Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

За пореден път се убедих, че тази карта не трябва да се ползва за валута различна от лева или за минимални суми защото сега платих резервация, която е 890 евро и по курс трябва да е около 1741лв, а те ми взеха 1763лв защото има май такса превалутиране.

ДСК таскува 1 евро = 1.98061 (1.961 + 1% такса превалутиране)

• Харесвам 1
  • Смея се 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,

Бърз въпрос- ако направя превод към банкова сметка през epay и платя с карта, то ще бъдат ли начислени точки за плащане на ПОС?

Благодаря предварително!

Публикувано:
На 4.09.2025 г. в 13:11, WanderlustME каза:

ДСК таскува 1 евро = 1.98061 (1.961 + 1% такса превалутиране)

Интересно ми е какво ще измислят след 3 месеца, иначе печалбата им ще спадне драстично..

Предполагам, че ще вдигнат сериозно месечните такси за начало, а и е най-лесно.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Alexander каза:

Интересно ми е какво ще измислят след 3 месеца, иначе печалбата им ще спадне драстично..

Предполагам, че ще вдигнат сериозно месечните такси за начало, а и е най-лесно.

Няма начин да не вдигнат таксите - печалбата от всички картови плащания в чужбина отива в миналото. Една възможност е да сложат много висока такса за теглене от банкомат, както е на някои места. 

Публикувано:
преди 28 минути , PolinaS каза:

Не помня споменавано ли е, за да се ползва Flight delay pass билетът с Wizz картата ли трябва да е закупен?

Не

• Благодаря 1
Публикувано:

Вероятно само аз не съм разбрала, но регистрацията за flight delay pass вече не е поне 6 часа преди полета, както продължава да пише на сайта на ДСК, а 24 😕 Не успях да се регистрирам, затова пък полетът ми закъснява за пръв път откакто вече няколко години всеки път съм се регистрирала навреме 🙃

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 42 минути , PolinaS каза:

Вероятно само аз не съм разбрала, но регистрацията за flight delay pass вече не е поне 6 часа преди полета, както продължава да пише на сайта на ДСК, а 24 😕 Не успях да се регистрирам, затова пък полетът ми закъснява за пръв път откакто вече няколко години всеки път съм се регистрирала навреме 🙃

това е от над 6 месеца, а съвсем скоро няма да е налична напълно, след като изчезнат всички МК на ДСК

• Харесвам 1
Публикувано:
На 15.09.2025 г. в 19:24, PolinaS каза:

Не помня споменавано ли е, за да се ползва Flight delay pass билетът с Wizz картата ли трябва да е закупен?

Така или иначе ДСК скоро ще сменят всички карти с Виза и номерът няма да минава при тях...

• Харесвам 1
Публикувано:

Ако сега съм регистрирал полети за другата година, но преди това ми сменят картата с виза какво ще стане? Не съм се възползвал от услугата до сега, надявам се и да не ми се налага но все пак да питам.

Публикувано:
преди 20 минути , Wizan каза:

Ако сега съм регистрирал полети за другата година, но преди това ми сменят картата с виза какво ще стане? Не съм се възползвал от услугата до сега, надявам се и да не ми се налага но все пак да питам.

няма проблеми регистрациите остават активни и валидни

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , patilana каза:

Моля , кажете ми как да си прехвърля точките през DSK Mobile 👃. Ровя като кокошка , но ни зрънце не намирам 🙄

@patilana - за жалост през мобилната версия аз не успявам. Само през web:

image.png.87b207c6ee92f934904270eb5e01e52e.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Минавам да кажа , че нямам начислени никакви наказателни такси за взетата късно нова карта , сменена по инициатива на банката . Изтеглили са си 44,18 лв. за годишната такса . 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

При някого да има разминаване на наличност по картата?...в новото приложение DSK mobile е едно, а във Вайбър (sms) друга. Това е от няколко дни така. Към 90-100лв е разминаването.

• Шок 1
Публикувано:

Само аз ли не мога да влизам в метрото с новата VISA карта? Малко странно след като ДСК управляват плащанията на градския транспорт в София да отхвърлят собствените си карти. Подадох сигнал преди 3 седимици - нищо. Вчера ми се случи същото и ми предложиха да ми преиздадат картата, но без да са сигурни дали това ще оправи положението. Отказах им, защото старата пластика нямало да работи, докато се преиздава.

Публикувано:
преди 1 час, Iliyan Minchev каза:

При някого да има разминаване на наличност по картата?...в новото приложение DSK mobile е едно, а във Вайбър (sms) друга. Това е от няколко дни така. Към 90-100лв е разминаването.

Преди време имах еднократно, но се оправи. 

Сега вече нямам - не получавам ни SMS, ни съобщения по вайбър, няма как да има разминаване и ми е леко на душата. 😁 

• Смея се 2
Публикувано:

Получих заветното съобщение за подмяна на MC с Visa. Звъннах на оператор да видя мога ли да протакам - казаха, че до 2 месеца ще деактивират моята МС и че до декември ще подменят всички карти.

Някой от скоро получилите смс с по-различно инфо?

Публикувано:
Преди 1 час, Яничка каза:

Получих заветното съобщение за подмяна на MC с Visa. Звъннах на оператор да видя мога ли да протакам - казаха, че до 2 месеца ще деактивират моята МС и че до декември ще подменят всички карти.

Някой от скоро получилите смс с по-различно инфо?

Вчера и аз получих съобщение, че ми сменят картата и до еди-коя-си дата мога да сменя клона за получаване. Смятам докато блокират МС да си остана с нея... 

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.