Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

На 28.08.2018 г. в 17:48, mary_shery каза:

Случвало ли се е на някой да не може да си закупи билет изобщо през сайта им?

Случвало се е, но най-късно на десетия път стане. Напоследък много рядко се случва (да чукнем на дърво).

Сега на тебе какъв точно ти е проблемът, че не разбрах? Не можеш да си купиш билет с кодовете или въобще не можеш да си купиш билет?

Връзка към коментар

Въвеждам кода, пише че е валиден, сваля цената, въвеждам си данните и като натисна Плати, изкарва ми грешка и не ми дава да платя. Няма значение от дебитна/кредитна карта. Дори друг човек опита да купи за мен билет с негова карта, негов имейл, само моето име фигурира като пътник, но пак не става. Същия човек успя да купи билет Колмар-Страсбург (дестинацията и часа, в който аз искам с код), но след като пробва да купи билет за мен неуспешно, опита поне да вземе за себе си билет Страсбург - Баден Баден и пак изкара грешка. Пробваме 3 дни подред, но нито аз, нито тя можем да купим билети.

Връзка към коментар
преди 9 минути , mary_shery каза:

Въвеждам кода, пише че е валиден, сваля цената, въвеждам си данните и като натисна Плати, изкарва ми грешка и не ми дава да платя. Няма значение от дебитна/кредитна карта. Дори друг човек опита да купи за мен билет с негова карта, негов имейл, само моето име фигурира като пътник, но пак не става. Същия човек успя да купи билет Колмар-Страсбург (дестинацията и часа, в който аз искам с код), но след като пробва да купи билет за мен неуспешно, опита поне да вземе за себе си билет Страсбург - Баден Баден и пак изкара грешка. Пробваме 3 дни подред, но нито аз, нито тя можем да купим билети.

Може да купите билетите през сайта

https://www.goeuro.com/

Цените са същите,но няма да могат да се ползват кодовете.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте,

имам следната ситуация.  Имам закупени билети Бургас-Брашов за този петък и връщане обратно в неделя вечер/идеални за уикенда/. Случайно влязох в сайта на Фликсбус за да видя как са цените за моите дати и хоп изненада изобщо не дава да се закупи билет за връщането ми/изписва че няма автобус, изобщо още след петък не дава автобуси, преди бяха до октомври заредени/. Не съм получавал мейл за анулация. И сега се чудя, какво да правя, дали изобщо да рискувам да тръгвам в петък , че  ако стане така да не дойде автобус ще бъде много дълго и екстремно , а и скъпо връщане. Писах им мейл, но все още нямам отговор от тях. Някой сблъсквал ли се е с подобна ситуация?

Връзка към коментар
преди 19 минути , pavelbs каза:

Здравейте,

имам следната ситуация.  Имам закупени билети Бургас-Брашов за този петък и връщане обратно в неделя вечер/идеални за уикенда/. Случайно влязох в сайта на Фликсбус за да видя как са цените за моите дати и хоп изненада изобщо не дава да се закупи билет за връщането ми/изписва че няма автобус, изобщо още след петък не дава автобуси, преди бяха до октомври заредени/. Не съм получавал мейл за анулация. И сега се чудя, какво да правя, дали изобщо да рискувам да тръгвам в петък , че  ако стане така да не дойде автобус ще бъде много дълго и екстремно , а и скъпо връщане. Писах им мейл, но все още нямам отговор от тях. Някой сблъсквал ли се е с подобна ситуация?

Спират ги от събота сигурно.И аз исках да си взема Русе-Брашов и обратно,но цените са от 48 лева нагоре на посока.От София до Арад цената е 20 лева,но не мога да се върна същия ден.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, vinidj каза:

Аз им писах за обезщетение на мейла - 7дена няма отговор - по соц.мрежите или по телефона може би е по-добра идея за връзка.

Звънях по телефона. Никой не вдигна за 4 минути вече съм 12 лева набутан.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
На 4.09.2018 г. в 15:10, pavelbs каза:

Звънях по телефона. Никой не вдигна за 4 минути вече съм 12 лева набутан.

И при мен така седмица никакъв отговор - явно борбата с тях ще е по-трудна от авиокомпаниите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 7.09.2018 г. в 19:24, vinidj каза:

И при мен така седмица никакъв отговор - явно борбата с тях ще е по-трудна от авиокомпаниите.

Във ФБ и Туитър отговориха , че ще предадат на съответния отдел 14ти ден няма отговор още.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На ‎14‎.‎9‎.‎2018 в 21:49, vinidj каза:

Във ФБ и Туитър отговориха , че ще предадат на съответния отдел 14ти ден няма отговор още.

Подадох иск за възстановяване на info@flixbus.bg , но все още нямам отговор от тях. Автобусът ми беше анулиран. Съобщиха ми 20 минути след обявения час на заминаване и то след като аз се свързах за пореден път с тях.Преди това в социалните мрежи ме убеждаваха до последно , че всичко е наред и да не се притеснявам.Чак ми се надразниха понеже ги питах няколко пъти да проверят. Според европейската директива трябва да ми платят извънредната нощувка и разходите по прибирането ми. Чудя се дали въобще нещо правят на този мейл. През бг версията на страницата им също писах на контактната форма (която е на български) и след няколко дни получих отговор, че трябвало да бъде на немски или английски. Според мен не е редно след като оперират в България и формата им също е на български да изискват да е на чужд език.

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , pavelbs каза:

Според мен не е редно след като оперират в България и формата им също е на български да изискват да е на чужд език.

С всички авиокомпании опериращи на българския пазар освен Уиз и БГ Ер би си комуникирал на анллийски, така че това не е дерт.

Лошото, е че се бавят и правят на ударени.... Дано всичко мине наред

Връзка към коментар

Cheap FlixTrain tickets across Germany for only €9.99 each way!

Travel period:
The offer is valid for trips from October 2018 onwards and until all discounted tickets are sold out

Routing:

3-72.png

Cheap FlixTrain tickets across Germany for only â¬9.99 each way!

За повече инфо цък.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Здравейте! Да попитам и тук - чудя се да купувам ли сега билети за декември Виена - Братислава /летище/. Май с фликса ми излиза най-изгодно - $26.97 за трима. Или пък да изчакам? Ама какво да чакам, май няма накъде да падне цената 🙂 

Връзка към коментар
преди 19 минути , Eva eva каза:

Здравейте! Да попитам и тук - чудя се да купувам ли сега билети за декември Виена - Братислава /летище/. Май с фликса ми излиза най-изгодно - $26.97 за трима. Или пък да изчакам? Ама какво да чакам, май няма накъде да падне цената 🙂 

Здравей, за коя дата търсиш билети? 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Има ли ограничения за ползване на кодове...? Мога ли да направя две отделни резервации с един и съши профил, за да използвам код за всяка резервация?

Връзка към коментар

Да, аз тъкмо щях да пиша, че успях да купя 4 билета един след друг - и 4-те кода проработиха. Плащането го направих с Revolute-a, пoнеже не ми се минаваше през двойното превалутиране на Paypal (preffered method of payment) 🙂

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.