Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
8 hours ago, adreno said:

То си има сайт за ДСК, но не важи за Уиз картите и екстрата е деликатно изрязана от пакета с преференции.

Това значи ли, че с друг вид карта може да се регистрираш в smartdelay, и ако да, с каква?

Публикувано:
преди 3 часа, Седем Два каза:

Това значи ли, че с друг вид карта може да се регистрираш в smartdelay, и ако да, с каква?

Можеш да се регистрираш с друга, стига тя да участва в програмата. За ДСК мисля е Виза Платиниум Дебит

• Харесвам 3
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Каква може да е причината наличноста по картата да е минус 15 евро? Т.е. 15 евро съм изхарчила над кредитния лимит, това показва аппа. Не знам как е възможно това, погасила съм задълженията си за последното извлечение, даже малко съм надвнесла. 

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 42 минути , iMari каза:

Каква може да е причината наличноста по картата да е минус 15 евро? Т.е. 15 евро съм изхарчила над кредитния лимит, това показва аппа. Не знам как е възможно това, погасила съм задълженията си за последното извлечение, даже малко съм надвнесла. 

Да не е годишната такса?

• Харесвам 1
Публикувано:
2 hours ago, iMari said:

А на компютър през ДСК Директ също ли показва минус? Имаше преди време някакъв проблем със салдата в приложението май

• Харесвам 1
Публикувано:

трябва да си проследиш откъде е дошло, но иначе е напълно възможно да излезеш над лимита, примерно с някоя такса, която се начислява допълнително (за основната транзакция имаш лимит, но таксата е втора и за нея няма, но те си я начисляват, разбира се)

Публикувано:
преди 9 часа, iMari каза:

Края на юли бях надвнесла доста над лимита и имах разминаване към 100€. Приложение, сайт и вайбър ми показваха три различни числа за наличност. По някое време се оправи и уеднакви.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.