neuromancer Публикувано: 28 декември, 2025 Публикувано: 28 декември, 2025 На 28.11.2025 г. в 2:08, neuromancer каза: аз нещо не разбирам регистрирах се в сайта на а&о и нощувка в италианските ми идва към 35 евро за какво са тия ваучери по 100? Аз да се цитирам, че открих отговора Аз търся за 1 възрастен и 2 деца, и ми дава тези ниски цени за фамилна стая, но с тях не мога да я резервирам, защото тя е за 4 човека. Трябва да търся за 2+2 и цените са по-високи. Освен това цените варират леко според датата, тоест предполагам според натоварването.
ДиянаВ Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари Някой да има за продан ваучер на A&O от старите и включващ Копенхаген? В момента има не лоша оферта на Ваучер Уандърленд за 59€ с по-голям обхват от старите, та ако някой иска да се отърве от стар и/или апгрейтне😉, да пише за взаимоизгодна сделка🙂 4
Doctor Who Публикувано: 15 януари Автор Публикувано: 15 януари преди 24 минути , ДиянаВ каза: Някой да има за продан ваучер на A&O от старите и включващ Копенхаген? В момента има не лоша оферта на Ваучер Уандърленд за 59€ с по-голям обхват от старите, та ако някой иска да се отърве от стар и/или апгрейтне😉, да пише за взаимоизгодна сделка🙂 Пусни линк моля и предложи параметрите на взаимната изгода. 🙂 П. П. Намерих го. Предложението е за споделена стая, така ли. 2
Argentique Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари Това е ваучер за хостел в споделена стая 3 1
ДиянаВ Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари преди 7 минути , Doctor Who каза: Пусни линк моля и предложи параметрите на взаимната изгода. 🙂 Ето я офертата https://www.voucherwonderland.com/ao-hostels-mehrbettzimmer?c=36 Купих един, да има - включва Местре, Единбург, Ротердам и Копенхаген от по-интересните и традиционно скъпи места, както и обичайните немски градове. Аз имам един стар ваучер за 29€, който изтича есента на тази година. Ще го ползвам живот и здраве за юни за Копенхаген. Обаче плануваме да ходим с една дружка и двете ни дъщери. Та за нея търся нещо изгодно от 29€ до по-малко от 59€. Ако не ще ми осребри този или ще взема още един. Та напълно ми се доверява в изгодността, когато й кажа кое колко струва 🙂
ДиянаВ Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари преди 1 минута , Argentique каза: Това е ваучер за хостел в споделена стая Ау, не съм видяла. То можеше да се отменя, нали?
Argentique Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари преди 3 минути , ДиянаВ каза: Ето я офертата https://www.voucherwonderland.com/ao-hostels-mehrbettzimmer?c=36 Купих един, да има - включва Местре, Единбург, Ротердам и Копенхаген от по-интересните и традиционно скъпи места, както и обичайните немски градове. Аз имам един стар ваучер за 29€, който изтича есента на тази година. Ще го ползвам живот и здраве за юни за Копенхаген. Обаче плануваме да ходим с една дружка и двете ни дъщери. Та за нея търся нещо изгодно от 29€ до по-малко от 59€. Ако не ще ми осребри този или ще взема още един. Та напълно ми се доверява в изгодността, когато й кажа кое колко струва 🙂 Поне може да се върне в рамките на месец. Ми четете, де. Mehrbettzimmer не е вашата мечта. При мен автоматично е зададено в телефона и компютър да превежда от езици, които не знам.
Doctor Who Публикувано: 15 януари Автор Публикувано: 15 януари Мисля, че на много места има четворки, но риска с два ваучера за трима не мисля, че е оправдан.
ДиянаВ Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари Хубаво, оттеглям си офертата, ще се оправя 😜 Уж четох, но не всичко и нямам автоматичен превод на телефона. Мерси за забелязаната грешка 🙂 2
Argentique Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари преди 11 минути , ДиянаВ каза: Хубаво, оттеглям си офертата, ще се оправя 😜 Уж четох, но не всичко и нямам автоматичен превод на телефона. Мерси за забелязаната грешка 🙂 Въобще не ми излизаше твоята оферта и я търсех по ключова дума. 1
Дани Магелани Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари преди 44 минути , Argentique каза: Това е ваучер за хостел в споделена стая Така е. И аз веднъж не догледах. Взех от същата оферта. Няма да го ползвам. Стаите са за 4 души.
