Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , Madonna каза:

А къде точно до виждате този кешбек от ресторантите?

При сумите със знак + 😉, навсякъде, откъдето могат да се видят транзакциите. 
Аз имам 0.37€ кешбек от визата на ДСК, но я взех и включих в програмата чак на 27 март. Все още чакам TBI. Там си дадох картата да я ползва дъщерята, а тя банички не яде, само от Be healthy 🤪😂 Ще е добре да са с код, попадащ в условията на програмата🙂

Публикувано:
преди 42 минути , Madonna каза:

А къде точно до виждате този кешбек от ресторантите?

Коги някой, но не ти, внася пари по сметката ти. 😁

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз получих 10€ и някакви центове кешбек на 24април, а през март по кампанията съм плащал с картата три пъти на стойност под 50€ общо. Опитах се да сметна и с априлските плащания, но не успях да ги наглася точно. Така като са общо не можах да ги проследя. 

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
36 minutes ago, adreno said:

Нещо са отложили спирането на MK картите, май 😊

Продължават да сменят Уиз картите. Аз на 27.04 получих съобщение, че картата ми предстои да бъде подменена с нова Виза.

Публикувано:
преди 1 минута , Assya каза:

Продължават да сменят Уиз картите. Аз на 27.04 получих съобщение, че картата ми предстои да бъде подменена с нова Виза.

И аз.

Публикувано:

Уж до 6 май трябваше да са спрели всички, ама щом вие тепърва получавате съобщения за подмяна значи и моята може да издържи още известно време.

• Харесвам 1
Публикувано:

Вече за втори път при покупка на билети ми излиза съобщение за такса, която не знам откъде и защо начислява, но нямам време да проучвам.

Някой може ли наготово да ми каже какво е това и може ли да се махне? Благодаря 🙂

orca-image--613173162.jpeg.jpeg.6c418cd81b5ca1efc001da417c8dac33.jpeg

Публикувано:
преди 9 минути , Lindt каза:

Вече за втори път при покупка на билети ми излиза съобщение за такса, която не знам откъде и защо начислява, но нямам време да проучвам.

Някой може ли наготово да ми каже какво е това и може ли да се махне? Благодаря 🙂

Не знам дали може да се махне, по-скоро не. Установил съм, че с различни карти начислява различни такси, та си заслужава да се пробва с няколко карти. Максимума, който съм виждал като такса е евро и нещо.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , Lindt каза:

Аз вече втори път избягвам тази такса (тя е на уиз и по техните правила, не на дск), като плащам чрез Wallet- Apple Pay в моя случай. Точките пак се зачитат все едно е платено с банковата карта дск уиз, т.е. сумата по 4.

• Харесвам 10
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 6 минути , ДиянаВ каза:

Аз вече втори път избягвам тази такса (тя е на уиз и по техните правила, не на дск), като плащам чрез Wallet- Apple Pay в моя случай. Точките пак се зачитат все едно е платено с банковата карта дск уиз, т.е. сумата по 4.

Интересно. Тогава ще опитаме с Google pay, щом евентуално ще ни начисли точките.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 6 часа, Lindt каза:

Интересно. Тогава ще опитаме с Google pay, щом евентуално ще ни начисли точките.

При мен се случи по неволя опитът. Не ми приемаше плащането с карта и за да не изтърва “промоцията”, действах с уолета 😄

• Харесвам 2
Публикувано:

Не помня февруари или март започнах тегавата процедура по издаване на уиз карта за самоосигуряващо се лице. След не знам колко вече ходения до банковия клон и разпечатване на отчети и данъчни декларации, най-накрая вчера получих смс, че съм одобрен. В понеделник сутринта ще мога да мина през банката, по телефона ми казаха, че трябва да подпиша някакъв документ, за да ми придвижат физическото издаване на картата. Та възникнаха  ми два въпроса, които не се сетих да задам по време на разговора и се надявам някой, минал по моя път да ми подскаже. Първо, какъв е точно този допълнителен документ - нали вече съм кандидатствал и съм одобрен, за някакъв вид договор с конкретния кредитен лимит ли става въпрос? И второ, след колко време ще дойде картата и ще мога да я ползвам? ДСК е май най-бюрократичната банка, с която съм имал (не)удоволствието да работя.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 2 часа, bobbyfm каза:

