Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
3 hours ago, bluba said:

Получихте ли си извлеченията за май? Засичат ме на 10 число, вече пратиха смс-а с минималната сума, а извлечение все още нямам.

Питах в чата, щели да направят проверка и да ми върнат отговор. От умрял писмо...

И при нас и за двете карти получихме съобщения за дължими суми, но няма заредени извлечения в сайта.

Публикувано:

Току що получи смс, че ми е готова картата и ще ходя да си я взема след малко. Има ли такса като се плаща в сайта на уиз с нея? Вчера и днес единствено през револют пей не ми начисляваха допълнителна такса при плащането.

Публикувано:
преди 9 часа, bobbyfm каза:

Току що получи смс, че ми е готова картата и ще ходя да си я взема след малко. Има ли такса като се плаща в сайта на уиз с нея? Вчера и днес единствено през револют пей не ми начисляваха допълнителна такса при плащането.

Да, само през разните там Wallet-и я няма таксичката, иначе при плащане директно с КК я начислява.

• Харесвам 3
Публикувано:

Трета покупка на билети от Уиз през Wallet без таксичката им и точките са си по 4.

IMG_5125.jpeg.74c7c0baf9bcd8d2fc2841b59eb9a574.jpeg

имам и четвърта и пета от вчера, но още не е отразена в бонус програмата. 
Това е последният ми пост за ползване на Уолет, че много взех да се повтарям 😉 Предай нататък може да се задейства 🙂

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 52 минути , ДиянаВ каза:

Трета покупка на билети от Уиз през Wallet без таксичката им и точките са си по 4.

IMG_5125.jpeg.74c7c0baf9bcd8d2fc2841b59eb9a574.jpeg

имам и четвърта и пета от вчера, но още не е отразена в бонус програмата. 
Това е последният ми пост за ползване на Уолет, че много взех да се повтарям 😉 Предай нататък може да се задейства 🙂

Sexaginta Prista какво е?Някой сексшоп?😎

• Смея се 4
Публикувано: (редактирано)
преди 30 минути , crazyhorse каза:

Sexaginta Prista какво е?Някой сексшоп?😎

В интерес на истината и аз се зачудих какво съм купувала от Сексагинта Приста 😉 - римска загадка🏺Оказа се скучно. След справка в нета и свързани фирми се сетих, че е покупка от аптека Субра - въртят няколко фирми явно и отделно са франчайз…

Ти кажи стегна ли багажа за Бирмингам и готвиш ли се за секси англичанки по къси гащи 😂

IMG_5126.png

IMG_5127.png

Редактирано от ДиянаВ
  • Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 12 часа, ДиянаВ каза:

В интерес на истината и аз се зачудих какво съм купувала от Сексагинта Приста 😉 - римска загадка🏺Оказа се скучно. След справка в нета и свързани фирми се сетих, че е покупка от аптека Субра - въртят няколко фирми явно и отделно са франчайз…

Ти кажи стегна ли багажа за Бирмингам и готвиш ли се за секси англичанки по къси гащи 😂

IMG_5126.png

IMG_5127.png

Надявам са на среща с Лиз Хърли или Кейт Бекинсейл, стига жената да не разбере! 😝

• Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:
На 19.04.2026 г. в 13:20, Oshko каза:

С тази ДСК Wizz visa могат ли да се взимат 10% кешбек от заведения по промоцията за Виза?

Кешбека дойде. Неприятното е, че е една обща сума от всички транзакции през април, т. е. не става ясно от къде връщат пари. При мен е повече от очакваното, така че няма да ровя. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 57 минути , bobole4e каза:

Кешбека дойде. Неприятното е, че е една обща сума от всички транзакции през април, т. е. не става ясно от къде връщат пари. При мен е повече от очакваното, така че няма да ровя. 

Погледнах и аз при мен, благодарение на твоя коментар. Да, явно не им се занимава да правят отделни трансакции...

• Харесвам 2
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Новата виза, сложена зад кърв - праща известията за похарчена сума като "превод".

"преведени са", стандартно преди беше "платени са" с мастеркард.

Предполагам няма да има кешбек, когато визата е зад кърв.

Публикувано:
преди 5 часа, lio каза:

Предполагам няма да има кешбек, когато визата е зад кърв.

Няма. Точно заради това, че го приема за превод, а не покупка пред пос.

• Харесвам 1
Публикувано:

Колко е зле превалутирането, за колко голяма такса става дума? Четох съвет да не плащаме във валута различна от евро.

Публикувано:

"Днес обаче ми изтеглиха парите от букинг за нощувките и при цена 1255 злоти букинг ми даваше 290 евро или 567 лв. С револют цената щеше да ми е пак към 570 лв. Дръпнали са ми 607 лв. при курс - 0,48384.  Т.е за да взема около 11 лв в точки за картата, съм платила с 37 лв повече, отколкото бих платила с револют. И по мои сметки, хич не съм на сметка, ако плащам във валута с уиз, в сравнение с револют"

Това е мое мнение от преди две години, когато с неудоволствие открих, че освен в евро, не е изгодно плащането в друга валута.

• Харесвам 5
Публикувано:
53 minutes ago, Oshko said:

Колко е зле превалутирането, за колко голяма такса става дума? Четох съвет да не плащаме във валута различна от евро.

Скоро платих билет за театър в Лондон с новата карта Виза заради 10те % кешбек при плащания към театри без да се усетя, че ще плащам в паунди. Заради превалутирането им билетът излезе с около 8% по-скъп, отколкото ако го бях платила с Револют. Надявам се поне наистина да начислят тези 10% кешбек.

Така че е много зле 😬

• Харесвам 4
Публикувано:

Картата абсолютно не става за плащане във валута различна от евро. Голям минус за банката, че държи такива дървени курсове. Веднъж ще се излъжеш, после не.

• Харесвам 6
Публикувано:

+1 на мнение, че курсовете за други валути са много дървени. Аз лично тази карта я ползвам само в Бг и като резервна карта в случай, че не мога да пиша на картовия център на цкб, за да ми отблокира картите или не минава плащане с Револют.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , nino каза:

Може би глупав въпрос , но все пак да попитам - примерно натрупани 7000 точки вече са 70 евро, нали ?

Да

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Да се има в предвид, че от април месец ДСК вече не изпращам съобщения, както преди във Viber, за минималната погасителна вноска, а това става с push нотификация в DSK Mobile, която лесно може да се пропусне и после да ни начислят лихва. Става дума не за месечните задължения, за които всеки си знае падежната дата, а за револвиращата такса, която не всеки месец се генерира. 

Обръщам внимание да си следите push нотификациите в DSK Mobile.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Замислям се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.