Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 19 минути , Яничка каза:

Да се има в предвид, че от април месец ДСК вече не изпращам съобщения, както преди във Viber, за минималната погасителна вноска, а това става с push нотификация в DSK Mobile, която лесно може да се пропусне и после да ни начислят лихва. Става дума не за месечните задължения, за които всеки си знае падежната дата, а за револвиращата такса, която не всеки месец се генерира. 

Обръщам внимание да си следите push нотификациите в DSK Mobile.

Каква е тази револвираща такса, годишната такса ли?

• Харесвам 3
Публикувано:

Това е дължимата сума за минимално или пълно погасяване.

ДСК нарушават собствените си правила тук: https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/електронно-банкиране/електронни-известия

След изрично подадена жалба срещу тази практика, направиха проверка и обещаха, че са го изключили и са ми върнали стария начин за известяване.

Следващия месец отново дойде на нотификация в приложението. За без пари - толкова.

• Харесвам 3
Публикувано:

И аз пуснах днес жалба. Не очаквам да върнат старата практика по Viber/sms, но обикновено подавам сигнали, когато не съм съгласна с нещо.

Иначе много удобно този месец ме уведомиха за револвиращата такса само 3 дни преди крайния срок (ако не бъркам, защото push нотификацията вече не се вижда никъде...).

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 18 часа, Яничка каза:

Не очаквам да върнат старата практика по Viber/sms,

Аз си получавам по Viber съобщенията за дължимата сума и миналмата сума за револвиране

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, Wizan каза:

Този месец някой получил ли е кешбек от ресторантите за виза картитите?

Явно чакат пари от кораба майка на Виза, че с това експресно спиране на промоцията на 22 юни явно сме им източили кръвчицата до капка 😃

• Смея се 4
Публикувано:
преди 12 минути , adreno каза:

сме им източили кръвчицата до капка 😃

Имам deja vu с Колибра и други подобни :)))

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Публикувано:

Къде в сайта можеше да се види валидността на точките? Още ли е две години?

Аз така и не получих кешбек от м. май

Публикувано:
преди 6 минути , bobole4e каза:

Къде в сайта можеше да се види валидността на точките? Още ли е две години?

Аз така и не получих кешбек от м. май

ДСК директ - Карти - Бонус програми.

Иначе валидността им е до 31.12 две години след годината на натрупване, т.е. точките от 2024 са валидни до 31.12.2026 в ДСК за усвояване.

За кешбека през Виза - още никоя банка не го е платила.

За през Мастъркард си дойде още през май.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 10 часа, adreno каза:

ДСК директ - Карти - Бонус програми.

Мерси, аз там ги виждам, но все ми се струва че преди излизаше срок на валидност /изтичане срещу всяка сума, както в профила в Уиз. 

Публикувано:
преди 5 часа, bobole4e каза:

Мерси, аз там ги виждам, но все ми се струва че преди излизаше срок на валидност /изтичане срещу всяка сума, както в профила в Уиз. 

Не, всички точки натрупани за конкретната година имат един и същи срок на влидност 31.12

Вече като ги прехвърлиш в Уиз си имат техния срок на влаидност

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 10 часа, Wizan каза:

Кешбекът пристигна при мен +25€. Visa Every Day Cashback

На коя банка е визата, че при мен - ДСК Уиз още няма нищо за май месец .

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, nino каза:

На коя банка е визата, че при мен - ДСК Уиз още няма нищо за май месец .

Има от вчера, точно на ДСК УИЗ. 
При мен вчера е обратена, но е с дата 2.07., така че провери и назад постъенията си.

• Харесвам 3
Публикувано:

Вероятно не могат да насмогнат и изплащат поетапно кешбека. При мен в Wizz KK е платен на 02.07. Мъжът ми е с iCard Visa, и той го получи тогава.

• Харесвам 1
Публикувано:

@ДиянаВ, очевидно сме много маймуни на клона. Както виждаш, като цяло почнаха да го изплащат със закъснение за май месец - в началото на юли вместо в края на юни. 

Да, според това, което пише в сайта на Visa, после трябва да платят и за месец юни. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз съм доволна. Избих годишната такса, че и отгоре има някое €🙂

Биха могли и през есенно-зимният сезон да пуснат подобна кампания.

• Харесвам 6
Публикувано:

През ДСК Мобайл се е появила нова опция - като правиш превод от разплащателна към сметката на кредитната карта автоматично излизат опциии за минимална вноска, дължимо по извлечение и пълно погасяване.

Най-накрая, след повече от 10 години, можеш да си видиш и трите числа, свързани с кредитната карта, актуални и на едно място, че даже и с възможност да ги платиш.

Досега само в мобилното на ЦКБ бях виждал такава екстра.

Все пак, и в рая не е безоблачно - ако искаш да превдеш различна сума от трите - не можеш през мобилното приложение и ти трябва ДСК Директ. 😀

ЦКБ са решили въпроса доста по-интелигентно - задълженията се виждат (и може да се платят) от меню Карти, а ако искаш да си внасяш произволна сума правиш стандартен вътрешнобаков превод от меню Преводи.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, adreno каза:

Все пак, и в рая не е безоблачно - ако искаш да превдеш различна сума от трите - не можеш през мобилното приложение и ти трябва ДСК Директ.

Можеш. Цъкаш върху сумата и си въвеждаш това, което искаш.

То си пише (при мен е на английски): choose or enter custom amount. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте, вече съм на 19к € оборот по КК от януари месец, какво бихте ме посъветвали да направя, защото до края на годината има още много? Да не пропускаме ползи 😄

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.