Argentique Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари Ако е минал срокът за връщане и не се ползва, може да се подари на някой младеж
ДиянаВ Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари Писах вече, че отменям поръчката. Ето тази незадължителна форма открих и я пратих като отговор на техния имейл за потвърждение. 31 дни е срокът за анулиране, ако някой заспал като мен се обърка 🤪 https://www.voucherwonderland.com/widerrufsbelehrung За днес приключвам със зяпането на оферти и бъдещи планове, че не ми е ден явно 😂 3
Doctor Who Публикувано: 15 януари Автор Публикувано: 15 януари преди 30 минути , ДиянаВ каза: Писах вече, че отменям поръчката. Ето тази незадължителна форма открих и я пратих като отговор на техния имейл за потвърждение. 31 дни е срокът за анулиране, ако някой заспал като мен се обърка 🤪 https://www.voucherwonderland.com/widerrufsbelehrung За днес приключвам със зяпането на оферти и бъдещи планове, че не ми е ден явно 😂 Може да се върне. Мисля, че @crazyhorse беше писал. 3
Doctor Who Публикувано: 15 януари Автор Публикувано: 15 януари преди 39 минути , Дани Магелани каза: Така е. И аз веднъж не догледах. Взех от същата оферта. Няма да го ползвам. Стаите са за 4 души. При трима човека и два ваучера изглежда добре, но няма гаранция дали ще може да бъде договорено с хотела.
ДиянаВ Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 20 часа, ДиянаВ каза: Писах вече, че отменям поръчката. Ето тази незадължителна форма открих и я пратих като отговор на техния имейл за потвърждение. 31 дни е срокът за анулиране, ако някой заспал като мен се обърка 🤪 https://www.voucherwonderland.com/widerrufsbelehrung За днес приключвам със зяпането на оферти и бъдещи планове, че не ми е ден явно 😂 Вече имам и отговор за отмяна на поръчката - пише, че ваучерът е анулиран и скоро ще получа сумата обратно. Все още важи предложението ми за покупка от някой магеланец на ваучер, включващ Копенхаген за 2 нощувки за двама в двойна стая 😄 3 1 1
Дани Магелани Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 4 минути , ДиянаВ каза: Вече имам и отговор за отмяна на поръчката - пише, че ваучерът е анулиран и скоро ще получа сумата обратно. Все още важи предложението ми за покупка от някой магеланец на ваучер, включващ Копенхаген за 2 нощувки за двама в двойна стая 😄 А аз направих резервация за юли в Ротердам и чак тогава разбрах какъв е ваучерът. Едва ли може да се анулира. Сигурна ли си, че е за две нощувки за двама? Аз мислех, че е за един?
ДиянаВ Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 2 минути , master_of_germs каза: Само за Копенхаген ли е? Аз искам да купя ваучер, не продавам такъв 🙂 преди 2 минути , Дани Магелани каза: Едва ли може да се анулира Ако е използван, не може - има го като условие, а и е логично. 1 1
ДиянаВ Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 6 минути , Дани Магелани каза: Сигурна ли си, че е за две нощувки за двама? Аз мислех, че е за един? Ето как се визуализира в A&o - за двама е в спалня-стая 😄 1
crazyhorse Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 1 час, ДиянаВ каза: Вече имам и отговор за отмяна на поръчката - пише, че ваучерът е анулиран и скоро ще получа сумата обратно. Все още важи предложението ми за покупка от някой магеланец на ваучер, включващ Копенхаген за 2 нощувки за двама в двойна стая 😄 Виж това-https://www.voucherwonderland.com/ao-multigutschein-2! Не е много евтино,но мисля,че може да се ъпгрейдне до фамилна стая(двама възрастни и две деца до 17 години)! 1
crazyhorse Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 21 часа, Doctor Who каза: Може да се върне. Мисля, че @crazyhorse беше писал. Да, връща се без проблем в 31-дневния срок!
ДиянаВ Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 5 минути , crazyhorse каза: Виж това-https://www.voucherwonderland.com/ao-multigutschein-2! Не е много евтино,но мисля,че може да се ъпгрейдне до фамилна стая(двама възрастни и две деца до 17 години)! А не, не искам да се гъчкаме 4 човека, чак толкова тънко не искам да минавам 🙂 Иначе в сайта на а&о има ваучери по 99€. В краен случай такъв ще взема, но просто питам, ако някой иска да продава 🙂
Бръмбар Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари @ДиянаВ, ти не купи ли от другите ваучери по 89е за две нощувки в разни хотели (дето и аз купих). Там имаше също хотели в Копенхаген. Или си ги използвала вече/не искаш да ги използваш за тези нощувки в Копенхаген?
ДиянаВ Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 13 минути , Бръмбар каза: @ДиянаВ, ти не купи ли от другите ваучери по 89е за две нощувки в разни хотели (дето и аз купих). Там имаше също хотели в Копенхаген. Или си ги използвала вече/не искаш да ги използваш за тези нощувки в Копенхаген? Другите ваучери са си за мен и важат още 3 години. Аз съм ги издебнала, защото активно чета тук😉, моя далавера са си😄,която съм набелязала къде да ползвам. В случая търся за една приятелка, която иска да пътуваме с двете ни дъщери. Сега приятелка е, но съвсем наготово и цена от 100€ за две нощувки би я устроило 🙂 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега