Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Само да кажа, че преди около месец ползвах FDP. Най-вероятно още работи с номерата на старите пластики.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
20 minutes ago, Ilian359 said:

Само да кажа, че преди около месец ползвах FDP. Най-вероятно още работи с номерата на старите пластики.

Работи да. Преди няколко дни правих  резервация със старата карта.

Публикувано:

Почва да става, като с дайнърса навремето и хвалбите кой колко салона е посетил и след това много бързо приключи всичко. Тези от името на темата дълги години бяха с рекламен банер отгоре на форума, но са още четящи тук…

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 9 минути , Branko каза:

Почва да става, като с дайнърса навремето и хвалбите кой колко салона е посетил и след това много бързо приключи всичко. 

И какви точно са ти бонусите от тази карта, освен кешбек който важи само за покупки през сайта на Уиз и годишно членство?

Харчиш, имат кешбек. А нали банката точно това иска - да се харчат пари през картите им. Не мисля, че някой е успял да направи някакво голяма "друга далавера" с тая карта?

Публикувано:
преди 1 минута , jorocontrola каза:

И какви точно са ти бонусите от тази карта, освен кешбек който важи само за покупки през сайта на Уиз и годишно членство?

Харчиш, имат кешбек. А нали банката точно това иска - да се харчат пари през картите им. Не мисля, че някой е успял да направи някакво голяма "друга далавера" с тая карта?

Някои сме със скромни изисквания, членството и кешбека са ми достатъчни.😀

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 4 минути , Дани Магелани каза:

Някои сме със скромни изисквания, членството и кешбека са ми достатъчни.😀

Да бе, ама това не е "насилване на природата". Това ти се дава по подразбиране и не е като да си правил врътки за тяхна сметка. Искаш ли повече кешбек, харчиш повече и както писах вече, банка да е недоволна от това е доста странно...

• Харесвам 6
Публикувано:

По-скоро членството с картата е много по-евтино от това да си го купиш и някой трябва да покрие разликата. Най-вероятно ДСК и Wizz не са се разбрали  на тази тема.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 3 часа, Климент каза:

По-скоро членството с картата е много по-евтино от това да си го купиш и някой трябва да покрие разликата. Най-вероятно ДСК и Wizz не са се разбрали  на тази тема.

+ билети WIZZ на стойност 400 EUR, ако картата се ползва активно 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Явно съм хванал последния влак, след като май месец успях да си изкарам карта, при това като самоосигуряващо се лице. Да видим дали ще мога да я ползвам повече от година.

• Харесвам 1
Публикувано:

След като в продължение на повече от 10 дни не получавах SMS съобщения за извършени плащания с кредитната карта, реших да се свържа с контактния център на банка ДСК. Първо пробвах по телефона, където бях отсвирен, защото според новите им вътрешни разпоредби те могат да съдействат само за суперспешни случаи като блокирани, изгубени или откраднати карти и ме посъветваха да пиша на контактния център долу вдясно на сайта. Речено-сторено. След 3 дни ми отговориха на имейла с някакви стандартни препоръки:

image.png.8aa38655aba32469ee621760fb6d0ba5.png

Направих всичко това и естествено нищо не стана. Писах им отново и те ми отговориха, прехвърляйки топката, че проблемът бил в мобилния ми оператор. Разбира се, че проблемът изобщо не е в мобилния оператор и поисках на няколко пъти да ме свържат с по-висшестоящ служител, който да ми обясни защо вече не пращат смс-и. Оттам насетне комуникацията от тяхна страна спря. Наложи се да отида до офис на банката с надеждата да получа по-компетентно обслужване. Воаля! Та, ето и новостите:

1. Отсега нататък банката ще изпраща пуш нотификации за извършени плащания през приложението DSK Mobile. SMS-ите вече са платени и тези, които искат да продължат да ги получават занапред, трябва да отидат до офис на банката, за да им ги активират. Доколкото разбрах ще се таксуват на всеки изпратен смс, а не като месечна такса.

2. Издаването на кредитни карти Wizz не е преустановено, но ще бъде само за премиум клиенти на банката. 

3. В бъдеще е възможно да бъдат засегнати със спирането на картата и настоящи картодържатели, които не са премиум клиенти.

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Guinness каза:

SMS-ите вече са платени и тези, които искат да продължат да ги получават занапред, трябва да отидат до офис на банката, за да им ги активират

Това откога влиза в сила? По принцип за клиенти физически лица трябва да обявят промяната поне 2 месеца предварително, а аз не виждам нещо такова на сайта им.

Аз си получавам уведомителни смси за транзакциите без проблем (последно снощи).

Публикувано:
преди 55 минути , jorrro каза:

Това откога влиза в сила? По принцип за клиенти физически лица трябва да обявят промяната поне 2 месеца предварително, а аз не виждам нещо такова на сайта им.

Аз си получавам уведомителни смси за транзакциите без проблем (последно снощи).

Явно си късметлия. Предполагам, че е въпрос на време и твоите да ги спрат. А ползваш ли DSK Mobile? Да не би тези, които няма приложението да получават още SMS-и?!

преди 25 минути , Zaro каза:

При мен с появата на пушовете, съобщенията по вайцър спряха.

Да, в банката ми казаха, че ще спрат изцяло с Viber.

Публикувано:
преди 42 минути , Guinness каза:

Явно си късметлия. Предполагам, че е въпрос на време и твоите да ги спрат. А ползваш ли DSK Mobile? Да не би тези, които няма приложението да получават още SMS-и?!

Да, в банката ми казаха, че ще спрат изцяло с Viber.

Не ползвам DSK Mobile, спрял съм и Viber съобщенията от DSK.

Публикувано:

Това, че Wizz картата ще е само за Premium клиенти ми е леко съмнително. Няма логика Wizz да се съгласят на такова условие. Ще видим. Аз харесвам тази карта и се надявам да я продължат по-дълго.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• WanderlustME
    • rik4o
    • r_nikolov1
    • apapazova
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.