Не помня февруари или март започнах тегавата процедура по издаване на уиз карта за самоосигуряващо се лице. След не знам колко вече ходения до банковия клон и разпечатване на отчети и данъчни декларации, най-накрая вчера получих смс, че съм одобрен. В понеделник сутринта ще мога да мина през банката, по телефона ми казаха, че трябва да подпиша някакъв документ, за да ми придвижат физическото издаване на картата. Та възникнаха  ми два въпроса, които не се сетих да задам по време на разговора и се надявам някой, минал по моя път да ми подскаже. Първо, какъв е точно този допълнителен документ - нали вече съм кандидатствал и съм одобрен, за някакъв вид договор с конкретния кредитен лимит ли става въпрос? И второ, след колко време ще дойде картата и ще мога да я ползвам? ДСК е май най-бюрократичната банка, с която съм имал (не)удоволствието да работя.

Аз подписах и някакъв странен документ за пране на пари ли беше, не знам не мога да го открия сега. Споменаваше се и за роднини на висши държавни постове.

Публикувано:
преди 7 часа, traveler каза:

Аз подписах и някакъв странен документ за пране на пари ли беше, не знам не мога да го открия сега. Споменаваше се и за роднини на висши държавни постове.

И аз помня нещо такова, когато си издавах картата през 2018, имаше въпрос дали съм член на политическа партия и недоумявах защо трябва да отговарям на подобен въпрос.

• Харесвам 1
Публикувано:

Това е декларация по чл. 42 от ЗМИП за видна политическа личност. Декларира се, че човек не е такава.

• Харесвам 3
Публикувано:

Да, може това да е, макар че мислех, че съм подписал вече такава. Ама аз вече толкова пъти ходих за тия 2-3 месеца, че е напълно възможно да съм забравил.

Публикувано:
преди 5 часа, Zaro каза:

Това е декларация по чл. 42 от ЗМИП за видна политическа личност. Декларира се, че човек не е такава.

E да, но не ми го обясниха по този начин. Кредитната инспекторка ми каза да отбележа с  "да" или "не" дали съм член на политическа партия. И аз като попитаx "това пък защо и каква връзка има?", тя каза "отбелязвате "не" и продължавате. Аз така и направиx, въпреки че в случая на бяx честен. Не е тяхна работа, да им обяснявам къде членувам или не членувам. Изобщо не ставаше дума за видна политическа личност, а за членство в политическа партия. Както и да е. Минаxа 8 години оттогава, сигурно  са променили доста от условията за кандидатстване за такава карта.     

Публикувано:
преди 3 часа, Hakkâri Spor каза:

Изобщо не ставаше дума за видна политическа личност, а за членство в политическа партия.

Не си разбрал. Става дума за държавни длъжности, които декларират имущество в Сметната палата. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Приятно съм изненадан, че мога да си ползвам отстъпката в сайта на уиз преди да си получа кредитната карта. 

• Харесвам 5
Публикувано:
На 4.02.2026 г. в 19:32, ДиянаВ каза:

Също предполагам, че поетапно до юни тези с намалените лимити в резултат на закръглянето ще получат ново предложение за увеличение на лимита. 

Ето, че се случи🙂

Получих съобщение за увеличаване на лимита от 29.05 на 2200€. Беше намален в резултат на закръглянето на 1600.

• Харесвам 7
Публикувано:

Получихте ли си извлеченията за май? Засичат ме на 10 число, вече пратиха смс-а с минималната сума, а извлечение все още нямам.

Питах в чата, щели да направят проверка и да ми върнат отговор. От умрял писмо...

Публикувано:
преди 27 минути , bluba каза:

Получихте ли си извлеченията за май? Засичат ме на 10 число, вече пратиха смс-а с минималната сума, а извлечение все още нямам.

Питах в чата, щели да направят проверка и да ми върнат отговор. От умрял писмо...

Аз пък никога не съм получавал извлечение.🤔

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, bluba каза:

Извлеченията щели да са готови до "1-2 дни"

• Харесвам 3
Публикувано:

И сега вече, когато не може да се ползва старото приложение, мога да си кажа - явно заданието за  DSK-Mobile e било: "Как да направим новото приложение по-неудобно, по-нефункционално, разхвърляно и неудобно за ползване от старото". 

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.