваща този шатъл за Станстед, че аз още не съм купил билети нито за влак, нито за шатъл за летището?
Argentique Публикувано: 7 май Публикувано: 7 май (редактирано) Преди 1 час, PolinaS каза: Ако се спи в Местре, понеже е на територията на Венеция, не се дължи такса, Нямах предвид за посещение на Венеция, а градска такса за Местре - плаща се при чек-ин. В Грац също имаше. Но иначе сте права, при нощувка къде да е в Местре няма такса за посещение на Венеция. преди 54 минути , tougherty каза: Понеже ние трябва да отседнем семейно там след месец, вярно ли е че няма никакви чаши в стаята? И откъде се хваща този шатъл за Станстед, че аз още не съм купил билети нито за влак, нито за шатъл за летището? В нито едно АО няма чаши в стаята. Затова и съм си купила сгъваеми или носех твърди пластмасови за къмпинг. Побързайте с билетите, защото колкото по-рано, толкова по-евтино. Другарчето хващаше шатъл накъде по южния бряг на Темза (Blackfriars), но малко след три през нощта, през деня има много повече варианти, вкл. с метро и влак. Ние ходихме на Лутън от Victoria coach station, ама билети за National express купих по 3 паунда на тяхно промо още януари и затова не хванахме влак. Иначе от Виктория има и за Станстед, но много обиколно става. Добавка: И между другото - ако някой иска да яде бюджетно в ресторант, да хвърли око в The fork. Аз зададох offers и ми предложи няколко места с -50% отстъпка на храната. Едното беше Bistro1, другото в друг ден - залепеното за него Prosecco Caffè. А за хапване на крак или пейка - meal deals в Sainsbury's или сходни супермаркети. За 3.95-5.50 получаваш голям сандвич+снак+безалк. напитка/кафе. По-скъпите менюта са салати/паста, ама студени. Те са маркирани с червени етикети кое е main, snack и drink. В Лутън в Boots най-евтиното сходно нещо вече е 6.50, има увеличение от преди две години. Редактирано 7 май от Argentique 6 1
Ivan Ivanich Публикувано: 7 май Публикувано: 7 май @Argentique били сме по едно и също време там (1-4 май) и понеже писа, че сте били 3 дружки, а едната сутрин до масата на която бях имаше 3 дами от България, помислих, че си била ти една от тях. И по темата: В близост до А&O от другата страна има един пъб The Grapes, при добро желание човек може да му отдели малко време 2
neuromancer Публикувано: 7 май Публикувано: 7 май А&О в Местре е много удобно местоположение, близо до всякакъв транспорт, чисто и запазено беше, много ми хареса. Градската такса беше 1 евро ама на човек или на стая не знам, аз бях с деца и платих 1 евро. Благодаря за отзивите за лондонския хостел, със сигурност ще го имам предвид. 6
Argentique Публикувано: 12 май Публикувано: 12 май Линкът: https://www.aohostels.com/en/deals/?mc_cid=8eda6d4ff6&mc_eid=af39a29c94 Съвсем нелоша цена за двойна стая за Лондон, Единбург и Копенхаген. За по-евтини места няма смисъл. Пълно е с дати, но петъци и съботи вечер не се покриват, драги ми фенове на уикенд забежките. Неотменими резервации. Примерно: 15
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега