Branko Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни Същото промо от по горе има за 48ч https://www.aohostels.com/en/deals/?mc_cid=5f90de4dc6&mc_eid=df737f9b6c 2
marycap Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни Тази цена беше за двойна стая за 2 нощувки когато я взех миналата година, а сега е за 1. Всичко се вдига тц,тц,тц... С умиление си спомням ваучерите за Залцбург, Виена, Венеция по 19 евро за 2 нощувки за двона стая+ деца...😊 2
Branko Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни Различно е, онези ваучери са от voucherwonderland и бяха за определени хостели до четири или пет мисля. Тук офертата е директно от А&О и важи за всички от веригата. Лондон или Единбург за тази цена е топ 8
Madonna Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни преди 2 часа, Branko каза: Същото промо от по горе има за 48ч https://www.aohostels.com/en/deals/?mc_cid=5f90de4dc6&mc_eid=df737f9b6c Това е линк към сайта - как точно се купуват ваучери?
Branko Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни преди 23 минути , Madonna каза: Това е линк към сайта - как точно се купуват ваучери? Линк към сайта, но не е ваучер а да направиш резервация направо
Фил Публикувано: 8 юли Публикувано: 8 юли Нещо днес така и не успявам да проверя наличност на стаи с ваучери - нито през комп, нито през телефона, само при мен ли е така?
mary_shery Публикувано: 8 юли Публикувано: 8 юли Проверявайте си в сайта и валидността на ваучерите. Моите според датата на купуване трябваше да са валидни до началото на този месец, но се оказаха валидни до края на годината след проверка в сайта. Понеже не повярвах, свързах се по WhatsApp с техен служител, който провери и ми потвърди, че са до края на годината.
lio Публикувано: 8 юли Публикувано: 8 юли Преди 1 час, mary_shery каза: Проверявайте си в сайта и валидността на ваучерите. Моите според датата на купуване трябваше да са валидни до началото на този месец, но се оказаха валидни до края на годината след проверка в сайта. Понеже не повярвах, свързах се по WhatsApp с техен служител, който провери и ми потвърди, че са до края на годината. Къде точно им проверяваш валидността на сайта, може ли линк? Те не направиха ли вече само през приложението да може да се правят резервации? 3
mary_shery Публикувано: 9 юли Публикувано: 9 юли Там където се проверява наличност, но по-надолу при въпросите: 6 2
Дани Магелани Публикувано: 9 юли Публикувано: 9 юли Наложи ми се да сменя дата на резервация. Хотелът не ми отговори на имейла. Писах на резервационния център. Имах основателна причина. Смениха ми датата. Оказа се, че е възможно да стане еднократно, за което ме предупредиха. Ако на някого се наложи, да знае. 9 1
mary_shery Публикувано: 9 юли Публикувано: 9 юли На мен също на WhatsApp ми отговориха светкавично и много адекватно. 5
Ivan Ivanich Публикувано: 14 юли Публикувано: 14 юли Време е за допълване на запасите, който ги е попривършил, на цена от 89 евро 😉 Family Voucher with Breakfast 2 nights in a family room at an a&o location of your choice. Our popular all-you-can-eat breakfast buffet is already included. Choose from 40+ a&o locations across the following cities: Aachen, Antwerp, Berlin, Bremen, Brighton, Brussels, Budapest, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Edinburgh, Florence, Frankfurt, Graz, Hamburg, Cologne, Copenhagen, Leipzig, London, Manchester, Milan, Munich, Nuremberg, Prague, Rotterdam, Salzburg, Stuttgart, Venice, Warsaw, Weimar, Vienna. 14
Ivan Ivanich Публикувано: 26 юли Публикувано: 26 юли На 9.07.2026 г. в 11:17, Дани Магелани каза: Наложи ми се да сменя дата на резервация. Хотелът не ми отговори на имейла. Писах на резервационния център. @Дани Магелани на какъв имейл писа за смяна на датата?
PolinaS Публикувано: 1 август Публикувано: 1 август Ако ваучерът е от тези, които важат и за twin, и за family стаи, проблем ли е ако се букне семейна стая, а няма да има деца (че и възрастният може да се окаже само един)? Особено в случаите, в които няма свободна двойна, а има семейна, предполагам, че не..?
Doctor Who Публикувано: 1 август Автор Публикувано: 1 август преди 1 час, PolinaS каза: Ако ваучерът е от тези, които важат и за twin, и за family стаи, проблем ли е ако се букне семейна стая, а няма да има деца (че и възрастният може да се окаже само един)? Особено в случаите, в които няма свободна двойна, а има семейна, предполагам, че не..? Не, няма проблем. 1 1
Argentique Публикувано: 13 август Публикувано: 13 август Тези дни бяхме във фамилна стая в A&O Warsawa Wola с последния ми ваучер от Voucher Wonderland. Плюсове: + много голяма стая с отделни баня и WC. + най-чистият обект от веригата, където съм била - стаи, общи зони и т.н. Минус: - локация далеч от центъра на шумен булевард, но пък има магазини и заведения в задните улички. 10
test124 Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август Здравейте, Предлагам ваучери за А&О, които няма да мога да използвам. ✓ 2 нощувки за 2-ма души в комфортна двойна стая ✓ Избор между хотелите на a&o в Копенхаген (Sydhavn), Франкфурт, Аахен, Дортмунд, Дюселдорф, Ваймар и Грац Валидни са за резервиране до края на 2026 година, което означава, че до тази дата трябва да бъде направена резервация, а самите нощувки могат да бъдат до една година напред считано от датата на резервацията. Цена 39 евро.
Otnesen Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август преди 7 минути , test124 каза: Здравейте, Предлагам ваучери за А&О, които няма да мога да използвам. ✓ 2 нощувки за 2-ма души в комфортна двойна стая ✓ Избор между хотелите на a&o в Копенхаген (Sydhavn), Франкфурт, Аахен, Дортмунд, Дюселдорф, Ваймар и Грац Валидни са за резервиране до края на 2026 година, което означава, че до тази дата трябва да бъде направена резервация, а самите нощувки могат да бъдат до една година напред считано от датата на резервацията. Цена 39 евро. Успех. Пиши ,ако някой го купи че и аз имам за продаване...Ако се чудиш защо няма интерес може да попрочетеш тук....
test124 Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август Здравей, Преди да пиша съм проверил в приложението А&О, че ваучерите са валидни до края на 2026 година. Резервации с тях могат да се правят за година напред от датата на самата резервация. Мисля че не си разбрал с кои ваучери вече е невъзможно да се резервира. 3
stanimir Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август Нали вече се изясни , че фалитът не касае A&O ваучерите.Ползвай си ги със здраве.Затова темата за фалита беше отделена от темата за A&O. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега