Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Заради войната в Близкия Изток PEGASUS  спира полетите до и от Иран от 30 юни 2025 г., а полетите до и от Ирак, Йордания и Ливан са отменени от 23 юни 2025 г.

https://www.flypgs.com/basin-odasi/duyurular/orta-dogu-seferlerimiz-hakkinda-bilgilendirme

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Маловажен въпрос, ама.. някой знае ли с бол бол точки колко струва едно кафе/чай на борда, какъв е ценоразписът на Pegasus Café в точки?
За място (което е най-евтиното с бол бол точки) не ми достигаха няколко точки преди отиването SOF-SAW. И си мислех, че преди връщането... ще ми добавят бол бол точките и така ще мога да си купя нещо при SAW-SOF, но за 3 дни не добавиха нищо. И чак днес, два дни след връщането, добавиха общо точките и от двата полета.

В края на годината ще ми изтекат точките, нищо не мога да си купя с тях, защо да не го използвам за място или някаква напитка на борда.  Имам едва 4289 т. 😄

Иначе цените на сандвичи и напитки са станали по-високи и от лоукостовете, и от традиционните авиокомпании, луда работа:

image.png.3a9916747e159806c590a88854763c25.png

Публикувано:
Преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

Маловажен въпрос, ама.. някой знае ли с бол бол точки колко струва едно кафе/чай на борда, какъв е ценоразписът на Pegasus Café в точки?
За място (което е най-евтиното с бол бол точки) не ми достигаха няколко точки преди отиването SOF-SAW. И си мислех, че преди връщането... ще ми добавят бол бол точките и така ще мога да си купя нещо при SAW-SOF, но за 3 дни не добавиха нищо. И чак днес, два дни след връщането, добавиха общо точките и от двата полета.

В края на годината ще ми изтекат точките, нищо не мога да си купя с тях, защо да не го използвам за място или някаква напитка на борда.  Имам едва 4289 т. 😄

Иначе цените на сандвичи и напитки са станали по-високи и от лоукостовете, и от традиционните авиокомпании, луда работа:

image.png.3a9916747e159806c590a88854763c25.png

Това са най-евтините продукти. Напитка с точки не излиза в менюто.

Screenshot_20250628_135729_Pegasus.jpg.a9f651d0f7b349b9105c1e4ff6eb50ca.jpg

Пегасус също позволяват безплатно прехвърляне на до 5000 точки месечно на други потребители. Ако ти изтичат винаги може да ги подариш на някого. Записвам се за доброволец 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

Добре, ще имам предвид, че могат да се подаряват. Не е хубаво да отиват зян 😄 (след полети до Казахстан и Грузия с Пегасус всички точки ми изфирясаха).

Виждам, че за стандартно място е 3200 т. за вътрешни и 4720 за международен полет.

Флекс е 4500 т. за вътрешен и 20720 г. за международен полет

Сандвич селекция от 5440 т. за вътрешен и от 7540 за международен полет.

Топли и студени напитки и аз не виждам да се купуват с точки. А моите точки ми стигат едва за стандартно място при вътрешен полет в Турция. Каква мизерия... 😄

Големи скъпчии са станали и те.

p.s. при Луфтханза например едно кафе е 1000 miles

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 30 минути , Hakkâri Spor каза:

Големи скъпчии са станали и те.

p.s. при Луфтханза например едно кафе е 1000 miles

Скъпчиите са Луфтханза, разбира се. За да генерираш 1000 мили при тях трябва да похарчиш 2 торби пари за билети. Докато Пегасус дават средно 1000-1500 точки при 40-50 евров билет.

Та немското кафе излиза златно на практика 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 минути , Георги Матеев каза:

Скъпчиите са Луфтханза, разбира се. За да генерираш 1000 мили при тях трябва да похарчиш 2 торби пари за билети. Докато Пегасус дават средно 1000-1500 точки при 40-50 евров билет.

Аз се регистрирах при Austrian съвсем скоро и ми дадоха ей-така 500+100 точки за зарибявка – половин кафе 😄

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
В момента, Георги Матеев каза:

Прав си. Ама на борда на Луфтханза кафето мисля, че беше 3.75 евро (януари т.г.), на Пегасус 6 евро 😉 При Пегасус билетите са евтини, а храната и напитките са нереално скъпи  😉 

mx6b3.png

НОВИ МАРШРУТИ:

Истанбул С.Гьокчен - Бристъл: от 8 юли
Бодрум - Бейрут: от 9 юли
Измир - Цюрих: от 20 септември
Диарбакър - Кьолн: от 31 октомври

Screenshot 2025-06-23 at 21.04.14.png

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• crazyhorse
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.