Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
20 minutes ago, Ilian359 said:

Само да кажа, че преди около месец ползвах FDP. Най-вероятно още работи с номерата на старите пластики.

Работи да. Преди няколко дни правих  резервация със старата карта.

Публикувано:

Почва да става, като с дайнърса навремето и хвалбите кой колко салона е посетил и след това много бързо приключи всичко. Тези от името на темата дълги години бяха с рекламен банер отгоре на форума, но са още четящи тук…

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , Branko каза:

Почва да става, като с дайнърса навремето и хвалбите кой колко салона е посетил и след това много бързо приключи всичко. 

И какви точно са ти бонусите от тази карта, освен кешбек който важи само за покупки през сайта на Уиз и годишно членство?

Харчиш, имат кешбек. А нали банката точно това иска - да се харчат пари през картите им. Не мисля, че някой е успял да направи някакво голяма "друга далавера" с тая карта?

Публикувано:
преди 1 минута , jorocontrola каза:

И какви точно са ти бонусите от тази карта, освен кешбек който важи само за покупки през сайта на Уиз и годишно членство?

Харчиш, имат кешбек. А нали банката точно това иска - да се харчат пари през картите им. Не мисля, че някой е успял да направи някакво голяма "друга далавера" с тая карта?

Някои сме със скромни изисквания, членството и кешбека са ми достатъчни.😀

Публикувано:
преди 4 минути , Дани Магелани каза:

Някои сме със скромни изисквания, членството и кешбека са ми достатъчни.😀

Да бе, ама това не е "насилване на природата". Това ти се дава по подразбиране и не е като да си правил врътки за тяхна сметка. Искаш ли повече кешбек, харчиш повече и както писах вече, банка да е недоволна от това е доста странно...

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Georgi_G
    • Bozhimir Marinov
    • saved_
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.