Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 29 минути , Wizan каза:

Здравейте, вече съм на 19к € оборот по КК от януари месец, какво бихте ме посъветвали да направя, защото до края на годината има още много? Да не пропускаме ползи 😄

Ти сега хвалиш ли се? 😁

Нямаш кой знае колко възможности, тъй като максималният годишен оборот, за който дават кешбек, е 20 000 евро.

• Смея се 4
Публикувано:
На 24.06.2026 г. в 23:52, Яничка каза:

И аз пуснах днес жалба. Не очаквам да върнат старата практика по Viber/sms, но обикновено подавам сигнали, когато не съм съгласна с нещо.

Иначе много удобно този месец ме уведомиха за револвиращата такса само 3 дни преди крайния срок (ако не бъркам, защото push нотификацията вече не се вижда никъде...).

Може ли по-подробна информация за тази револвираща такса? Не съм получавал никакво уведомление, а са ми начислили такава за миналия месец. Как мога да я избегна? Уж всичко излизаше, че е погасено и нямам задължения, а пък няколко дена по-късно гледам, че са ми удържали 8 евро такса... Това ми е първа кредитна карта, така че не съм много наясно с нещата явно. Мислех, че като платя задължението до падежа и няма да имам такса. В банката като питах, ми казаха да внасям 10-20 евро отгоре над сумата, която ми дава апликацията и нямало да има такава такса, но някакси не беше достатъчно убедителен служителят, с когото говорих.

Публикувано:
преди 1 час, Zaro каза:

Ти сега хвалиш ли се? 😁

Нямаш кой знае колко възможности, тъй като максималният годишен оборот, за който дават кешбек, е 20 000 евро.

В никакъв случай не се хваля, даже ми е тъпо че достигам лимита толкова рано. Просто тази година преминахме през ремонт и всичко се плащаше с КК. Та затова реших да питам какво да правя, няма ли начин за втора карта на която да се трупат пак до 20к€ или да търся друг продукт с кешбек

Публикувано:
преди 49 минути , bobbyfm каза:

Може ли по-подробна информация за тази револвираща такса?

IMG_7881.jpeg.0c1108e686fc73a55437125973b2debc.jpeg

Аз съм го направила автоматично да ми се погасява револвиращата сума от другата карта на ДСК, иначе забравям 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Zaro каза:

Ти сега хвалиш ли се? 😁

Ами хвали се човекът - минал е тънко само с 19К за цял ремонт, освен това е намерил майстори, на които да плаща с КК и да трупа Wizz-кредити.  :grin:

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 2 часа, Wizan каза:

какво бихте ме посъветвали да направя, защото до края на годината има още много? Да не пропускаме ползи 😄

Изкарай KK Wizz и на жена ти! :biggrin:

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 49 минути , bobbyfm каза:

Мерси. А къде мога да видя каква е сумата в апликацията? 

Влизаш в DSK Mobile, отиваш на кредитната карта, бутон “Погаси”, излизат три опции за погасяване - първата е револвиращата сума(мисля, че са я написали като “минимално задължение”). 

• Харесвам 1
Публикувано:

Най-важният момент при револвиращ ата сума е, че тя не ви покрива дължимото към банката, а просто ви позволява да продължите да ползвате картата, без да ви я блокират. Но върху остатъка от дълга продължават да ви се трупат лихви. Щом банката е начислила някаква такса, това значи че не сте платили цялото задължение. 

Влезте в ДСК директ и проверете извлечението си за последния месец. Там трябва да е показана точната сума, която трябва да внесете за да погасите всичко дължимо до лимита, за да нямате такси, лихви и т.н.

В ДСК Mobile app не винаги се отразява коректно дължимата сума до лимита, особено ако междувременно сте вкарвали пари или сте харчили. 

• Харесвам 6
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Приятел ще си изкарва Wizz KK, та към тези, които са кандидатствали скоро: колко време отнема одобрението и кога най-скоро може за се ползва членството?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 часа, Яничка каза:

Приятел ще си изкарва Wizz KK, та към тези, които са кандидатствали скоро: колко време отнема одобрението и кога най-скоро може за се ползва членството?

До колкото си спомням, членството влиза в сила веднага щом те одобрят и подпишеш договора. Самата карта се издава за седмица, две

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 10 часа, Яничка каза:

Миналата година си вадих такава карта и одобрението стана сравнително доста бързо (в рамките на един работен ден) и то имайки в предвид, че дори не бях клиент на ДСК (ако си клиент, ще е още по-бързо). Самото членството се активира за 2-3 часа след одобрението и буквално същата вечер го използвах, за да закупя билети. Картата вече си отнема около 10 дни, което си е напълно нормално.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 20 часа, bobbyfm каза:

Ако е самоосигуряващо се лице може да отнеме 2-3 месеца одобрението.

Аз съм самоосигуряващо се лице, но сметката на фирмата ми е в ДСК и всичко се случи в рамките на деня. Но според мен си има значение и до колко е наясно служителя в офиса знае ли какво точно се прави.

• Харесвам 5
Публикувано:

Случвало ли се е на някого да има разлика в остатъка по сметка в приложението и полученото съобщение? Сега имам такава разлика от 25 евро. 

Публикувано:
преди 2 часа, Zaro каза:

Случвало ли се е на някого да има разлика в остатъка по сметка в приложението и полученото съобщение? Сега имам такава разлика от 25 евро. 

При мен има разлика от 100+ € в приложението и съобщенията на вайбър.

Публикувано:
преди 2 часа, Zaro каза:

Вероятно е от начислена годишна такса. След вечерното осчетоводяване ще се оправи и ще се визуализира правилно в приложението.

Публикувано:
преди 5 часа, Zaro каза:

Да, особено ако връщат пари отнякъде. Вайбър ги показва налични, а приложението не, и така 4-5дни.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , Georgi_G каза:

Да, особено ако връщат пари отнякъде. Вайбър ги показва налични, а приложението не, и така 4-5дни.

Ами не, оня ден допълних, вчера направих 3 плащания, в приложението една сума, по съобщенията във Вайбър и SMS друга, по-малка.. Може и да е годишната такса, не помня кога беше точно. 

Публикувано:

При мен е обратно - приложението показва по-малка сума от съобщенията във вайбър - разликата е 118.93€. Годишната ми такса е догодина. В детайли има и някакво салдо 148.90€. То пък какво показва? Въобще числата са едно с едно няма, но не ми се занимава да изчислявам. Сигурно е така, защото внесох към 1000€ над лимита поради предстоящи резервации. Важното е, че нямам неизвършени от мен плащания.

Публикувано:
преди 25 минути , bobbyfm каза:

A тези съобщения по вайбър как ги заявявате? 

В Дск Директ - Известия, там се пише тел. номер.

Публикувано:
преди 59 минути , bobbyfm каза:

A тези съобщения по вайбър как ги заявявате? 

Странното е, че независимо от заявеното, на случаен принцип получавам различни от един и същи търговец. ДСК ....

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

В Унгария Уиз Виза картите могат да се регистрират тук за бизнес салоните. 
Опитах с моята карта, но изписа, че е невалидна.

Дано направят сайт и за българските карти. 

https://visa.smartdelay.com/visahungary

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 часа, r_nikolov1 каза:

В Унгария Уиз Виза картите могат да се регистрират тук за бизнес салоните. 
Опитах с моята карта, но изписа, че е невалидна.

Дано направят сайт и за българските карти. 

https://visa.smartdelay.com/visahungary

То си има сайт за ДСК, но не важи за Уиз картите и екстрата е деликатно изрязана от пакета с преференции.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.